• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Tayin durumunuz ne oldu?
Keşke o zamana kadar idare mi etseniz?

İşler çok karışık ya mornergis mornergis
Ben doğum iznine ayrılıp ücretsiz de kullanmak istiyorum
Tayinimiz bu durumda ya haziran 2019 da ya haziran 2020 de olacak
Biraz bize bağlı artık
10 ay için taşınmaya değmez aslında

Ya canımm sıkma sen canını. Bebek nasibiyle gelir derler

Ütü pahalıymış biraz. Genel fiyatları ne bilmiyorum. Hala üniversitede aldığım ütüyü kullanıyorum. Onu da migrostan 50 tl üzeri alışverş yapınca 5 tl iye inmişti öyle aldım. Resmen yıllardır 5 tllik ütü kullanıyorum. Ay güldüm bi kendime. Çok süper değil ama bana yetiyor.
Ama sana ütü şart. Bebeğin kıyafetleri mecbur ütüleniyor :)

Yaa atarlandık taşıncaz diye de
Evlere bakınca geri vites oldu biraz :D
Bi ev beğendik her şey konum odalar harika
Ama evde pimapen yok, tahta ve çürümüş pencereler tek cam, oturan kiracı dedi ki çok esiyor kışın.
Sonra aklımıza bi de bizim bulaşık mak, ocak fırın ve davlumbazımız olmadığı geldi :D ankastreli bi eve çıkmaya kalksak çok pahalı. O yüzden artık susup oturucaz yerimizde

Ne güzel ya 5 tl lik ütü süpermiş.
Benimkinin markası arzum steamart
Biraz daha düşünücem bu ütü işini

dışarı çıktım biraz yürüdüm. sonrasında atmye uğradım para çektim. ama bi şeyler yyim dedim. canım hiçbir şey çekmedi. direk eve geldim. sallama çay yapıcam şimdi.

kendime burada da kumbara yapmaya karar verdim. dün bi karton bardağım vardı. ona çantalardan çıkan bozuklukları koydum.
bir de eve minibüsle dönünce şirket yol masrafımızı karşılayacağını söylemişti. bugün firma 12 tl mi ödedi. bunu da karton bardağıma attım hemen.
şimdiden 15 tlden fazla para oldu bile. berektli olsun :)

sürülebilir çikolatam bitmek üzere. bitince kavanozunu yıkayıp onu kumbara yapacağım. kumbara satın almış gibi içine de bir şeyler atarım hatta :KK30:
Nasıl yani o gün dolmuşla gidersen parasını mı veriyolar
Ne güzelmiş :)

İşler çok karışık ya mornergis mornergis
Ben doğum iznine ayrılıp ücretsiz de kullanmak istiyorum
Tayinimiz bu durumda ya haziran 2019 da ya haziran 2020 de olacak
Biraz bize bağlı artık
10 ay için taşınmaya değmez aslında

Yaa atarlandık taşıncaz diye de
Evlere bakınca geri vites oldu biraz :KK70:
Bi ev beğendik her şey konum odalar harika
Ama evde pimapen yok, tahta ve çürümüş pencereler tek cam, oturan kiracı dedi ki çok esiyor kışın.
Sonra aklımıza bi de bizim bulaşık mak, ocak fırın ve davlumbazımız olmadığı geldi :KK70: ankastreli bi eve çıkmaya kalksak çok pahalı. O yüzden artık susup oturucaz yerimizde

Ne güzel ya 5 tl lik ütü süpermiş.
Benimkinin markası arzum steamart
Biraz daha düşünücem bu ütü işini

eviniz yetiyorsa kalın biraz daha bence de :) hani idare etsin. bebiş de geliyor az kaldı. eşin arkadaşların mutlaka yardım eder tabi ama şimdi evi taşıdın topladın sildin süpürdün derken çok yorulursun. sana da yazık. ev düzgünse ayaklarını uzatarak geçir :)

Nasıl yani o gün dolmuşla gidersen parasını mı veriyolar
Ne güzelmiş :)

evet :) müdür dedi ki eve getirip götüreceğimize söz verdim. ama araç olmadığı zaman minibüsle dönersen ayın son günü bana yaz ver. biz ödicez dedi.
bugün de yanına çağırdı. bana yazıp ver dedi. ödedi :)

evet :) müdür dedi ki eve getirip götüreceğimize söz verdim. ama araç olmadığı zaman minibüsle dönersen ayın son günü bana yaz ver. biz ödicez dedi.
bugün de yanına çağırdı. bana yazıp ver dedi. ödedi :)

