Bugün ne almadın?

Dün aşurelik almadim ama bugun alabilirim. Kimsenin asure getirdigi yok.
Ben gecen yil 2 kez yaptim tüm apartmana dagittim .bazilarina 2şer tabak vermistimAllah kabul etsin

ayyy bana da getiren kimse olmadı, gerçi ben biraz cinsim herkesin getirdiğini de yemem ama dün çok canım istedi, bekledim kimse getirmedi

Okulda 3-5 lasik yedim bugun.
Aslinda kavonoza koyup vakumlayan gordum bozulur mu ki acaba
Yorgun olmazsam aksama yapmak istiyorum

Ben geçen gin aşure yaptım ama eşim de ben de içindeki bakliyatları sevmiyoruz
Sevdiklerimiz sadece buğday, ceviz fındık fıstık, tarçın nar susam

Ben de sadece bunlarla yaptım 1 bardak buğday kullandık
Kimseye de vermedim haliyle
Oturup kendimiz yedik

Bende kuru fasulye ve kuru uzumu sevmiyorum ve koymuyorum

Mudo outlette bir masa sandalye takımı gördük mutfak için 490 tl idi
Çok aşırı avantajlıydı
Neredeyse alacaktım
Benim şu an evdeki takım aslında ahşap balkon masa sandalye takımı
Ama sonra tuttuk kendimizi almadık

bende yapardim cok usendim cunku oyle yogunum ki vakit bulamiyorum
ne6seki dun oglumun kresi yapip bizlere ikram etti harikaydi aslinda bende yapmak istiyorum belki ilerleyen gunlerde yaparim

Günaydın herkese
HAftasonu geldi para harcama durumları olabilir kendimize mukayyet olalım :)

Ben bu iki gündür falan böyle bi değişik oldum
Depresiflik var, kafa karışıklığı var. Anlamadım kendimi.
Sanırım hamilelikten oldu.
Dün 6 tane su bardağımı ve eşimin french pressini evden gönderdim. Bardakları misafir gelirse fazla lazım olacak diye saklıyordum, french press de eşim kahve içiyordu biraz eskimişti, yenisini aldık sandım almamışız meğer.
Gitti şimdi bunlar mecburen yenisini alacağız

aslında yaklaşık 6-7 ay sonra almamız gereken bir şey aldık dün.
mama sandalyesi

bir mağazada bakarken tesadüfen piyasadan çok aşağı bir fiyattan satıldığını gördük.
üstelik yenidoğanlar da kullanabiliyormuş salıncak gibi sallanıyor da falan filan
internet fiyatının yarısının altında olunca eşim almak istedi.
umarım iyi yapmışızdır. sevdik de kullanımı kolay olacak gibi. tabi bebek de severse

Iyi yapmissiniz tabiki. Piyasanin altinda gorürsen al canim. Indirim olmaz fiyatlar aksine artar

Geçen kış outdoor mont almadım çok pişmanım fiyatlar uçmuş yahu :S
Bugünde almıyorum, içim elvermiyor, amaa mecbur alıcam, kısın doktora para vermektense kendimi kollarım daha iyi

Ben artik kiyafet alisverisimi sezon sonlari yapmaya dikkat edecegim. Gercekten uygun oluyor.
Ogluma da gecenlerde lgdan aldim sifir kiyafet ama 2.el fiyatina veriyordu kadin. Geldiler. Memnun kaldim. Suan icin kislik kiyafet mont canta ayakkabi ihtiyacimiz yok bakalim.

Geçen kış outdoor mont almadım çok pişmanım fiyatlar uçmuş yahu :S
Bugünde almıyorum, içim elvermiyor, amaa mecbur alıcam, kısın doktora para vermektense kendimi kollarım daha iyi

Geçen sene eşime columbia dan sezon sonu mont almıştık 900 tl idi içimiz acımıştı
Şu an fiyatı 2000 e dayanmış
Eşim dış ortamda çalıştığından üşütüyordu kendini, bir de askerlerden çok sık grip virüsü kapıyor. Üşütünce de hemen bağışıklık düşüp hastalanıyor. Bu yüzden şimdi iyi ki almışız diyoruz. Malesef çok çok artmış fiyatlar.
Ben de tchibodan kayak montu almıştım 180 tl idi tek beden kalmıştı sezon sonuydu
Şimdi kimbilir kaç lira olur, yine iyi ki almışım dediğim şeylerden biri

Bireysel emeklilikle ilgili yeni gelişme

, çalışanlar, işverenleri tarafından sisteme dahil edilecek ve üç yıl boyunca da sistemden çıkamayacak; her ay maaşlarından belli bir miktar kesilip, tasarruf için emeklilik şirketlerine gönderilecek.

İllaki sistemde kalıcakmışız

Zaten sistemde mevcut bir bes i olanları neden bi daha dahil ediyorlar gerçekten anlamıyorum

Zorunlu bes mi olur?

Bunu bekliyorduk ztn, hatta bir süre sonra tamamen zorunlu olacak hiç çıkılmayacak

Ayyyy devlet memurlari icinde mi gecerli.

Askeriyede memur mu eşin

O dönem borçlarım vardı, üstünde durmadım. Ama temal alışveriş yapmıştım, o zmn ikilisi 80 liraydı 14 şubatta indirimli almıştım şimdi tanesi 120 lira olmuş iyki almışım
Şimdi bir tane petrol mavisi buldum 1300 lira alsammı ki :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…