- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.861
cnm ben hiç olumlu düşünemiyorum görüntü bile değişik. bildiğin bor kasap et kurumu ya da kendin kesip dolaba atacaksinBim ve a101de satilan ithal etlerle ilgili ne düşünuyorsunuz arkadaslar
Alip deneyen var mi
hele ki misafir yatılı gelecekse daha planlı olmak gerekiyor. çok mutlu 2 gün geçirdim yılbaşında ama çok da masraf yaptim. ne hale geldik misafir ağırlarken bile para dusunuyoruZOkuldan gelirken muz yarim kilo kiyma kola sut aldim 45 lira odedim
Simdide annemlerle yemege gidecgz
Muhtemelen 100 lira civarida yemekte gidecek
Gelirkende az tatli aliriz 30 lirada o tutar
Ayda yilda 1 geliyolar diye guzel bir sekilde agirlamak istiyorum
Biz et süt kurumundan kesip difrize atiyoruz.cnm ben hiç olumlu düşünemiyorum görüntü bile değişik. bildiğin bor kasap et kurumu ya da kendin kesip dolaba atacaksin
Eskiden insanlar muhabbete geliyordu kimse kimsenin kaç çeşit yemek yaptıgına masa düzenine mobilyasına vs bakmıyordu şimdi herşey değişti malesefhele ki misafir yatılı gelecekse daha planlı olmak gerekiyor. çok mutlu 2 gün geçirdim yılbaşında ama çok da masraf yaptim. ne hale geldik misafir ağırlarken bile para dusunuyoruZ
Ton baligi a101de 10 tl ve uzeri alisverise cok cok uygun bi fiyata geliyordu. Ben almadim ko serve yiyemiyorz diyeiyi akşamlar,bugün harcamali oldu,yerel bir marketten ,diş macunu ,4 ekmek,700 gr kaşar,sucuk,büyük boy turşu,ayran,dalin sivi deterjani,eşime şampuan,recel,nutella,30 lu yumurta,6 paket makarna,sehriye,havuç,brokoli ,kuru pasta,24 tane küçük süt,birazda abur cubur,cikolata ,bisküvi çesitlileri toplamda194.43 tl,bimden de bir paket ceviz500 gr,ton baligi,iki ampul,3 pamuk,3 büyük süt,buda 61.30 tl,akşamda A101 den tost ekmegi ve süpriz yumurta aldim 5.75 tl tuttu :))))
Aslinda annem masraf etme ne geregi var kafasinda. Ne varsa onu yeriz der. Ama benim icime sinmez.hele ki misafir yatılı gelecekse daha planlı olmak gerekiyor. çok mutlu 2 gün geçirdim yılbaşında ama çok da masraf yaptim. ne hale geldik misafir ağırlarken bile para dusunuyoruZ
Canin altin biriktiriyoruz topige bi yorum yazdim bakar misinpure hazel aldm canim aksam grami Rabbim bereketlendirsin insAllah
aile çok başka cnmAslinda annem masraf etme ne geregi var kafasinda. Ne varsa onu yeriz der. Ama benim icime sinmez.
Sagolsunlar beni okutup bu yasima getirdiler. bilincli bir insan olarak yetistirdiler.
Ne yapsakta az.
Allahim anne babalarimizi basimizdan eksik etmesin
Anne babaya hersey helalAslinda annem masraf etme ne geregi var kafasinda. Ne varsa onu yeriz der. Ama benim icime sinmez.
Sagolsunlar beni okutup bu yasima getirdiler. bilincli bir insan olarak yetistirdiler.
Ne yapsakta az.
AminAslinda annem masraf etme ne geregi var kafasinda. Ne varsa onu yeriz der. Ama benim icime sinmez.
Ne yapsakta az.
merhaba pure hazel, nasıl yapıyorsunuz onu?küçükbaş mı, ne kadara geliyor etin kilosuBiz et süt kurumundan kesip difrize atiyoruz.
Bu ayin sonuna yine kestirecez galiba.
Bugun gordum markette o etleri.
Merak ettim tadi nasil acaba
Canim kucukbas seviyoruz biz.merhaba pure hazel, nasıl yapıyorsunuz onu?küçükbaş mı, ne kadara geliyor etin kilosu
bende çift katlı olan queen tuvalet kağıdını, baklagillerini, dediğin gibi buzdolabı poşeti, pişirme kağıdı gibi ıvır zırını kullanıyorum.Bime gittim
Bim hakikaten uygun
Markaya önem vermedigim ve hoşuma giden ürünlerini aliyorum. Örnegin ordaki siviyagi almiyorum .
Bugun 2 ekmek aldim
Buzdolabi poseti aldim 100lu 2.5liraydi
Bebise cips aldim 5lira harcadim
hmm et balık kurumunun boyle bir hizmeti olduğunu bilmiyordum. yani koyun kesim falan toplam kaça patlıyor. bir de ayırıyorlar mı ince ince yoksa küçük parçalama işleri size mi kalıyor, bizde küçükbaş severizCanim kucukbas seviyoruz biz.
Gecen yil 1. Kalite kuzu govde kilosu 32 liraydi. 18 kilo ile 22 kilo arasinda drgisıyor.
ben sorana kadar yazmışın bile çok sağolÇalişan onu parcalarina ayiriyor kuşbasi kiyma haslamalik kemikli et pirzola kaburga yapip veriyor.
Cok rahat ediyorum ben oyle olunca. Elimizi hicbirseye sürmuyoruz
Sakatat vermiyor ama ciger filan yok
Kesim ve parcalama icin ek ücret yokben sorana kadar yazmışın bile çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?