• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Yerinde olsaydim S Spizella butun parayla borclari kapatirdim. Borclar benim moralimi bozuyor , sirtimda yuk gibi .
Zaten birikim yapmaya basladin . Ve tutumlugun da farkindasin.

Tasinma masrafin olucak , bebek dogucak . Bir sekilde harcanir o para. Benzer seyi yaptim ,hazira dag dayanmaz derler ya. Nakiti harcadim, borcunu hala oduyorum. Neyseki cok degildi.

Ne kadar az borc o kadar iyi.

Yerinde olsaydim S Spizella butun parayla borclari kapatirdim. Borclar benim moralimi bozuyor , sirtimda yuk gibi .
Zaten birikim yapmaya basladin . Ve tutumlugun da farkindasin.

Tasinma masrafin olucak , bebek dogucak . Bir sekilde harcanir o para. Benzer seyi yaptim ,hazira dag dayanmaz derler ya. Nakiti harcadim, borcunu hala oduyorum. Neyseki cok degildi.

Ne kadar az borc o kadar iyi.

işte ben de hazır paraya güvenir bi şekilde ona buna harcarız diye endişe ediyorum. krediyi kapatıp kredi kartı ekstrelerini temizlersem 2 ay içinde birikime geçebiliyorum maaşımın yarısından fazlasıyla. bu da iyi bi rakam bizim için.
hayırlısıysa satılsın da önümüzü görelim :super:

Spizella senin yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm.
Karar veremezdim herhalde ben de ne yapsam diye.

valla araba benim için de vazgeçemediğim bir şey :) özellikle büyükşehirde. önceki yaşadığımız şehirde hiç lazım olmuyordu her yer yürüme mesafesindeydi. otobüse dolmuşa bile binmiyorduk.
ama satılmasının da avantajı ekonomik açıdan çok rahatlamamız anlamına geliyor.
o yüzden dediğin gibi karar veremiyorum. hamilelik beyni diye bişey var bence iyice aklım karışık sağlıklı kararlar alamıyorum zaten :D
o yüzden bunun kararını eşime bıraktım. canı nasıl istiyorsa, kafasına hangisi yatıyorsa öyle yapsın ;)

satmayınca da idare ediyoruz ama kredi kartlarına çok yükleniyoruz pure.
bitsin gitsin rahat olalım di mi
Benim anladigim arabayi borclardan biraz nefes alabilmek adina satiyorsunuz. Esin de ayni fikirdeyse borclari kapatin tabiki.
Bende borclarimi kapatmak istedim fakat vazgectim ama benim durum farkli.
1 tane kredi kartim var. Toplasan 3 yada 3buçuk borcum var karta. Digerleri de zaten rutin kredilerim konut arac vs..
Esimin ve benim maastan borclari sıkıntısız ödeyebiliyorum ve harcligimdan sonra birikime atacagim para da kaliyor. O yuzden vazgectim ben toplu para yatirmaktan.
Ama anladigim kadariyla siz nefes almak istiyorsunuz. O yuzden borclari temizleyin.

S Spizella sunu da belirtmek istiyorum. Bebegin insallah saglikli dogar. Ama dogduktan sonra rutin kontrolleri aşilari hastaligi vs vs derken arabaya ihtiyac olmaz mi. B planiniz var mi bunun icin.

Benim anladigim arabayi borclardan biraz nefes alabilmek adina satiyorsunuz. Esin de ayni fikirdeyse borclari kapatin tabiki.
Bende borclarimi kapatmak istedim fakat vazgectim ama benim durum farkli.
1 tane kredi kartim var. Toplasan 3 yada 3buçuk borcum var karta. Digerleri de zaten rutin kredilerim konut arac vs..
Esimin ve benim maastan borclari sıkıntısız ödeyebiliyorum ve harcligimdan sonra birikime atacagim para da kaliyor. O yuzden vazgectim ben toplu para yatirmaktan.
Ama anladigim kadariyla siz nefes almak istiyorsunuz. O yuzden borclari temizleyin.

S Spizella sunu da belirtmek istiyorum. Bebegin insallah saglikli dogar. Ama dogduktan sonra rutin kontrolleri aşilari hastaligi vs vs derken arabaya ihtiyac olmaz mi. B planiniz var mi bunun icin.

b planı taksi eşime göre :P
sağlık ocağı alt sokakta
hastane de 2 alt sokakta
sanırım eşim buna güveniyor.

b planı taksi eşime göre :p
sağlık ocağı alt sokakta
hastane de 2 alt sokakta
sanırım eşim buna güveniyor.
Merak etme arabamiz olmadan 2 cocuk buyuttum. :anne:Bende merkezi yerdeyim her yer yurume mesafesinde. Bir tek gezerken gerek duyuyorum. Onda da yerine gore taksi kullanabiliriz vs

Araba ihtiyac ama idare edilebiliyor.

İmkaniniz olunca iki calisansiniz rahat bir sekilde araba alirsiniz diye dusunuyorum. Allah saglik versin her sey olur:KK66:

Merak etme arabamiz olmadan 2 cocuk buyuttum. :anne:Bende merkezi yerdeyim her yer yurume mesafesinde. Bir tek gezerken gerek duyuyorum. Onda da yerine gore taksi kullanabiliriz vs

Araba ihtiyac ama idare edilebiliyor.

İmkaniniz olunca iki calisansiniz rahat bir sekilde araba alirsiniz diye dusunuyorum. Allah saglik versin her sey olur:KK66:

yani annemin karnından arabayla doğmadım 1.5 sene önceye kadar da yoktu bi şekilde idare ediliyordu. alışırız dediğin gibi :)

Günaydın
Dün yine çok şey aldım
Oğluma da cmtesi evde yapılacak doğumgünü için pasta siparişi verdik 100 tl
haftaiçi de kreş doğumgünü için 250 tl vereceğiz
ayrıca ikramlık meyvesuyu hediyelik süsleme derken 500 lük oluruz
ama miniğimin heyecanı ve mutluluğuna paha biçilemez

Günaydın
Dün yine çok şey aldım
Oğluma da cmtesi evde yapılacak doğumgünü için pasta siparişi verdik 100 tl
haftaiçi de kreş doğumgünü için 250 tl vereceğiz
ayrıca ikramlık meyvesuyu hediyelik süsleme derken 500 lük oluruz
ama miniğimin heyecanı ve mutluluğuna paha biçilemez

Doğum günü kutlu olsun şimdiden :)
Off ya ben böyle kutlamaları aile içinde seviyorum, ama kreş gibi ortamlarda gördükçe özenecektir tabi çocuklar. Mecburen yapıcaz artık, mutlu olsunlar da :)

Doğum günü kutlu olsun şimdiden :)
Off ya ben böyle kutlamaları aile içinde seviyorum, ama kreş gibi ortamlarda gördükçe özenecektir tabi çocuklar. Mecburen yapıcaz artık, mutlu olsunlar da :)

Cumartesi aile içinde yapacağız
Kreşte doğum günleri oldukça heveslenecek ve isteyecek
Anılarında kalıyor ama çok mutlu oluyorlar bu bile çok güzel

Back