• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Biz rende havuc ve avokado yiyoruz
Suan avokado baya uygun zaten tam zamani

Almiyoruz domates salatalik. Bazen kuru domates yiyoruz. Bir de konserve domateslerimizden yiyoruz.

Bu arada bilgiler icin cok tesekkurler ankarada cok rahatca hallettim isleri geldim :))

Yaaa çok sevindim :)
Askerlik bitti mi şimdi?
Avokado 2,5 tl idi şaşırdım ben de. Yumurta ile yapıyorum onu ama sıkıldım 3 tane üst üste yiyince. Başka tariflerin varsa bizle de paylaşsana :D

Sahiden ne ara 35 Hafta oldu zaman su gibi...
Borclari kapatmak gibisi yok kafan rahat olursun.
Benim hala domateslerim var bir kismi yesildi kendi kendine olgunlasiyorlar.

Ne kadar dayanıyor ki yeşil domates? Seneye ben de öyle yapayım bari

Ücretsiz izinde borçsuz olmak güzel olur
İyi yapmışsın

Evet nergiscim sonra yetti mi yetmedi mi derken stres yapacaktım.

Askerlik bitti mi şimdi?
Avokado 2,5 tl idi şaşırdım ben de. Yumurta ile yapıyorum onu ama sıkıldım 3 tane üst üste yiyince. Başka tariflerin varsa bizle de paylaşsana :KK70:

Bende 2.yi yaparsam ücretsize çıkmak istiyorum
o yüzden kk illetinden kurtulmam lazım
ama buzdolabı bozuldu al işte istersen kullanma bir şekilde mecbur kalıyorsun

Askerlik bitti mi şimdi?
Avokado 2,5 tl idi şaşırdım ben de. Yumurta ile yapıyorum onu ama sıkıldım 3 tane üst üste yiyince. Başka tariflerin varsa bizle de paylaşsana :KK70:

Bir tanidigim Bu sekilde araliga kadar yedigini soyledi.

Askerlik bitti mi şimdi?

Aynen canim bitti askerlik cok sagol :)
Aradan bu dert de cikmis oldu cok sukur

Avokadolu kek cookie puding sos salata her sey yapiyorum ama kahvaltida ya yarim avokadoya yumurta kirip firinliyorum.
Ya da iyice olgunsa ekmege surup yiyoruz :)
Ozellikle dereotu limon ve hindi fumeyle sahane oluyor.

Aynen canim bitti askerlik cok sagol :)
Aradan bu dert de cikmis oldu cok sukur

Avokadolu kek cookie puding sos salata her sey yapiyorum ama kahvaltida ya yarim avokadoya yumurta kirip firinliyorum.
Ya da iyice olgunsa ekmege surup yiyoruz :)
Ozellikle dereotu limon ve hindi fumeyle sahane oluyor.

Afiyet olsun
Ben de biraz çeşit öğrenip avokadoyu günlük yemeklerime dahil edeyim :)

Bugün harcama yapmama niyetindeyim. Alacak bir şey yok, ev temizliği derleme toplama yapıyorum.

Eşim tefal pro express buhar kazanlı ütü bulmuş bit pazarından
Daha eski bir model. 3 bar buhar basınçlı. 2 problemi vardı
1- çalışmıyor :D
2- tabandaki delikleri kireçten tıkanmış

Dün akşam oturduk ben tek tek delikleri temizledim önce kürdan, kulak çubuğu ve sirke ile.
Eşim de içini açtı sorunun elektrik kablosundaki temassızlık olduğunu tespit edip tamir etti. (Eşimin önceki mesleği elektrikçilikti)

Sonra hazneye beyaz sirke, sirke asiti ve su karışımı yapıp 5-6 defa su haznesini doldurup boşalana dek buhar bastık ütüden. ve tüm içi temizlenip kireç çıkmayana kadar devam ettik.
Şu an evde 40 tl ye alınmış bir buhar kazanlı, süper çalışan ütümüz oldu :D

Afiyet olsun

Bugün harcama yapmama niyetindeyim. Alacak bir şey yok, ev temizliği derleme toplama yapıyorum.

1- çalışmıyor :KK70:

Dün akşam oturduk ben tek tek delikleri temizledim önce kürdan, kulak çubuğu ve sirke ile.
Eşim de içini açtı sorunun elektrik kablosundaki temassızlık olduğunu tespit edip tamir etti. (Eşimin önceki mesleği elektrikçilikti)

Sonra hazneye beyaz sirke, sirke asiti ve su karışımı yapıp 5-6 defa su haznesini doldurup boşalana dek buhar bastık ütüden. ve tüm içi temizlenip kireç çıkmayana kadar devam ettik.
Şu an evde 40 tl ye alınmış bir buhar kazanlı, süper çalışan ütümüz oldu :KK70:

Bence bu işi yapabilmek tasarruf adına çok güzel bir adım
Eşinin elinden iş gelmesi de çok güzel ve takdir edilesi.
Güle güle kullanın

Naptınız o işi
Yeni mi aldın?

