- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
Dün aşurelik almadim ama bugun alabilirim. Kimsenin asure getirdigi yok.
Ben gecen yil 2 kez yaptim tüm apartmana dagittim .bazilarina 2şer tabak vermistimAllah kabul etsin
ayyy bana da getiren kimse olmadı, gerçi ben biraz cinsim herkesin getirdiğini de yemem ama dün çok canım istedi, bekledim kimse getirmedi
Bende kuru fasulye ve kuru uzumu sevmiyorum ve koymuyorumBen geçen gin aşure yaptım ama eşim de ben de içindeki bakliyatları sevmiyoruz
Sevdiklerimiz sadece buğday, ceviz fındık fıstık, tarçın nar susam
Ben de sadece bunlarla yaptım 1 bardak buğday kullandık
Kimseye de vermedim haliyle
Oturup kendimiz yedik
Iyi yapmissiniz tabiki. Piyasanin altinda gorürsen al canim. Indirim olmaz fiyatlar aksine artaraslında yaklaşık 6-7 ay sonra almamız gereken bir şey aldık dün.
mama sandalyesi
bir mağazada bakarken tesadüfen piyasadan çok aşağı bir fiyattan satıldığını gördük.
üstelik yenidoğanlar da kullanabiliyormuş salıncak gibi sallanıyor da falan filan
internet fiyatının yarısının altında olunca eşim almak istedi.
umarım iyi yapmışızdır. sevdik de kullanımı kolay olacak gibi. tabi bebek de severse
Geçen kış outdoor mont almadım çok pişmanım fiyatlar uçmuş yahu :S
Bugünde almıyorum, içim elvermiyor, amaa mecbur alıcam, kısın doktora para vermektense kendimi kollarım daha iyi
Bireysel emeklilikle ilgili yeni gelişme
, çalışanlar, işverenleri tarafından sisteme dahil edilecek ve üç yıl boyunca da sistemden çıkamayacak; her ay maaşlarından belli bir miktar kesilip, tasarruf için emeklilik şirketlerine gönderilecek.
İllaki sistemde kalıcakmışız
Ayyyy devlet memurlari icinde mi gecerli.Bireysel emeklilikle ilgili yeni gelişme
, çalışanlar, işverenleri tarafından sisteme dahil edilecek ve üç yıl boyunca da sistemden çıkamayacak; her ay maaşlarından belli bir miktar kesilip, tasarruf için emeklilik şirketlerine gönderilecek.
İllaki sistemde kalıcakmışız
Askeriyede memur mu eşinGeçen sene eşime columbia dan sezon sonu mont almıştık 900 tl idi içimiz acımıştı
Şu an fiyatı 2000 e dayanmış
Eşim dış ortamda çalıştığından üşütüyordu kendini, bir de askerlerden çok sık grip virüsü kapıyor. Üşütünce de hemen bağışıklık düşüp hastalanıyor. Bu yüzden şimdi iyi ki almışız diyoruz. Malesef çok çok artmış fiyatlar.
Ben de tchibodan kayak montu almıştım 180 tl idi tek beden kalmıştı sezon sonuydu
Şimdi kimbilir kaç lira olur, yine iyi ki almışım dediğim şeylerden biri
Geçen sene eşime columbia dan sezon sonu mont almıştık 900 tl idi içimiz acımıştı
Şu an fiyatı 2000 e dayanmış
Eşim dış ortamda çalıştığından üşütüyordu kendini, bir de askerlerden çok sık grip virüsü kapıyor. Üşütünce de hemen bağışıklık düşüp hastalanıyor. Bu yüzden şimdi iyi ki almışız diyoruz. Malesef çok çok artmış fiyatlar.
Ben de tchibodan kayak montu almıştım 180 tl idi tek beden kalmıştı sezon sonuydu
Şimdi kimbilir kaç lira olur, yine iyi ki almışım dediğim şeylerden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?