• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Ben bit pazarından omo almıştım 15 kilosu 30 tl idi aylardır onu kullanıyorduk ama 1-2 ay içinde biter
Etimatik alayım diyordum
Sen bi kullanınca bize dönüş yapar mısın :) peros da aynı işi yapıyorsa omoya çok para harcamayalım
Zaten hepsi kanserojen
Yazarım tabi umarım iyi çıkar

Bebek eşyalrını ufak ufak yıkadım elecda :) dalan marka bitkisel sabun tozu kullandım çok güzel kokuyorlar yumuşacık da oldular
Bi kere de kendi eşyamızda denedim ama düşük sıcaklıkta kıyafetteki lekeyi çıkaramadı
Baby&me de alıp deneyeyim :) teşekkürler fikir için :KK66:
Niye kendimize zararlısını kullanalım ki haklısın
Leke çıkarıcısını lekenin üstüne döküp, deterjanla yıkayınca bütün lekeler çıkıyor.
Bu arada bebek bezini deniyorum şu an . Yakınımızdaki markette sadece prima pampers olduğu için bu zamana kadar onu kullanıyordum.

E-bebek’ten sipariş verirken sleepy ve baby&me bebek bezlerini de söyledim. İkisi de gayet güzel. Baby&me’nin 100 lüsünü 59,90’dan aldım.

Bebek eşyalrını ufak ufak yıkadım elecda :) dalan marka bitkisel sabun tozu kullandım çok güzel kokuyorlar yumuşacık da oldular
Bi kere de kendi eşyamızda denedim ama düşük sıcaklıkta kıyafetteki lekeyi çıkaramadı
Baby&me de alıp deneyeyim :) teşekkürler fikir için :KK66:
Niye kendimize zararlısını kullanalım ki haklısın

Merhaba S Spizella etimstik ben kullandim . Guzel sadece deterjan zor eriyordu.

Leke icinde beyaz kalibi lekeye surup oyle makineye atiyorum.

Leke çıkarıcısını lekenin üstüne döküp, deterjanla yıkayınca bütün lekeler çıkıyor.
Bu arada bebek bezini deniyorum şu an . Yakınımızdaki markette sadece prima pampers olduğu için bu zamana kadar onu kullanıyordum.

E-bebek’ten sipariş verirken sleepy ve baby&me bebek bezlerini de söyledim. İkisi de gayet güzel. Baby&me’nin 100 lüsünü 59,90’dan aldım.

Merhaba S Spizella etimstik ben kullandim . Guzel sadece deterjan zor eriyordu.

Leke icinde beyaz kalibi lekeye surup oyle makineye atiyorum.

elimdekiler bitince deneyeceğim, fikirler için teşekkürler :)

The true cost belgeselini izleyeceğim bugün yeniden.
daha önce izlemiştim ama arada tekrar izleyip hafızamı tazelemem lazım :D

Altin yukseliste canim 232.5olmus. Sabah endiseleniyordun.
Keske para olsa da biran once alttan toplasak. Yukselir diye dusünuyorum

Neye göre düşüyo ne oluyo da yükseliyo hiç anlamış değilim :)
Bence illaki yine yükselir hiç uzun vadede artmayan altın görmedim
Kısa dönem yatırım için riskli ama galiba

Günaydın, dün yine eczaneye vitamin takviyesine 54 (sürekli beşer lira artmış oluyor)
Eşimin baş ağrısı için ağrı kesiciye 10 tl verdik

Sonra marketten ufak tefek yufka vs aldık
Onlara ne kadar harcandı bilmiyorum
Eşim 10 kilo omo toz deterjan almış 40 tl
Bana uygun geldi

Günaydın, dün yine eczaneye vitamin takviyesine 54 (sürekli beşer lira artmış oluyor)
Eşimin baş ağrısı için ağrı kesiciye 10 tl verdik

Sonra marketten ufak tefek yufka vs aldık
Onlara ne kadar harcandı bilmiyorum
Eşim 10 kilo omo toz deterjan almış 40 tl
Bana uygun geldi
Deterjan cok uygunmus canim. Nerdin aldi acaba

Ya sorma bit pazarına gidiyor arada eşim.
Adamın biri düzenli olarak 8-10 paket omo ve ariel getiriyomuş.
Artık bi yerden mi çalıntı, fazlalık da elden çıksın diye mi satıyor anlamadık :KK70:
30 tl idi 40 yapmış valla o bile zamlanmış
Ankarada galiba.nerde bu pazar:KK70:
Belki giden olur:KK66:

Artık bi yerden mi çalıntı, fazlalık da elden çıksın diye mi satıyor anlamadık :KK70:
Valla iyi yapmis. Gidip de niye fazla fazla versin ki marketlere

Ankarada galiba.nerde bu pazar:KK70:
Belki giden olur:KK66:

Hemen söyleyeyim, ankamall avm ye çok yakın oto sanayicilerin olduğu yerde. Cumartesi pazar iki gün kuruluyormuş. Çok garip bi yer. Mesela çok şık antika daktilo da var, çöpten çıkarılmış elektronik eşyalar da, kıyafet de var, sıfır paketli eşyalar da. Kitaplar, başkalarının fotoğraflarıyla dolu fotoğraf albümleri falan çok değişik..
Ben çok sevdiğim bir bilgisayar oyununun orijinal kutusundaki cd setini (10 farklı oyun) 5 liraya bulmuştum mesela.
Ama ilk gittiğimde şok olmuştum burası nasıl bi yer diye, hamile kaldığımdan beri gitmiyorum mikrop kaparım diye öyle diyeyim :D

Bir ara ucuz böyle banada denk geldi fakat kokusu paketi aynı idi leke çıkarmıyordı sonra anladık ki çakmasını yapmışlar sahte yani bir daha ordan almadım daha önce kullanıp memnun kaldıysankaldıysan sorun yok

Back