Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç görmedim nereden aldınız?Merhaba hanımlar bende temizlik malzemesi aldım peros markasını kuklanan var mı 2.77 di kilosu makine deterjanının 9kiloluklardan aldım deneyecgim tuvalet kağıdı bir iki şey daha 48 tuttu acaba nasıldır peros
Altin iyidir canim bereketli olsunGünaydın herkese
Dün eşimin eski bilgisayarını da sattık, kullanılmıyordu evde 2 bilgisayar 1 tablet daha var.
Paranın bi kısmını acil giderler olabilir diye eve koyduk nakit olarak. 950 tlsi ile altın alayım diyorum yine.
Metro marketlerde de var ben yunus mark aldımHiç görmedim nereden aldınız?
Altin iyidir canim bereketli olsun
Metro marketlerde de var ben yunus mark aldım
eniştemin bilgisayarı.. eniştemin tableti.. akilli kadınsın...Günaydın herkese
Dün eşimin eski bilgisayarını da sattık, kullanılmıyordu evde 2 bilgisayar 1 tablet daha var.
Paranın bi kısmını acil giderler olabilir diye eve koyduk nakit olarak. 950 tlsi ile altın alayım diyorum yine.
hahahhaha eşimin tüm oyuncaklarını elinden aldım vallahi canı sıkılacakeniştemin bilgisayarı.. eniştemin tableti.. akilli kadınsın...
hahahhaha eşimin tüm oyuncaklarını elinden aldım vallahi canı sıkılacak
benim de kullanmadığım bir fotoğraf makinesi var. istersen onu da satalım dedi. yok yaa ne diye makinemi satacakmışım diye karşı çıktım hemen :)
bi tane de eski model akıllı telefonu var, evde yedek duruyor. belki onu da bi ara sattırırım
Ben bebiş için e-bebek’in kendi markası olan baby&me den granül sabun şeklinde olan deterjandan ve spreyli leke çıkarıcısından almıştım. İki ürün de çok başarılı. Kendi çamaşırlarımıza da kullanmaya başladım. %100 bitkisel bir ürün tavsiye ederim.Ben bit pazarından omo almıştım 15 kilosu 30 tl idi aylardır onu kullanıyorduk ama 1-2 ay içinde biter
Etimatik alayım diyordum
Sen bi kullanınca bize dönüş yapar mısın :) peros da aynı işi yapıyorsa omoya çok para harcamayalım
Zaten hepsi kanserojen
tamam cnm ben bir ara bu isle ilgileneyim evde duracagina fazlalik cebimde para olsun daha iyi teskurLetgoya yükleyiver :)
Ama mesela 1200 e satmak istiyosan 1500 falan yaz
Çünkü 1200 lük bir eşyayı 1200 yazınca almıyolar
diğer türlü aaaa indirim yaptı diyip uygun buluyolar çok ilginç
Ben bebiş için e-bebek’in kendi markası olan baby&me den granül sabun şeklinde olan deterjandan ve spreyli leke çıkarıcısından almıştım. İki ürün de çok başarılı. Kendi çamaşırlarımıza da kullanmaya başladım. %100 bitkisel bir ürün tavsiye ederim.