- 5 Ekim 2016
- 2.700
- 7.710
- 158
- 39
Amin teşekkür ederimhayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin teşekkür ederimhayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin :)
Un fiyatları kaça katladı. Haliyle hepsi zamlıÇok idarelisiniz
Ankarada simit 1,75 olmuş
1 tek simit yaaa
Arkadaşıma gelirken alayım dedim
4 tane alacaktım 1,5 idi önceden
3 tane alabildim
Bugün de fakirleştik çok şükür
Kısıyoruz da nereye kadarUn fiyatları kaça katladı. Haliyle hepsi zamlı
Vallahi idareli olmayınca gerçekten geçinilmiyor.
2 çocuk,3. Geliyor kısmetse.. okulları ev masrafları giyimi kuşamı faturası falan filan derken birşey kalmıyor elde avuçta.
Enflasyon da tuzu biberi oldu, iyice kıstık vanaları
Büyüklerden kalanlar var İşte o açıdan idare eder en azından gündelik kıyafet sağma makinası kanguru yatak vs. Yoksa diğerlerinden nasıl kısacaksın..Kısıyoruz da nereye kadar
çocuk olunca ondan kısılmaz ancak kendimizden. ben hamileliğimden beri kendi bireysel ihtiyaçlarımı almasam da olur moduna dönüp sadece bebekle ilgili şeylere gereksiz değil/lazım gözüyle bakar oldum.
3. çocuk bu devirde zor Allah kolaylık versin :) sağlıkla gelsin
Aynen cnm amin ben de öyle düşünüyorum artıkArkadasimda lierac almisti aklima gelmedi ismi.o da fayda gormedi. Artik yapcak bir sey yok,allah bebislerimixe saglik versin
Günaydın dün ekmek dışında para harcamadım
Akşam eve gidince de komşularımız illa yemeği bizde yiyelim dediler, oraya geçtik. Dolayısıyla bugün için yemek yapamadım, akşam gidince yapacağım ama öğlene yemek getiremedim.
Tahmini öğle yemeği ve akşam minibüs masrafım olur.
Bereketli günler herkese:)
Site müstakil evlerden oluşuyor, herkes teraslarda bahçelerde yani:)Ne güzel komşularmış onlar :)
Biz 2 senedir aynı binadayız daha 1 komşumun ismini bilmiyorum bina büyük olunca herkes kendi halinde.
Böyle durumlar için biz evde ton balığı stoklamıştık, yemek olmayınca eşim 1 tane ton balığı götürüyor ekmek arası yapıp
ayy hayalim müstakil ev o kadar istiyorum ki anlatamamSite müstakil evlerden oluşuyor, herkes teraslarda bahçelerde yani:)
Öyle olunca komşuluk ilişkileri de apartman gibi olmuyor. Biz de yeni taşındık daha. Apartmandayken kimseyle gidip gelmişliğim yoktu yoksa:) ama güzel böyle komşuluk da allah bozmasın, çocuklar hep bir arada vs oynayıp duruyorlar parkta bahçede iyi oluyor
Coooook sevindim senin için canimselam herkese,
yazamadım 2 gündür :)
bende haberler güzel.
taşındığım ilçenin kenarda köşede kalmış mahallesinde oturuyordum. firma buradaki evi çok aramış mı diye her gün sorguluyordum
evi cidden hiç mi hiç beğenmedim. eşyalar kirli. evin tesisatı hep problemli. mahalle ürkütücü falan filan.
müdür araç kullanmadığım için evi taşıyabiliriz şeklinde bi öneride bulunmuştu.
ve sonunda tammm da şehir merkezinde. otogar, marina, şirket, büyük marketler avmnin olduğu yerde mis gibi ev tuttu. önümüzdeki hafta sıfır eşyalarla o eve geçeceğim :)
ev arkadaşım evde çok kalan biri değil. onun kalacak arkadaşı akrabası çok. o yüzden yalnız yaşıyor gibi olacağım.
inanılmaz mutlu oldum :)
ve firma yemek işini de çözüyor. ayın 1 inden itibaren öğlen yemeği başlayacak.
çok şükür bin şükür bugünümüze
maaşım eski firmama göre biraz az. ama ev masrafını düşünürsem dğer firmaya göre baya bi kardayım.
önümüzdeki hafta da iplerimi alıp geleceğim. amigurumiye de devam edeceğim :) ekimden sonra mayısa kadar haftasonlarım tatil olacak. kendime daha çok vakit ayıracağım.
iyi ki gelmişim iyi ki buradayım
bazen daha iyisi olsun diye gemileri yakmak gerekiyormuş. ve o gemilerden bana hiçbir iz kalmadı
teşekkür ederim canım benim. inşallah hayırlısı olur hakkımda. hatta hepimizin hakkındaCoooook sevindim senin için canim
selam herkese,
yazamadım 2 gündür :)
bende haberler güzel.
taşındığım ilçenin kenarda köşede kalmış mahallesinde oturuyordum. firma buradaki evi çok aramış mı diye her gün sorguluyordum
evi cidden hiç mi hiç beğenmedim. eşyalar kirli. evin tesisatı hep problemli. mahalle ürkütücü falan filan.
müdür araç kullanmadığım için evi taşıyabiliriz şeklinde bi öneride bulunmuştu.
ve sonunda tammm da şehir merkezinde. otogar, marina, şirket, büyük marketler avmnin olduğu yerde mis gibi ev tuttu. önümüzdeki hafta sıfır eşyalarla o eve geçeceğim :)
ev arkadaşım evde çok kalan biri değil. onun kalacak arkadaşı akrabası çok. o yüzden yalnız yaşıyor gibi olacağım.
inanılmaz mutlu oldum :)
ve firma yemek işini de çözüyor. ayın 1 inden itibaren öğlen yemeği başlayacak.
çok şükür bin şükür bugünümüze
maaşım eski firmama göre biraz az. ama ev masrafını düşünürsem dğer firmaya göre baya bi kardayım.
önümüzdeki hafta da iplerimi alıp geleceğim. amigurumiye de devam edeceğim :) ekimden sonra mayısa kadar haftasonlarım tatil olacak. kendime daha çok vakit ayıracağım.
iyi ki gelmişim iyi ki buradayım
bazen daha iyisi olsun diye gemileri yakmak gerekiyormuş. ve o gemilerden bana hiçbir iz kalmadı
ben de aynı durumdayım.. az önce mail gelmiş money kartta 17 tl birikmiş, gidip harcamamak için zor tutuyorum kendimi.biliyorum ki o alış veriş en az 50 tl tutacak. altında bir rakamla uzun zamandır çıkamıyorum markettenbu aralar cok masraf yaptim uzun bir sure bugun bir sey almadim demek istiyorum
bence artik dur diyelim kendimize bu da hastalığa donusuyor sankiben de aynı durumdayım.. az önce mail gelmiş money kartta 17 tl birikmiş, gidip harcamamak için zor tutuyorum kendimi.biliyorum ki o alış veriş en az 50 tl tutacak. altında bir rakamla uzun zamandır çıkamıyorum marketten