• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Senin şuan kredi odedigin ev nerede
Ben kira olayını biraz saçma buluyorum. Sokaga atılan, bosaverilen bir para. Hele ki iki maaş giren evlerde insanların evinin olmaması ya bencillik ya becerisizlik bana göre. Kimse kızmasın, alınmasın benim de evim yok.
Canim ya benim peşinat tam ne kadar çıkar bilmiyorum. TL de değil param altınım var. Günlerden biriktirdiklerimden bilezik falan var. Bir ara yükselirken bozdurup vadeliye yatirsakmi diye düşündük ama sonra vazgeçtim. Evi bulana kadar altın olarak kalsın artık o zamanki sansima
Size katılıyorm kiraci olmak gerçektende cok zor ,bende çalışıyorm bizim eve iki.maaş giriyor ama eşim asla birikim yapmaktan yana değil,birikim yapalım dedigimde bile kızıyor,hep.nu günü düşünenlerden marka giyineyim ,yiyelim icelim mantığında,bu yüzden 8 yıldır kiraciyiz,üç ay önce bes yil boyunca oturdugum evden.tasindim ev sahibimiz.çok ac gözlüydü,,6 ayda iki kez kiraya zam yaptı 500 tl iken once 600 sonrada 750 tl yaptı kutu gibi karanlık evine,bunlada kalsa.cikmicaktim ama ocakta da zam yapacagini tahmin edince tasindik.ücretsiz izindeydim ve kredi cektik ,kötü ev sahibi insanı ev sahibi yaparmış,Allahim size ve ev isteyenlerimize en.hayırlı zamanda ev nasip etsin ins.

Size katılıyorm kiraci olmak gerçektende cok zor ,bende çalışıyorm bizim eve iki.maaş giriyor ama eşim asla birikim yapmaktan yana değil,birikim yapalım dedigimde bile kızıyor,hep.nu günü düşünenlerden marka giyineyim ,yiyelim icelim mantığında,bu yüzden 8 yıldır kiraciyiz,üç ay önce bes yil boyunca oturdugum evden.tasindim ev sahibimiz.çok ac gözlüydü,,6 ayda iki kez kiraya zam yaptı 500 tl iken once 600 sonrada 750 tl yaptı kutu gibi karanlık evine,bunlada kalsa.cikmicaktim ama ocakta da zam yapacagini tahmin edince tasindik.ücretsiz izindeydim ve kredi cektik ,kötü ev sahibi insanı ev sahibi yaparmış,Allahim size ve ev isteyenlerimize en.hayırlı zamanda ev nasip etsin ins.
Hayirli olsun evin canim
En doğru karari vermişiniz

Amin bizim biraz zor ama umut işte

Ev alıp tasindiniz değil mi ne guzel
Walla benimde 7 sene olacak yazın
Biz şimdiye kadar batan işyeri borcu ödedik hep, bir sürü şey oldu yeni yeni borçlar azaldı,en sonunda böyle olmayacagini anladık biz de. Benim ev sahibi de evlere senlik. Düğüne kisa bir sure mecbur kalıp tuttuk sonra hep birseyler cikinca kaldik. Ama bu sene son insallah. Yuzde 30 zam istiyor, tek civi bile cakmadi eve. Borç olmadan birşey olmuyor, kararttik gozumuzu bizde artık. Evimize de iyi para giriyor aslinda. İsteyince herşey oluyor kiranın sonu yok

günaydınlar... pure hazel pure hazel benim buzlukta da kemikli koyun eti var, haşlamalık olanlardan. kısa bir süre önce biz de iki arkadaş bir koyun kestirdik ama bana koyun eti kokuyor.

sorum şu: kemikli eti kokmadan nasıl pişiririm? size kokmuyor mu?

günaydınlar... pure hazel pure hazel benim buzlukta da kemikli koyun eti var, haşlamalık olanlardan. kısa bir süre önce biz de iki arkadaş bir koyun kestirdik ama bana koyun eti kokuyor.

sorum şu: kemikli eti kokmadan nasıl pişiririm? size kokmuyor mu?
Biz alişik oldugumuz için hic koku olmuyor.
Ama şu da var ki bazi dönemlerde kesince yogun koku olabiliyomus etinde.
Ben ozel birsey yapmiyorum. Bilemiyorum canim

dünkü harcamalarım 71 lira tuttu.: 2 ekmek, bir çikolata, arpa şehriye, kuskus, tereyağ, bir kilo dana kıyma, ve yarım kilo yer fıstığı. et için de sipariş verdik ona da bu akşam bir ödeme yaparız. ayrıca kedi kumu da almam lazım :( bu aralar çok giderliyiz :duduk:

Kizlar size simdi bir sey anlatacagm ben mi haksizim bilemedim.
bnm yapmam gereken bir evrak vardi unutmusum. Sonra gelip arkadasm onu benden istedi bende hazirlayinca veririm dedim.ama tamamen aklimdan cikmis hazirlamayi unutmusum.dun mudure soylemis.o kadar kirildim ki yani tekrar sorsaydi keske.samimi oldugumuzu saniyordum. Birbirimizede gidip geliyoduk niye boyle yapti anlamadim. Bugun sabah karsilasinca yuzune bile bakmadan odama ciktim. Bundan sonra istesemde samimi olamam
Bilmiyorum ben mi cok abartiyorum ama gercekten hic ummadigim icin kirildim

Kizlar size simdi bir sey anlatacagm ben mi haksizim bilemedim.
bnm yapmam gereken bir evrak vardi unutmusum. Sonra gelip arkadasm onu benden istedi bende hazirlayinca veririm dedim.ama tamamen aklimdan cikmis hazirlamayi unutmusum.dun mudure soylemis.o kadar kirildim ki yani tekrar sorsaydi keske.samimi oldugumuzu saniyordum. Birbirimizede gidip geliyoduk niye boyle yapti anlamadim. Bugun sabah karsilasinca yuzune bile bakmadan odama ciktim. Bundan sonra istesemde samimi olamam
Bilmiyorum ben mi cok abartiyorum ama gercekten hic ummadigim icin kirildim
Evrak önemli miydi ?
Bide boşverin fazla samimiyet de iyi değil zaten

Back