• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Hastaneye apar topar doğum yapmaya gittim. Yanımızda sadece hastane çantası vardı. Neyse doğum oldu. Odaya yerleştik. Bırak oda süslemeyi, çikolata bile almamıştık:))

Yan odamızı süslemeye organizasyon şirketi geldi:KK57: Odaya koca bir masa yerleştirdiler. Üstünde şamdanlar var. Cupcake’ler, süslü magnetler vs. dünya kadar malzeme yerleştirdiler. Hastanenin koridora da dantelli örtü giydirilmiş sandalyeleri dizdiler. Doğum yapan kızın saçı, makyajı ve fantastik lohusa geceliği konusuna ise hiç girmiyorum bile:olamaz:
Ne gerek varsa:KK12:

Hastaneye apar topar doğum yapmaya gittim. Yanımızda sadece hastane çantası vardı. Neyse doğum oldu. Odaya yerleştik. Bırak oda süslemeyi, çikolata bile almamıştık:))

Yan odamızı süslemeye organizasyon şirketi geldi:KK57: Odaya koca bir masa yerleştirdiler. Üstünde şamdanlar var. Cupcake’ler, süslü magnetler vs. dünya kadar malzeme yerleştirdiler. Hastanenin koridora da dantelli örtü giydirilmiş sandalyeleri dizdiler. Doğum yapan kızın saçı, makyajı ve fantastik lohusa geceliği konusuna ise hiç girmiyorum bile:olamaz:

Ben de gider cupcake yerdim sanırım :D
Herkesin tercihi ama ben tamamen gereksiz buluyorum. Ve de çok çok abartı.
Eşim markette hazır lohusa şerbeti bulup almış gelmiş, süt falan getirttiğinü sanıyor sanırım. dedim o misafirlere ikram ediliyor benim bildiğim. Olsun sen içersin dedi :) hastaneye dair tek hazırlığımız bu. Bir de alırsak 1 kutu çikolata alırız onu da ben yerim :)))

Ben de gider cupcake yerdim sanırım :KK70:
Eşim markette hazır lohusa şerbeti bulup almış gelmiş, süt falan getirttiğinü sanıyor sanırım. dedim o misafirlere ikram ediliyor benim bildiğim. Olsun sen içersin dedi :) hastaneye dair tek hazırlığımız bu. Bir de alırsak 1 kutu çikolata alırız onu da ben yerim :)))
Abartılı ve gereksiz gerçekten. Doğumdan çıkınca anne ve babanın bunlarla uğraşmak yerine odada dinlenmesi gerekiyor yahu:)

Ben de gider cupcake yerdim sanırım :KK70:

oğlumda hastane dışarıdan kabul etmiyordu hijyen açısından. kapı süsü, oda süsleme, lohusa şerbeti onlara aitti. ben sadece çikolata ve magnet ( o zamnki aklımla magnet olmazsa olmazdı )götürecektim. doktorum o gün şehir dışındaydı beni başka hastanede çalışan eşine yönlendirdi.
ben sancıdan ölüyorum ebeler bana kapı süsü oda süsü soruyor :( durumu anlattım böyle bir hazırlığımız yok dedim.

doğumdan sonra odaya geldiler vee ayyy geceliğin bu mu dediler. sade beyaz bir gecelik giymiştim. tamam süs için hazırlığın yok ama geceliğini bari şık bişey alsaydın dediler :olamaz: kaçıncı çocuğun hiç hevesin kalmamış gibi yorumlar yaptılar. 5 yıl beklediğim ve sonunda kavuşabildiğim ilk çocuğumdu aslında.

onlara da kızmadım artık nasıl insanlarla karşılaşıyorlarsa beni çok yadırgadılar :KK48:

oğlumda hastane dışarıdan kabul etmiyordu hijyen açısından. kapı süsü, oda süsleme, lohusa şerbeti onlara aitti. ben sadece çikolata ve magnet ( o zamnki aklımla magnet olmazsa olmazdı )götürecektim. doktorum o gün şehir dışındaydı beni başka hastanede çalışan eşine yönlendirdi.
ben sancıdan ölüyorum ebeler bana kapı süsü oda süsü soruyor :KK43: durumu anlattım böyle bir hazırlığımız yok dedim.

doğumdan sonra odaya geldiler vee ayyy geceliğin bu mu dediler. sade beyaz bir gecelik giymiştim. tamam süs için hazırlığın yok ama geceliğini bari şık bişey alsaydın dediler :olamaz: kaçıncı çocuğun hiç hevesin kalmamış gibi yorumlar yaptılar. 5 yıl beklediğim ve sonunda kavuşabildiğim ilk çocuğumdu aslında.

onlara da kızmadım artık nasıl insanlarla karşılaşıyorlarsa beni çok yadırgadılar :KK48:

bana da öyle derler o zaman
benim de normal ev terliklerim var
lohusa tacım yok :D
geçen gün odaları görmek için uğradım
her kapıda tüller süsler bişeyler vardı
ben öyle şeyler götürmüycem. artık kınayan kınasın napiyim.
ben orada can derdine düşmüşüm. bir de akrabalarım aileler başka şehirde
kimse hastaneye gelmeyecek
ee kime süsleyeyim ben odayı ? :)

ben sancıdan ölüyorum ebeler bana kapı süsü oda süsü soruyor :KK43: durumu anlattım böyle bir hazırlığımız yok dedim.