Yaa bu defa patronun önceki gibi paracı değil anlayışlı birine benziyor
Ben çok sevindim senin adına

Yaa bu defa patronun önceki gibi paracı değil anlayışlı birine benziyor
Ben çok sevindim senin adına
ya benim o paracı patron naptı sorma. ben ayrılacağımı söyledim ve bana tazminatımın 3 te 1 ini verdi. dedi ki al bunu cebine koy. oralara gittiğinde ihtiyacın olur.olur da sıkıntı çekersen arayabilirsin. sana kapım her zaman açık. sen bana işsiz kaldım de ben seni yine müdür yapar yine bu şirketin başına geçiririm dedi. yaptığı tüm gıcıklıkları sildi ya adam o_O sağolsun söylemesi bile yeter. ama severmiş beni demek ki.

ya benim o paracı patron naptı sorma. ben ayrılacağımı söyledim ve bana tazminatımın 3 te 1 ini verdi. dedi ki al bunu cebine koy. oralara gittiğinde ihtiyacın olur.olur da sıkıntı çekersen arayabilirsin. sana kapım her zaman açık. sen bana işsiz kaldım de ben seni yine müdür yapar yine bu şirketin başına geçiririm dedi. yaptığı tüm gıcıklıkları sildi ya adam o_O sağolsun söylemesi bile yeter. ama severmiş beni demek ki.

Aaaaa demek içinde iyi bi insan varmış ama tatillerde bile çalıştırıyodu
Biraz geç anlamış değerini senin
Ama iyi ayrılmanız çok güzel olmuş

Aaaaa demek içinde iyi bi insan varmış ama tatillerde bile çalıştırıyodu
Biraz geç anlamış değerini senin
Ama iyi ayrılmanız çok güzel olmuş
ya zaten çok iyi biriydi de sonradan buhran mı geçirdi nolduysa baya abarttı :KK45: orta yaş bunalımı herhalde. şimdilerde beni oradaki çalışma arkadaşlarım arıyor da seni çok arıyor diyorlar. eh napalım oradan emekli olacak değilim ya :süslü:

İyi pazarlar herkese
Eylül ayı bereketli olsun
Eşim sürekli her şeye zam gelecek ne alman gerekiyorsa şimdi al diye felaket tellallığı yaparak beni panikletiyor. Ama sanırım bebek alışverişini %95 bitirdik, şimdi artık aylarca borç ödemesi kaldı.

İyi pazarlar herkese
Eylül ayı bereketli olsun
Eşim sürekli her şeye zam gelecek ne alman gerekiyorsa şimdi al diye felaket tellallığı yaparak beni panikletiyor. Ama sanırım bebek alışverişini %95 bitirdik, şimdi artık aylarca borç ödemesi kaldı.
Tatlı telaş bunlar canım :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Dün akşam ablamgilleydim. Minnoş yeğenimle vakit geçirdik. Birazdan ayrılacağız. Ama artık yakınız. Ekimde haftasonu tamamen tatil olunca bol bol vakit geçiririz nasıl olsa :)

Eylül ayı bereketiyle gelsin inşallah. Ben de yeni işimde ilk maaşımı aldım çok şükür. Bereketli olsun. Evde çamaşır asma telini önceki çalışan kız götürdü. Zaten kendisininmiş. Benim eski evdekini kardeşime vermiştim. Şimdi yenisini almam lazım.

Onun dışında mutfak dışı alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Dün akşam ablamgilleydim. Minnoş yeğenimle vakit geçirdik. Birazdan ayrılacağız. Ama artık yakınız. Ekimde haftasonu tamamen tatil olunca bol bol vakit geçiririz nasıl olsa :)

Eylül ayı bereketiyle gelsin inşallah. Ben de yeni işimde ilk maaşımı aldım çok şükür. Bereketli olsun. Evde çamaşır asma telini önceki çalışan kız götürdü. Zaten kendisininmiş. Benim eski evdekini kardeşime vermiştim. Şimdi yenisini almam lazım.

