• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

bence artik dur diyelim kendimize bu da hastalığa donusuyor sanki

kendimize baska ugraslar bulalim artik
aynen tv de görüyoruz ya savaş çıkacak korkusuyla her şeyi alıp alıp yığıyorlar..bizde ekonomik kriz diye yığdıkça yığdık... dün gece kendimi tüm aktüelleri incelerken buldum..dediğin gibi takıntıya doğru gidiyor gibiyiz ;)

damla cikolata damla cikolata cnm senle muhabbet edioz ama ben tanımıyorum hic seni kizlarla tanisiyorsum onceden sanirim

calisiyor musun nerde yaşıyorsun

ben ogretmenim 1 cocugum var kocaelideyim
canım aslında daha önce de yazışıyorduk. uzun süre sinirli porsuktum, sonra bademlii kurabiye oldum uzun süre. belki ondan hatırlayamadın. evliyim. çalışmıyorum ev hanımıyım ;) çocuğumuz yok. antalyalıyım..seni tanıyorum, zeyneprer ile aynı şehirdeydiniz diye hatırlıyorum. yazışmıştık önceden topiklerde :)

canım aslında daha önce de yazışıyorduk. uzun süre sinirli porsuktum, sonra bademlii kurabiye oldum uzun süre. belki ondan hatırlayamadın. evliyim. çalışmıyorum ev hanımıyım :KK66: çocuğumuz yok. antalyalıyım..seni tanıyorum, zeyneprer ile aynı şehirdeydiniz diye hatırlıyorum. yazışmıştık önceden topiklerde :)
bizim kız nerelerde@zeyneprer acaba yine, bir göründü sonra kayboldu

ben de aynı durumdayım.. az önce mail gelmiş money kartta 17 tl birikmiş, gidip harcamamak için zor tutuyorum kendimi.biliyorum ki o alış veriş en az 50 tl tutacak. altında bir rakamla uzun zamandır çıkamıyorum marketten :KK43:

aaa S Spizella nın topikmiş bu..uzun süre girmediğimden farkedememişim, bebişiniz hayırlı uğurlu gelsin inşallah, sağlıkla kucağınıza alıp, huzurla mutlulukla büyütün bebişinizi inşallah...

benim de kartlardan birinde 30 tl var puan
birinde 20 birinde 15
o kadar istiyorum ki harcamayı ama o kadarla kalmıyor işte. üstüne harcanıyor :(

sağol arkadaşım, bir masraf kapısı doğuyor :D şimdiden bana maliyeti 10bini bulmuştur bence. hastanesiydi, eşyasıydı derken.

benim de kartlardan birinde 30 tl var puan
birinde 20 birinde 15
o kadar istiyorum ki harcamayı ama o kadarla kalmıyor işte. üstüne harcanıyor :KK43:

sağol arkadaşım, bir masraf kapısı doğuyor :KK70: şimdiden bana maliyeti 10bini bulmuştur bence. hastanesiydi, eşyasıydı derken.
yine senin puanlar iyiymiş, 65 tl ye çıkabilirsin bence ;)

ehhh çocuk dedin mi ömürlük masraf, hak veriyorum. sağlıkla gelsin de gerisi hallolur. ;)

selam herkese,

yazamadım 2 gündür :)
bende haberler güzel.
taşındığım ilçenin kenarda köşede kalmış mahallesinde oturuyordum. firma buradaki evi çok aramış mı diye her gün sorguluyordum :KK48:
evi cidden hiç mi hiç beğenmedim. eşyalar kirli. evin tesisatı hep problemli. mahalle ürkütücü falan filan.
müdür araç kullanmadığım için evi taşıyabiliriz şeklinde bi öneride bulunmuştu.
ve sonunda tammm da şehir merkezinde. otogar, marina, şirket, büyük marketler avmnin olduğu yerde mis gibi ev tuttu. önümüzdeki hafta sıfır eşyalarla o eve geçeceğim :)
ev arkadaşım evde çok kalan biri değil. onun kalacak arkadaşı akrabası çok. o yüzden yalnız yaşıyor gibi olacağım.
inanılmaz mutlu oldum :)

ve firma yemek işini de çözüyor. ayın 1 inden itibaren öğlen yemeği başlayacak.

çok şükür bin şükür bugünümüze :sampiyon:

maaşım eski firmama göre biraz az. ama ev masrafını düşünürsem dğer firmaya göre baya bi kardayım.

önümüzdeki hafta da iplerimi alıp geleceğim. amigurumiye de devam edeceğim :KK69: :) ekimden sonra mayısa kadar haftasonlarım tatil olacak. kendime daha çok vakit ayıracağım.

iyi ki gelmişim iyi ki buradayım:KK37:
bazen daha iyisi olsun diye gemileri yakmak gerekiyormuş. ve o gemilerden bana hiçbir iz kalmadı:KK37:
kendı basıma gelmıs gıbı cok sevındım senın adına azmınle guzellıkleri hakedıyorsun ınsAllah daha guzel seyler olur masAllah nazar degmesın

Yazlık pijama alacaktım bi baktım çok uçuk fiyatlar almadım. Birkaç da bulüz ayakkabı filan baktım onlar da pahalı geldi almadım param cebime kaldı.

