• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet yakınıyordum canm hazırlık yapmış ama konuşması olmayınca insan sevinecegi şeylere bile sevineemiyor.
Ayicik olayindaki durum. Almis ama musteri verdi diyor. Biraz daha sorunca musterim vermis olabilir ama o boyle seyler satiyor diyor sonra. Tepkimi olcmek icin mi yapiyoor yoksa kendinde garipsiyoe mu bu hareketleri anlamadim
Yok canım düz bi erkek o. Alışık değil böyle şeylere. Utanıyor. Sen açabilirsin biraz biraz ve tabi zamanla

günaydın herkese evde bikac eksik var akşam a hazırlığım var. gidip onları alacağım yemekler çay ikramlıkları piserkende evi temizlerim.

Benimde bugün almam gerelenler var haftalik alişveris.
Eşim nöbetçi. Akşama da nohut yahni yapayim diyorum bakalim buzlukta varsa. Yoksa ne yapicam valla bu yemek işi en zor kısım:KK14:

Domates 3 lira
Salatalik 3
Soğan 1 lira
Hamsi gördüm 15 lira 1 kilo aldim
22 lira harcadim.
Alisverisi com cabuk yaptim aksam tekrar cikacagim yağmura yakalanmak istemedim
Hamsiyi ayikladim attim firina . Yarin esime de kalir 1 tabak.
Yanina da salata

Kizlar merhaba biz memlekete geldik 3 gun burdayiz.gelirken bos gelmemek icin cerez aldik.
Herkese iyi haftasonlari ;)

Sormasi ayip ama pesinat ne kadar verebileceksiniz.
Senin şuan kredi odedigin ev nerede
Ben kira olayını biraz saçma buluyorum. Sokaga atılan, bosaverilen bir para. Hele ki iki maaş giren evlerde insanların evinin olmaması ya bencillik ya becerisizlik bana göre. Kimse kızmasın, alınmasın benim de evim yok.
Canim ya benim peşinat tam ne kadar çıkar bilmiyorum. TL de değil param altınım var. Günlerden biriktirdiklerimden bilezik falan var. Bir ara yükselirken bozdurup vadeliye yatirsakmi diye düşündük ama sonra vazgeçtim. Evi bulana kadar altın olarak kalsın artık o zamanki sansima

Domates 3 lira
Salatalik 3
Soğan 1 lira
Hamsi gördüm 15 lira 1 kilo aldim
22 lira harcadim.
Alisverisi com cabuk yaptim aksam tekrar cikacagim yağmura yakalanmak istemedim
Hamsiyi ayikladim attim firina . Yarin esime de kalir 1 tabak.
Yanina da salata
İstanbul ankaradan ucuz demek ki
Bende alışverişe çıktım
Hamsi istavrit 20
Domates 5
Soğan 1,5
Patates 1,5
Karnabahar 2
Armut 6
Mandalina 4 tl di

Benim de tekrar cikmam lazim da yağmur gecit vermiyor ki
Evde patates yok kivircik yesillik filan yok