İdare eder ne demek bence süper olmuş. Madem çevrende öyle bir beklenti var ve yapmak zorunda hissettin kendini bence f/p çok güzel bir şey ortaya çıkmış.Günaydın herkese
Sabah 6.30 da uyanıyorum bu beni daha dinç hissettiriyor. Bebek doğunca hediye edilecek şeyleri gereksiz bulsam da (magnet, şeker) gibi ziyarete gelenler olmazsa olmaz olarak görecekleri için 25 tane aldım. Aklınızda olsun eğer size özel yapılmış bir şey aramıyorsanız internette bir hevesle nikah şekerini fazla yaptırmış ve elinde kalmış olanlar var :) letgodan buldum ve 50 tl ye 25 tane aldım
Sonra word de etiket yazdım1,5 tl ye çıktısını aldım
Evde kendim zımbaladım şöyle bir şey oldu lavantalı magnetlerim:
Eki Görüntüle 2188108
İdare eder olmuş di mi?
(Ben kimsenin hediyeliğini saklamıyorum malesef bir süre sonra atıyorum, o yüzden bence biraz boşa para harcamak bu)
İdare eder ne demek bence süper olmuş. Madem çevrende öyle bir beklenti var ve yapmak zorunda hissettin kendini bence f/p çok güzel bir şey ortaya çıkmış.
Şimdi herkes böyle yapıyor ve bu durum giderek abartılmaya başladı bakalım sonu nereye gidecek. Yeni bir sektör çıktı bundan ekmek yiyenlere iyi oldu sadece.
Bayildim fikrine gercekten. Super olmus. Aynen ne kadari birikebilirki, cogu cop oluyor.Günaydın herkese
Sabah 6.30 da uyanıyorum bu beni daha dinç hissettiriyor. Bebek doğunca hediye edilecek şeyleri gereksiz bulsam da (magnet, şeker) gibi ziyarete gelenler olmazsa olmaz olarak görecekleri için 25 tane aldım. Aklınızda olsun eğer size özel yapılmış bir şey aramıyorsanız internette bir hevesle nikah şekerini fazla yaptırmış ve elinde kalmış olanlar var :) letgodan buldum ve 50 tl ye 25 tane aldım
Eki Görüntüle 2188108
İdare eder olmuş di mi?
(Ben kimsenin hediyeliğini saklamıyorum malesef bir süre sonra atıyorum, o yüzden bence biraz boşa para harcamak bu)
Aynısını benim teyzem de yaptı hastane odası süsleri bebek mevlidi ve 1 yaş partisi. Dedim bitti sanırım bu sefer de 2. Yaş partisi çıktı. Kaça kadar böyle gidecek acaba :))) bana çok saçma geliyor gereksiz gösteriş ve masraf gibi.ya bir oda süslüyorlar hastane odası bu ya her yeri çiçek bahçesinde kokteyl sofrası gibi.
özenip yapılır belki yaptıranlara da bişey demek istemiyorum ama bana çok gereksiz geliyor.
sonra yok bebek mevlidi, diş partisi, 6 ay kınası, 40 uçurma
partiden hazırlıktan geçilmiyor
büyük vurgunu da 1. yaş gününde yapıyorlar
ayy ne guzel fıkırrdoğumum ocakta olacak minik kavanozlarda ayva reçeli hediye etmeyi düşünüyorum. annem çok güzel reçel yapar :) bir de çikolata tamam. oğlumda magnet yaptırmıştım ilk günler dolapların üzerinde görüyordum şimdi kimsede görmüyorum. çöp oldu.
Aynısını benim teyzem de yaptı hastane odası süsleri bebek mevlidi ve 1 yaş partisi. Dedim bitti sanırım bu sefer de 2. Yaş partisi çıktı. Kaça kadar böyle gidecek acaba :))) bana çok saçma geliyor gereksiz gösteriş ve masraf gibi.
Sevmek ve parası olmaktan ziyade şimdi biraz da çevre ne der acaba ilk çocuğum hevesim gibi başlıyor her şey. Dün bir fotoğraf gördüm birinci sınıf çocukları okula başlıyor ya sınıfı kurdeleler süsler bir süslemişler hastane odası süsleri gibiydi:)) çocukların doyumsuzluğu konusunda sana katılıyorum.ne diyim seven beğenen parası olan yapsın
ben tercih etmiyorum.
bir de sonra çocuklara davranışlarımızda çıtayı öyle yükseltiyoruz ki çocuk da tatminsiz oluyor
çok güzel olmuş eline sağlık...Günaydın herkese
Eki Görüntüle 2188108
İdare eder olmuş di mi?
teşekkür ederim. bebek kız ayva reçeline çekirdeklerini koyunca pembe renk veriyor. hem doğum ocakta tam ayva vakti.ayy ne guzel fıkırr
bal dagıtab görmüstümde ayva recelini ilk kez duydum cok guzel dusunmussunuz hayırlısıyla Rabbim dogmayı nasıp etsın
evet evet letgodançok güzel olmuş eline sağlık...
letgo gibi sitelerden mi aldın?
ne diyim seven beğenen parası olan yapsın
ben tercih etmiyorum.
bir de sonra çocuklara davranışlarımızda çıtayı öyle yükseltiyoruz ki çocuk da tatminsiz oluyor
Valla ne güzel hazır organizasyonben de gereksiz buluyorum ama oğlumda yaptık. benim 22 tane kuzenim var kız kuzenler çok hevesli hepsi bir şey hazırlıyor bahaneyle biraraya geliyoruz. 23 eylülde oğlumun doğum günü akvaryuma yada hayvanat bahçesine götürerek deneyim hediye etmeyi düşünmüştüm. 22 sine organizasyon yapmışlar. hazırlıkları paylaşmışlar bana süslenip gitmek kaldı :)
Bereketli olsun canim benim.bursum yattı
önceden 1 çeyrek 1 gr alabilirken şimdi eşimden 15 tl borç istedim para yetmedi :)
ilk hedefim olan tam 10 gr altın hedefime ulaşmış oldum arkadaşlar
16 temmuzda başlamıştım altın almaya
yalnız bu para yenip giderdi ya da bi karta yatırırdım yine harcanırdı
gerçekten birikim yapmak için kalan paradan değil eline geçen paradan hemen yapmak gerekiyormuş.
kendim için büyük bir adım oldu, az bir para ama olsun. şimdi yılbaşına kadar hedefim 20 grama tamamlayabilmek
bursum yattı
önceden 1 çeyrek 1 gr alabilirken şimdi eşimden 15 tl borç istedim para yetmedi :)
gerçekten birikim yapmak için kalan paradan değil eline geçen paradan hemen yapmak gerekiyormuş.
kendim için büyük bir adım oldu, az bir para ama olsun. şimdi yılbaşına kadar hedefim 20 grama tamamlayabilmek
tmm canım teşekkürler :)nikah şekeri
bebek şekeri
Mevlüt şekeri
şeklinde aramalar yaptım :)
bereketli olsun birikiminbursum yattı
Hastaneye apar topar doğum yapmaya gittim. Yanımızda sadece hastane çantası vardı. Neyse doğum oldu. Odaya yerleştik. Bırak oda süslemeyi, çikolata bile almamıştık:))ya bir oda süslüyorlar hastane odası bu ya her yeri çiçek bahçesinde kokteyl sofrası gibi.
özenip yapılır belki yaptıranlara da bişey demek istemiyorum ama bana çok gereksiz geliyor.
sonra yok bebek mevlidi, diş partisi, 6 ay kınası, 40 uçurma
partiden hazırlıktan geçilmiyor
büyük vurgunu da 1. yaş gününde yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?