ay bende bakmıştım ona bugün
a4 kağıdına ne diyosun 9 tlden 19 tlye çıkmış
biraz okudum da
gerçi okumaya gerek yok ki orta seviye bir insanım neyin ne kadar zamlandığını hep takip ediyorum, görüyorum
salça enteresan ama
Kesinlikle hiç düşüş Yok güya bi de yaz mevsimindeyiz her şeyin bol olduğu aylar. Standartlarımız yerinde saymayı bırak giderek düşüyor.Yaz günü domatesin kilosu bile 5 tlden aşağı düşmedi ki.
Kesinlikle hiç düşüş Yok güya bi de yaz mevsimindeyiz her şeyin bol olduğu aylar. Standartlarımız yerinde saymayı bırak giderek düşüyor.
Şimdi baktım gerçekten korkunçeksisozlukte bi başlık var
"fiyatı korkunç bir şekilde artan ürünler"
sabahtan beri onu okuyorum içim karardı
Pazar akşam saatlerinde kesinlikle daha ucuz, işyerinin orada gidiyordum pazara salı günleri evi degistirdigimizden beridir cumartesi günü evime yakın pazar var oraya gidiyorum. Yaz günleri akşam üzeri çıkıyorsun sıcak diye, aksam pazarı gerçekten fiyatta çok farkediyor.evet herşeye nanılmaz zam gelmiş. salçaya ben de çok şaşırdım. tamam çoğu şey dolara endeksli artık ama bu kadar da olmamalı. arada rant sağlayanlar kesinlikle var. artık buna inanıyorum.
dün migrosa gittim. yemek için soğan aldım. soğanın kilosu 9,90 tlydi.
bugün arkadaşım "senin evin 2 üst sokağına pazar kuruluyo bi gidip baksana" dedi.
az önce pazardan geldm ve şok. soğanın kg su sanah 3,5 de satılmış akşam kapanmak üzere 2-2,5 tl arası oynuyordu.
2 tl nerede 10 tl nerede.
neyse ben domates salatalık soğan üzüm şeftali kabak aldım. hepsine 10 tl ödedim geldim. demek ki haftalık 15 tllik meyve sebze alışverişi yapsam çok güzel doyuyorum.
artık mekanım belli. her salı iş çıkışı pazardayım.
Gözün aydın o zaman, arabayı da satacaksın zamanlama süper olmuş :)Pazarı keşfetmen harika olmuşmuhendisiniz
Bizim de evin karşısındaki boş arsaya bi şey inşa ediliyordu
Meğer kapalı pazar yeriymiş
Nasıl sevindim anlatamam :)
İnşallah bi an önce biter. Marketler çok fahiş fiyatlı
İnstagramda gıdadedektifi ni takip ediyorum
Marketin alışı 1 tl olan şeftaliyi 6 tl ye sattığını gördüm gerçekten birileri cebini dolduruyor
Gözün aydın o zaman, arabayı da satacaksın zamanlama süper olmuş :)
Pazar akşam saatlerinde kesinlikle daha ucuz, işyerinin orada gidiyordum pazara salı günleri evi degistirdigimizden beridir cumartesi günü evime yakın pazar var oraya gidiyorum. Yaz günleri akşam üzeri çıkıyorsun sıcak diye, aksam pazarı gerçekten fiyatta çok farkediyor.
Geçen hafta iki liraya iki kilo biber aldım Gayet de temizdi malzemesi soteleyip buzluğa attım.
aaa nası süper olmuş sana da. sen doğal beslenirsin hem de otomatik olarak bebiş doğal beslenir. bak nasibiyle geliyor bile :)Pazarı keşfetmen harika olmuşmuhendisiniz
Bizim de evin karşısındaki boş arsaya bi şey inşa ediliyordu
Meğer kapalı pazar yeriymiş
Nasıl sevindim anlatamam :)
İnşallah bi an önce biter. Marketler çok fahiş fiyatlı
İnstagramda gıdadedektifi ni takip ediyorum
Marketin alışı 1 tl olan şeftaliyi 6 tl ye sattığını gördüm gerçekten birileri cebini dolduruyor
Canım ben biber, domates, sarımsak, tuz ve sıvıyağ koyup tencerenin kapağını kapatıyorum arada bir iki sefer karıştırıyorum. Kızartma gibi oluyorsotelemekten kastın ocakta çevirp biraz diriliğini almak mı ?
benim de ev işi netleşince buzluğa br şeyler atmayı planlıyorum.
buradaki evlerde hala tüp kullanılıyor. kıyı şehirlere hala doğalgaz tam olarak ulaşmamış. haliyle ocağım tüplü. anneme gidince barbunya kuru fasulye haşlatıcam. buzluğa atıcam. üniversitede öyle yapardık. hem pratik hem daha az enerji harcıyorum.
Canım ben biber, domates, sarımsak, tuz ve sıvıyağ koyup tencerenin kapağını kapatıyorum arada bir iki sefer karıştırıyorum. Kızartma gibi oluyor
aaa nası süper olmuş sana da. sen doğal beslenirsin hem de otomatik olarak bebiş doğal beslenir. bak nasibiyle geliyor bile :)
evet ya pazar candır. öyle az bi şey de almadım yani. 1 haftalık diye aldım domatesi. hem kahvaltıda yiyebilirm hem yemeğe kullanabilirim hem de menemen yapacağım. öyle bereketli
Günaydın kızlar
Arabamızı geçen hafta satmıştık dün yenisini aldık.
2.El 16 bin km de kredi çekmeden elimizdeki birikim ile halledebildik
Oğlum için ayırdığım birikimden de aldık onu kapatacağız sadece;
Borca girmediğimiz ve arabayı yenilediğimiz için mutluyum.
İnşallah sizde gönlünüze göre bir satış yaparsınız S Spizella
Dün çatlak kremi bulmuştum intenette 88 tl idi
Almadım bugün 104 tl olmuş
Şimdi hiç almıcam artık
Çatlamam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?