Yazlık pijama alacaktım bi baktım çok uçuk fiyatlar almadım. Birkaç da bulüz ayakkabı filan baktım onlar da pahalı geldi almadım param cebime kaldı.

biz de avm ye uğradık
coşmuş coşmuş fiyatlar
şampuan alacaktım, eski güzel günlerde (!) dermokozmetik ürün kullanırdım, gittim rossmann dan isana diye bi marka aldım 8 tl idi.
ha elidor ha bu dedim ama elidor bile iki katına çıkmış

bi fotoğraf makinem var instax diye poloroid
set halinde 329 tl ye almıştım
şimdi 899 tl olmuş
şoklardayım
daha 1.5 sene olmadı ya alalı

muhendisiniz muhendisiniz çok sevindim senin adına
Gerçekten aldığın kararlar yaşadığın şeyler ile çok güzel baş edip daha dik durduğun için ve yaşına göre bilinçli olduğun seni çok beğeniyor ve takdir ediyorum
Umarım hayatın çok daha başarılı geçer

günaydın
işe geldim
10 tl yemekhane kartıma yükledim biraz da içinde vardı.
sabah kahvaltısı 1.65 tl
öğle yemeği 2 tl kadar
4 gün çalışacağım bu hafta
idare ederim ;)
doktor kiloyu biraz fazla almışsın az ye dedi :(

Günaydın herkese
Sabah 6.30 da uyanıyorum bu beni daha dinç hissettiriyor. Bebek doğunca hediye edilecek şeyleri gereksiz bulsam da (magnet, şeker) gibi ziyarete gelenler olmazsa olmaz olarak görecekleri için 25 tane aldım. Aklınızda olsun eğer size özel yapılmış bir şey aramıyorsanız internette bir hevesle nikah şekerini fazla yaptırmış ve elinde kalmış olanlar var :) letgodan buldum ve 50 tl ye 25 tane aldım
Sonra word de etiket yazdım :D 1,5 tl ye çıktısını aldım
Evde kendim zımbaladım şöyle bir şey oldu lavantalı magnetlerim:

IMG_1189.JPG

İdare eder olmuş di mi?
(Ben kimsenin hediyeliğini saklamıyorum malesef bir süre sonra atıyorum, o yüzden bence biraz boşa para harcamak bu)

Günaydın herkese
Sabah 6.30 da uyanıyorum bu beni daha dinç hissettiriyor. Bebek doğunca hediye edilecek şeyleri gereksiz bulsam da (magnet, şeker) gibi ziyarete gelenler olmazsa olmaz olarak görecekleri için 25 tane aldım. Aklınızda olsun eğer size özel yapılmış bir şey aramıyorsanız internette bir hevesle nikah şekerini fazla yaptırmış ve elinde kalmış olanlar var :) letgodan buldum ve 50 tl ye 25 tane aldım
Sonra word de etiket yazdım :KK70: 1,5 tl ye çıktısını aldım
Evde kendim zımbaladım şöyle bir şey oldu lavantalı magnetlerim:

Eki Görüntüle 2188108

İdare eder olmuş di mi?
(Ben kimsenin hediyeliğini saklamıyorum malesef bir süre sonra atıyorum, o yüzden bence biraz boşa para harcamak bu)

Ellerine sağlık canım çok güzeller
Bende oğluma gelenlere sadece çikolata hediye etmiştim.
Kutulu bir çikolata almıştım
Bende atılacak tarzda olan hediyelikleri gereksiz görüyorum

Ellerine sağlık canım çok güzeller
Bende oğluma gelenlere sadece çikolata hediye etmiştim.
Kutulu bir çikolata almıştım
Bende atılacak tarzda olan hediyelikleri gereksiz görüyorum
doğumum ocakta olacak minik kavanozlarda ayva reçeli hediye etmeyi düşünüyorum. annem çok güzel reçel yapar :) bir de çikolata tamam. oğlumda magnet yaptırmıştım ilk günler dolapların üzerinde görüyordum şimdi kimsede görmüyorum. çöp oldu.

doğumum ocakta olacak minik kavanozlarda ayva reçeli hediye etmeyi düşünüyorum. annem çok güzel reçel yapar :) bir de çikolata tamam. oğlumda magnet yaptırmıştım ilk günler dolapların üzerinde görüyordum şimdi kimsede görmüyorum. çöp oldu.

evet resmen çöp oluyor
kaç kişinin magnetini saklayabiliriz ki?
ama işte akrabalar gelince "hmmm bi hediye bile yaptırmamış" diyeceklerinden (annemin 52 mevludunde bile şeker yaptırıp dağıtmışlardı) aldım 25 tane, yakınlara veririm. zaten fazla bile gelir.
reçel iyiymiş bari yenir :D şimdiden afiyet olsun.

evet resmen çöp oluyor
kaç kişinin magnetini saklayabiliriz ki?
ama işte akrabalar gelince "hmmm bi hediye bile yaptırmamış" diyeceklerinden (annemin 52 mevludunde bile şeker yaptırıp dağıtmışlardı) aldım 25 tane, yakınlara veririm. zaten fazla bile gelir.
reçel iyiymiş bari yenir :KK70: şimdiden afiyet olsun.
teşekkür ederim :) ben de öyle düşündüm yesinler ve bitsin. kapak kısmını süslerim oldu bitti

Back