Bugün ne almadın?

ay bende bakmıştım ona bugün

a4 kağıdına ne diyosun 9 tlden 19 tlye çıkmış

İnanılmaz yaa. Napıcaz ki böyle? Yakında hiçbir şey alamayacağız diye korkuyorum. Ben hiç gelen zamların düştüğünü görmedim
Artık 19 tl kalır o
1 ay önce kedi kumu 35 tl idi şimdi 45 olmuş
Kediye inşaattan kum doldurur gelirim artık

evet herşeye nanılmaz zam gelmiş. salçaya ben de çok şaşırdım. tamam çoğu şey dolara endeksli artık ama bu kadar da olmamalı. arada rant sağlayanlar kesinlikle var. artık buna inanıyorum.

dün migrosa gittim. yemek için soğan aldım. soğanın kilosu 9,90 tlydi.
bugün arkadaşım "senin evin 2 üst sokağına pazar kuruluyo bi gidip baksana" dedi.
az önce pazardan geldm ve şok. soğanın kg su sanah 3,5 de satılmış akşam kapanmak üzere 2-2,5 tl arası oynuyordu.

2 tl nerede 10 tl nerede.

neyse ben domates salatalık soğan üzüm şeftali kabak aldım. hepsine 10 tl ödedim geldim. demek ki haftalık 15 tllik meyve sebze alışverişi yapsam çok güzel doyuyorum.

artık mekanım belli. her salı iş çıkışı pazardayım.

Pazar akşam saatlerinde kesinlikle daha ucuz, işyerinin orada gidiyordum pazara salı günleri evi degistirdigimizden beridir cumartesi günü evime yakın pazar var oraya gidiyorum. Yaz günleri akşam üzeri çıkıyorsun sıcak diye, aksam pazarı gerçekten fiyatta çok farkediyor.
Geçen hafta iki liraya iki kilo biber aldım Gayet de temizdi malzemesi soteleyip buzluğa attım.

Pazarı keşfetmen harika olmuş muhendisiniz
Bizim de evin karşısındaki boş arsaya bi şey inşa ediliyordu
Meğer kapalı pazar yeriymiş
Nasıl sevindim anlatamam :)
İnşallah bi an önce biter. Marketler çok fahiş fiyatlı

İnstagramda gıdadedektifi ni takip ediyorum
Marketin alışı 1 tl olan şeftaliyi 6 tl ye sattığını gördüm gerçekten birileri cebini dolduruyor

Gözün aydın o zaman, arabayı da satacaksın zamanlama süper olmuş :)

sotelemekten kastın ocakta çevirp biraz diriliğini almak mı ?
benim de ev işi netleşince buzluğa br şeyler atmayı planlıyorum.
buradaki evlerde hala tüp kullanılıyor. kıyı şehirlere hala doğalgaz tam olarak ulaşmamış. haliyle ocağım tüplü. anneme gidince barbunya kuru fasulye haşlatıcam. buzluğa atıcam. üniversitede öyle yapardık. hem pratik hem daha az enerji harcıyorum.

aaa nası süper olmuş sana da. sen doğal beslenirsin hem de otomatik olarak bebiş doğal beslenir. bak nasibiyle geliyor bile :)

evet ya pazar candır. öyle az bi şey de almadım yani. 1 haftalık diye aldım domatesi. hem kahvaltıda yiyebilirm hem yemeğe kullanabilirim hem de menemen yapacağım. öyle bereketli

Canım ben biber, domates, sarımsak, tuz ve sıvıyağ koyup tencerenin kapağını kapatıyorum arada bir iki sefer karıştırıyorum. Kızartma gibi oluyor

Canım ben biber, domates, sarımsak, tuz ve sıvıyağ koyup tencerenin kapağını kapatıyorum arada bir iki sefer karıştırıyorum. Kızartma gibi oluyor

aa süpermiş o. hepsine de bir aradayken bayılırım. ben de deneyeyim :) yaz bitmeden bi kaç yemeklik yaparım

Yaaa deniz kıyısı yerler çok bereketli oluyor
Hem taze hem ucuz
Bol bol ye :)

Günaydın kızlar
Arabamızı geçen hafta satmıştık dün yenisini aldık.
2.El 16 bin km de kredi çekmeden elimizdeki birikim ile halledebildik
Oğlum için ayırdığım birikimden de aldık onu kapatacağız sadece;
Borca girmediğimiz ve arabayı yenilediğimiz için mutluyum.
İnşallah sizde gönlünüze göre bir satış yaparsınız S Spizella

mornergis ya nasıl güzel denk gelmiş :)
Borca girmeden kredi çekmeden. Valla çok sevindim güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.
16 bin nedir ki yeni gibi :)
Bizimkine henüz ciddi bi alıcı çıkmadı bakalım satabilirsek satarız yoksa durur. İllaki satılsın diye fiyatta düşmeyelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…