- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
aynen canım. pazar mis gibi ya. iyiki varYaaa deniz kıyısı yerler çok bereketli oluyor
Hem taze hem ucuz
Bol bol ye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım. pazar mis gibi ya. iyiki varYaaa deniz kıyısı yerler çok bereketli oluyor
Hem taze hem ucuz
Bol bol ye :)
hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin :)Günaydın kızlar
Arabamızı geçen hafta satmıştık dün yenisini aldık.
2.El 16 bin km de kredi çekmeden elimizdeki birikim ile halledebildik
Oğlum için ayırdığım birikimden de aldık onu kapatacağız sadece;
Borca girmediğimiz ve arabayı yenilediğimiz için mutluyum.
İnşallah sizde gönlünüze göre bir satış yaparsınız S Spizella
merhabalar,Selam kızlar, bakıyorum burada da eskiden aşina olduğum isimler var.
Ben bugün henüz para harcamadım.
İş yerine yemeğimi meyvemi getirdim.
Ama akşam toplu taşıma için harcayacağım muhtemelen, sabah arkadaş alıyor. Akşam ben onlar kadar geç saate kalmak istemediğimden erken çıkıyorum
Arkadasimda lierac almisti aklima gelmedi ismi.o da fayda gormedi. Artik yapcak bir sey yok,allah bebislerimixe saglik versinBen de lierac birkaç paket aldim kullandim ama hicbir faydası olmadi hep nemli de tuttum ama son ay fena catladı heryerim kesinlikle genetik hic sürmeyenler var cevremde onlarda hic çatlak yok
Dimi ama, aklın yolu birSelamlar
Evden yemek götürmek bence çok çok mantıklı
Hem sağlıklı hem de ekonomik oluyor
Özellikle bir gün önceden kalan yemeği değerlendirme açısından
Hem pahalı oluyor hem de ön tezgahtaki ile o tepenin arkasındna sana verdiği aynı olmuyor; araya iki üç çürüğü katıyorlar; bi de poşeti sıkıca bağlıyorlar. Eve gelip çürüğü görünce “keşke 1 lira daha fazla verseydim de marketten seçe seçe alsaydım” diyor insan.
Burada pazarda da kendimiz seçerek alıyoruz seçtirmeyen belki en fazla 1-2 tezgaha denk gelmişimdir onlardan zaten almam.Hem pahalı oluyor hem de ön tezgahtaki ile o tepenin arkasındna sana verdiği aynı olmuyor; araya iki üç çürüğü katıyorlar; bi de poşeti sıkıca bağlıyorlar. Eve gelip çürüğü görünce “keşke 1 lira daha fazla verseydim de marketten seçe seçe alsaydım” diyor insan.
Patates ve soğan fiyatları birden çıktı şimdi de düştü,orta boy kızartmalık patates ve kuru soğan 1.5 liraydı küçükleri 1 liraydı,haberlerde zam şampiyonu salça oldu diye gösterdiler şimdide o yükselecek istanbul da filan domates pahalı diyorlarSitenin kapısına seyyar patates ve soğanci geldi
3 kılo patates 5 tl
2.5 kilo soğan 5 tl
Aldım. 10 tl verdim
Patates ve soğan fiyatları birden çıktı şimdi de düştü,orta boy kızartmalık patates ve kuru soğan 1.5 liraydı küçükleri 1 liraydı,haberlerde zam şampiyonu salça oldu diye gösterdiler şimdide o yükselecek istanbul da filan domates pahalı diyorlar
Ben normalde ev salçası kullanıyorum kv yapıyor ondan 5 kg alıyorum izin dönüşü bir dahaki izne kadar yetiyor. Bu sefer baktım izne kadar yetmeyecek gibime geldi telaşlandım marketten geçen hafta 1 kg doğuş domates salçası aldım 4.95 ti evdeki ev salçası ile karıştırdım çoğaldı neyse . Dünde A101de reyonlara göz gezdirirken aynı salçanın 8.95 olduğunu gördüm inanamadım dolar gibi yarışıyorSalça mevsiminde salça nasıl zamlanıyor ya
Günaydın herkese
Bugün kahvaltıya arkadaşıma davetliyim :)
Simit alır giderim sanırım
Ben normalde ev salçası kullanıyorum kv yapıyor ondan 5 kg alıyorum izin dönüşü bir dahaki izne kadar yetiyor. Bu sefer baktım izne kadar yetmeyecek gibime geldi telaşlandım marketten geçen hafta 1 kg doğuş domates salçası aldım 4.95 ti evdeki ev salçası ile karıştırdım çoğaldı neyse . Dünde A101de reyonlara göz gezdirirken aynı salçanın 8.95 olduğunu gördüm inanamadım dolar gibi yarışıyor
Evet salça meyve suyu hep kötü çürük diyip atacağım meyvelerden yapılıyor o yüzden ben almıyorum normal şartlardaÖyleymiş haberlerde gördüm ben de
O kadar kötü domateslerden yapıyolar ki aslında o salçayı
Bi de üstüne para veriyoruz
Günaydın herkese
Sabah 1 ekmek=1,25 tl
Diğer yiyeceklerimi evden getirdim tabi yine.
Akşam dolmuş masrafım olur sanırım, şu an için başka harcamam Yok gibi görünüyor:)
ya S Spizella alemsin :)Çok idarelisiniz
Ankarada simit 1,75 olmuş
1 tek simit yaaa
Arkadaşıma gelirken alayım dedim
4 tane alacaktım 1,5 idi önceden
3 tane alabildim
Bugün de fakirleştik çok şükür
Hayırlı olsun canım, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Teşekkür ederim arkadaşımAllah kaza bela vermesın arkadasım gule gule kullanın