Bende ikinci bebeğinde yaş 39 ..hemşire geldi odayı süsledi.. başıma taç.sus pus..çok garibime gitmişti.. hiç hoşlanmam böyle tantalardan..sus pus sunum münumhic bana göre değil.. ama hastanenin kendi kararı her odayı susluyorlardi

Bende ikinci bebeğinde yaş 39 ..hemşire geldi odayı süsledi.. başıma taç.sus pus..çok garibime gitmişti.. hiç hoşlanmam böyle tantalardan..sus pus sunum münumhic bana göre değil.. ama hastanenin kendi kararı her odayı susluyorlardi
bu hastanenin prosedürlerini henüz konuşmadık ama o an her şey önemini yitiriyor. önemli olan sağlıkla kavuşmak.

Arabaya talipler çıktı bugün gelip bakacaklarmış. Düşündük satsak da bizim için karlı satmasak da avantajları var
Hayırlısı olsun bakalım alacak kişi ile anlaşabilirsek...

Bu aralar illa ki bir harcama çıkıyor
Dün akşam vileda sopası kırık diye sopasını aldım

O beklenmedik harcamalardan nefret ediyorum

Ben de bugün indirimden bir iş arkadaşımın (aynı zamanda hamileyiz) bebeğine ve kendiminkine aynı elbiseden hediye aldım çünkü doğumuna gidemeyeceğim muhtemelen.

Bir de arabayı yıkadık şu köpük ve su şeyleri 1 liradan 3 liraya çıkmış

Bugün para harcamıycam gibi :)
Haftaya 1 gün işe gidip 4 gün yıllık izin alıcam sanırım, yoksa izinlerim yanacak 9 gün iznim kalmış
Evde olunca pek harcanmıyor
Bende ekmek harici hicbirsey almadim. Stoklarim tam. Haftalik sebze meyvemi aldim. Yarin sut alacagim. Baska ek birsey cikmaz umarim

Bende ekmek harici hicbirsey almadim. Stoklarim tam. Haftalik sebze meyvemi aldim. Yarin sut alacagim. Baska ek birsey cikmaz umarim
Valla ben harcamayacaktım ama şeker bitmiş
Aşure yapıyodum yarım kaldı
Aşure de sadece buğdaylı :D
Eşim de ben de içindeki diğer bakliyatları üzümleri falan sevmiyoruz fakir aşuresi artık bizimki :D

Selamlar, mutlu pazarlar herkese :)
İşler güçler yoğunluk derken bakamadım buralara.
Şimdi geçmişe dönük tüm mesajları okudum da geldim ama :)

Şu sıralar evde yemek yapma olayında yeniden bir düşüş görüyorum kendimde.
Sizinle yeniden toparlamaya çalışacağım.

Selamlar, mutlu pazarlar herkese :)
İşler güçler yoğunluk derken bakamadım buralara.
Şimdi geçmişe dönük tüm mesajları okudum da geldim ama :)

Şu sıralar evde yemek yapma olayında yeniden bir düşüş görüyorum kendimde.
Sizinle yeniden toparlamaya çalışacağım.

Hoşgeldin, biz evde yiyoruz ama her gün ne yapıcam derdi beni benden aldı artık.

Bugün bişey almayacaktım ama eve çarşaf lazım
Pamuk saten nevresim almıştım ama çarşafı yoktu
70 tl ona verdim internetten sipariş ile aldım.
2 tane de kırlent lazım iç yastıklarım var ama kırlentler ne kadar pahalıymış :(

Hoşgeldin, biz evde yiyoruz ama her gün ne yapıcam derdi beni benden aldı artık.

Kesinlikle katılıyorum.
İnsan ne yapacağını şaşırıyor bazen.
Ben de bir süredir hafta sonları da çalıştım çoğu zaman.
Öyle olunca hafta içine hiç hazırlık yapamadım.
Çok şükür bugün yapıyorum bir iki bir şeyler.

Ben de sabah baktım, evlendiğimiz 5.5 yıl olmak üzere, dedim nevresimlerimi hala kullanıyorum.
İyi ki ihtiyaç çıkmadı.
Gerçi arada yastık kılıfı, çarşaf almışlığım oldu.
Nevresim, havlu vs için lcw home a bakabilirsin.
Diğerlerine nazaran daha hesaplı Spizella.

Kesinlikle katılıyorum.
İnsan ne yapacağını şaşırıyor bazen.
Ben de bir süredir hafta sonları da çalıştım çoğu zaman.
Öyle olunca hafta içine hiç hazırlık yapamadım.
Çok şükür bugün yapıyorum bir iki bir şeyler.

Ben de sabah baktım, evlendiğimiz 5.5 yıl olmak üzere, dedim nevresimlerimi hala kullanıyorum.
İyi ki ihtiyaç çıkmadı.
Gerçi arada yastık kılıfı, çarşaf almışlığım oldu.
Nevresim, havlu vs için lcw home a bakabilirsin.
Diğerlerine nazaran daha hesaplı Spizella.

Benim sadece 2 tane nevresim takımı var :) bi onu kullanıyorum bi diğerini
Ama şimdi doğum için gelen olur diye bir de kendi zevkim için beyaz düz nevresim aldım hem de dallı güllülerden bıkmıştım bundan sonra eskiyenlerin yerine düz renk alırım.
:)
3 nevresim beni bayağı götürür
Havlular da hep çeyizde verdikleri
Sevmiyorum hiçbirini ama eskimedikçe atamam da. Onları da yenilemem gerektikçe dediğin gibi yaparım ;)

Bi fikir versene ne yemek yapıyosun :D

Back