Benim buzdolabımın aynı modelinden fiyat verdi
Bende madem yeni alacağım derin dondurucusu altta olan çekmeceli modeli istedim
Şimdi firma onun için fiyat verecek
Her halükarda yenisini alacağız
Çok açıldık bu ara herşey üstüste geldi
Belki kredi çekeceğiz borçları kapatıp ihtiyaçları alıp tek kalemden devam ederek birikime yöneleceğiz

Benim buzdolabımın aynı modelinden fiyat verdi
Bende madem yeni alacağım derin dondurucusu altta olan çekmeceli modeli istedim
Şimdi firma onun için fiyat verecek
Her halükarda yenisini alacağız
Çok açıldık bu ara herşey üstüste geldi
Belki kredi çekeceğiz borçları kapatıp ihtiyaçları alıp tek kalemden devam ederek birikime yöneleceğiz
Kredilerin çok fazla faiz yüzdeleri şu an.
Kredi kartından taksitli nakit oranları ile karşılaştır derim. Bazen kredi kartlarının kampanyaları oluyor
Hem hayat sigortası ödemezsiniz
Benim de derin dondurucu altta dolabın
Ben memnunum eğilmeden sebze meyve kısmını kullanabiliyorum.

Ütü süper olmuş. Güle güle kullanın.
Borçları tek kaleme indirmek için kredi kullanmak şu an için pek mantıklı değil çünkü oranlar almış başını gidiyor çok yüksek.

Afiyet olsun

1- çalışmıyor :KK70:

Şu an evde 40 tl ye alınmış bir buhar kazanlı, süper çalışan ütümüz oldu :KK70:
Hahahh süper olmuş güle güle kullanin neredeydi bu bit pazarı

Hahahh süper olmuş güle güle kullanin neredeydi bu bit pazarı
teşekkürler iyi oldu vallahi :P
ankarada ankamall avm nin oradaki oto sanayi gibi yerin yanında açık alandaymış.
bir de 10 tl ye kocaman ve sıfır paketli bir satranç takımı almış eşim :)
ama sabah 6.30 da gitmişti :D

teşekkürler iyi oldu vallahi :p
ankarada ankamall avm nin oradaki oto sanayi gibi yerin yanında açık alandaymış.
ama sabah 6.30 da gitmişti :KK70:
Ütü için çok sevindim senin adına şahane olmuş Senin eşinde benimki gibi . Benim eşimin elinden de iş gelir hep ne bozulsa ne gerekse yapar :KK200::bicak::nazar:

Ütü için çok sevindim senin adına şahane olmuş Senin eşinde benimki gibi . Benim eşimin elinden de iş gelir hep ne bozulsa ne gerekse yapar :KK200::bicak::nazar:
ya vallahi musluk da tamir ediyor, mobilyaların nerdeyse hepsini de ikeadan aldık eşim kurdu evde. kendimi bu konuda şanslı hissediyorum :D bi badanada çok başarılı olamamıştı.

4 gündür misafirim vardı.
babam.
ve doğumda neden yatılı misafir kabul edemeyeceğimizi bir defa da yaşayarak gördük.
evdeki L kanepeyi (ki bir de berjer var başka koltuk yok) babama yatak yaptık.
gündüzleri de uzandığından yatağı hiç bozmadık.
böyle olunca evde bize oturacak yer kalmadı, mutfak masası sandalyesini ve çalışma masası koltuğunu kullandık.
gece lavabo ihtiyacımızı karşılarken sıkıntı yaşadık. misafir uyanmasın diye odamızdan çıkmadık çünkü wcye gitmek için salondan geçiliyor.
ayrıca babam da 7/24 tv izlemeyi ve biraz yüksek sesle dinlemeyi bir zaruri ihtiyaç olarak gördüğünden evde cinnet geçirecektim kapanmayan tv yüzünden :) tabiki müdahale etmedim.
kedim çok rahatsız oldu, sürekli yakalanmaya çalışıldığından bayağı davranış bozukluğu geliştirdi. bize asla tırnak göstermeyen kedimiz babamı sonunda sert bir şekilde tırmaladı. sonra da "bu çocuğa da saldırır" şeklinde günah keçisi ilan edildi :)
sonunda doğumda babam dışında kimseyi 2 günden fazla misafir edemeyeceğimizi bildirdim kendine. çünkü olacak gibi değil.
bu esnada her gün 3-4 çeşit yemek yapmam gerektiğinden biraz harcama ve bol yorgunluk da cabası :)

evlendikten sonra annemin neden yatılı misafir kabul etmediğini çok iyi anladım :)

ya vallahi musluk da tamir ediyor, mobilyaların nerdeyse hepsini de ikeadan aldık eşim kurdu evde. kendimi bu konuda şanslı hissediyorum :KK70: bi badanada çok başarılı olamamıştı.
Ay aynı biz valla bak masa aldık kurdu sandalye filan herşeyi yapıyor hiç kimseye ihtiyacımız olmuyor bizim:halay:

teşekkürler iyi oldu vallahi :p
ama sabah 6.30 da gitmişti :KK70:
Merak ettim ilgincmiş bit pazarı ama istanbuldayız biz, güle güle kullanın satranc takımını da :halay:

Back