mornergis ya nasıl güzel denk gelmiş :)
Borca girmeden kredi çekmeden. Valla çok sevindim güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.
16 bin nedir ki yeni gibi :)
Bizimkine henüz ciddi bi alıcı çıkmadı bakalım satabilirsek satarız yoksa durur. İllaki satılsın diye fiyatta düşmeyelim dedik
Dün çatlak kremi bulmuştum intenette 88 tl idi
Almadım bugün 104 tl olmuş
Şimdi hiç almıcam artık
Çatlamam inşallah
Ben de çatlak kreminde kampanyadan faydalanmıştım. 2 tane büyük boy almıştım. O zaman içime oturmuştu o kadar para vermek. Sonra zamlar geldi. İyi ki almışım diyorum şimdi. :)Dün çatlak kremi bulmuştum intenette 88 tl idi
Şimdi hiç almıcam artık
Çatlamam inşallah
gratis ve watsonslarda yağlar var daha uygun fiyatlı bio-oil gibi ürünler
Ben onlardan almıştım
Fiyatları daha uygun
Çatlama durumu da biraz genetik bence
Benim ergenlik döenmimden var mesela çatlaklarım
Ben de çatlak kreminde kampanyadan faydalanmıştım. 2 tane büyük boy almıştım. O zaman içime oturmuştu o kadar para vermek. Sonra zamlar geldi. İyi ki almışım diyorum şimdi. :)
Hayırlı olsun canım, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsinGünaydın kızlar
Arabamızı geçen hafta satmıştık dün yenisini aldık.
2.El 16 bin km de kredi çekmeden elimizdeki birikim ile halledebildik
Oğlum için ayırdığım birikimden de aldık onu kapatacağız sadece;
Borca girmediğimiz ve arabayı yenilediğimiz için mutluyum.
İnşallah sizde gönlünüze göre bir satış yaparsınız S Spizella
Benim doktor karın ve basen bölgeni nemli tut, illa çatlak kremi kullanmana gerek yok, herhangi bir krem olabilir demişti. Ben de body shop’un margarin kıvamındaki nemlendiricisinden kullandım. Çatlak olmadı.Dün çatlak kremi bulmuştum intenette 88 tl idi
Şimdi hiç almıcam artık
Çatlamam inşallah
Benim doktor karın ve basen bölgeni nemli tut, illa çatlak kremi kullanmana gerek yok, herhangi bir krem olabilir demişti. Ben de body shop’un margarin kıvamındaki nemlendiricisinden kullandım. Çatlak olmadı.
Bence de onu bir dene, boşuna masraf yapma:))evde aslında burts bee'sin bebek vücudu için nemlendirici losyonu var. kokusundan rahatsız olmuştum hamileliğin ilk 4 ayında (aslında doğal bi bitki gibi kokuyor) tekrar bi deneyeyim bakalım, belki koku hassasiyetim geçmiştir.
o zaman onu kullanırım
Allah kaza bela vermesın arkadasım gule gule kullanınGünaydın kızlar
Arabamızı geçen hafta satmıştık dün yenisini aldık.
2.El 16 bin km de kredi çekmeden elimizdeki birikim ile halledebildik
Oğlum için ayırdığım birikimden de aldık onu kapatacağız sadece;
Borca girmediğimiz ve arabayı yenilediğimiz için mutluyum.
İnşallah sizde gönlünüze göre bir satış yaparsınız S Spizella
Selam kızlar, bakıyorum burada da eskiden aşina olduğum isimler var.
Ben bugün henüz para harcamadım.
İş yerine yemeğimi meyvemi getirdim.
Ama akşam toplu taşıma için harcayacağım muhtemelen, sabah arkadaş alıyor. Akşam ben onlar kadar geç saate kalmak istemediğimden erken çıkıyorum
Akdenizdeyim sebze meyve burada yetişiyor birçok yerede buradan gider ama ona ragmen market ile pazar arasında ciddi fark var,pazarda yemelik şeftali 1.5 lira kompostoluk 1 liraydı ama markette 5-6 liraya yakındı pazarlar olmazsa halimiz ne olacakmış diyorumPazarı keşfetmen harika olmuş @muhendisiniz
Bizim de evin karşısındaki boş arsaya bi şey inşa ediliyordu
Meğer kapalı pazar yeriymiş
Nasıl sevindim anlatamam :)
İnşallah bi an önce biter. Marketler çok fahiş fiyatlı
İnstagramda gıdadedektifi ni takip ediyorum
Marketin alışı 1 tl olan şeftaliyi 6 tl ye sattığını gördüm gerçekten birileri cebini dolduruyor
Ankarada pazar bazen marketten daha pahalı oluyorAkdenizdeyim sebze meyve burada yetişiyor birçok yerede buradan gider ama ona ragmen market ile pazar arasında ciddi fark var,pazarda yemelik şeftali 1.5 lira kompostoluk 1 liraydı ama markette 5-6 liraya yakındı pazarlar olmazsa halimiz ne olacakmış diyorum
Hem pahalı oluyor hem de ön tezgahtaki ile o tepenin arkasındna sana verdiği aynı olmuyor; araya iki üç çürüğü katıyorlar; bi de poşeti sıkıca bağlıyorlar. Eve gelip çürüğü görünce “keşke 1 lira daha fazla verseydim de marketten seçe seçe alsaydım” diyor insan.Ankarada pazar bazen marketten daha pahalı oluyor
Büyük toptancı marketler daha ucuz ama lezzetsiz özellikle meyvelerde
Şu pazar işlemeye başlasın bakalım nasıl olacak :)
Evt geçen bi köy domatesi aldık arabanın arkasında kasada satan dayıdanHem pahalı oluyor hem de ön tezgahtaki ile o tepenin arkasındna sana verdiği aynı olmuyor; araya iki üç çürüğü katıyorlar; bi de poşeti sıkıca bağlıyorlar. Eve gelip çürüğü görünce “keşke 1 lira daha fazla verseydim de marketten seçe seçe alsaydım” diyor insan.
Dün çatlak kremi bulmuştum intenette 88 tl idi
Şimdi hiç almıcam artık
Çatlamam inşallah
Ben de lierac birkaç paket aldim kullandim ama hicbir faydası olmadi hep nemli de tuttum ama son ay fena catladı heryerim kesinlikle genetik hic sürmeyenler var cevremde onlarda hic çatlak yokBende bebek yagi kullandim her dus sonrasi faydasi oldu. Gobegimde hic catlak olmadi. Kalcamda olanlar ilk dogumumdan. Yenileri eklenmedi. İlk dogumda acemiydim sadece gobegime surmustum. Sebamed ,unibaby falan kullanabilirsin.
He bir arkadasim da pahali bir catlak kremi almisti.duzenli kullandi mi bilmiyorum ama onda da catlaklar olmustu. Birazda yapisal heralde, yasayip goruceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?