Onun dışında mutfak dışı alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Canım sana bi önerim var çamaşır teli için
geçen hafta Vileda mixera 3 diye bi model aldım 99 tl ye
O kadar az yer kaplıyor ve pratik ki
Bi bak istersen ;)

Arkadaşlar zamlardan ve döviz hareketliliğinden sonra sizin de mutfak masrafınız arttı mı?
Bugün markete 422 tl verdik ve sucuk ile füme dışında et yok, yumurta süt yok
Sıvı yağ, tereyağı, peynir falan aldık az az
Ne olacak böyle bilmiyorum
Önceden 600-700 aylık masraf oluyordu mutfağa
Şimdi 1000 tl ancak yeter gibi

Arkadaşlar zamlardan ve döviz hareketliliğinden sonra sizin de mutfak masrafınız arttı mı?
Su an zam gelmeyen hiçbir ürün kalmadı neredeyse, herşeye 20 kuruş, 50 kuruş her hafta zam yapılıyor. Çok yakından takip ediyorum market fiyatlarını ve hayretler içindeyim.
İlk hareketlilik başladığında zam olacağını öngörerek epey birşey stokladim.
Bayramdan önceki hafta indirimde 28 TL ye aldığım teneke yağ bu hafta 34 TL idi mesela.
Zam öncelikli olarak süt grubu ve kağıt ürünlerine geliyor, sonra diğerlerine.
Az önce damacana suya da 1 TL zam yapıldığını öğrendim, her hafta 2 damacana su tüketiyoruz biz.
Bizim son zamanlarda ortalamamiz bin TL civariydi artık ne olur bilmiyorum

Su an zam gelmeyen hiçbir ürün kalmadı neredeyse, herşeye 20 kuruş, 50 kuruş her hafta zam yapılıyor. Çok yakından takip ediyorum market fiyatlarını ve hayretler içindeyim.
İlk hareketlilik başladığında zam olacağını öngörerek epey birşey stokladim.
Bayramdan önceki hafta indirimde 28 TL ye aldığım teneke yağ bu hafta 34 TL idi mesela.
Zam öncelikli olarak süt grubu ve kağıt ürünlerine geliyor, sonra diğerlerine.
Az önce damacana suya da 1 TL zam yapıldığını öğrendim, her hafta 2 damacana su tüketiyoruz biz.
Bizim son zamanlarda ortalamamiz bin TL civariydi artık ne olur bilmiyorum

Eskiden toptancilar olurdu wc kagidi alirdik birde havlu kagit yoktu simdi marketlere bagimli olduk
Ben cok onceden isimi sıkı tuttum 3 tl den dev havlu 32 li parfumlu wc kagidi 27 tl den almistim 6 liradan abc yumusatici almistim simdi hepsi hayal gitgide fakirlesiyoruz yudum yag 25 liraydi bugun en ucuz 34 liradan aldim 2 lt biryag gelmis onuda alicam

Canım sana bi önerim var çamaşır teli için
geçen hafta Vileda mixera 3 diye bi model aldım 99 tl ye
O kadar az yer kaplıyor ve pratik ki
Bi bak istersen :KK66:
Aaa bakayım canım ya. Bende şu klasik yana 2 tane kanadı olanlardan vardı bu hep kullanılan bi şey sonuçta. O yüzden alıcam mecbur.

Evet daha yeni dönüyorum eve :) bugün eve dönüş biletim hariç (ilden ilçeye gidiyorum) harcama yapmadım.

Eve gidince buzlukta ekmeğim var onu çıkaracağm. Öğlen yemek için sandviç hazırlarım. Yarın da sebze alıp yemek yapmayı planlıyorum

Stokladıysanız bi süre daha idare edersiniz
Benim evim çok küçük stoklama imkanı da yok
Bugün 2 sene önce aldığımız yatağımızın faturasını buldum
Biz 2200 tl ye almışız (indirimde değildi) şu an aynı yatak 3900 tl olmuş
Gözlerime inanamadım
Aynı şekilde daha 7-8 ay önce 360 tl ye aldığım dürbün 869 tl

1,5 yıl önce amazondan 80 euroya (450 tl falan tutmuştu) aldığım bir uyandırma lambası var şu an türkiyede 1200 tl civarında satılıyor
İnanılmaz ya :(

Her şeye zam geldi kuzum. Ben taşındığımdan tam masrafımı bilemedim. Ama marketler cep yakıyor maalesef.

Back