- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #1.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an sadece meraktan ocak zamlı maaşı merak ediyorum
Aynen . Ayin 14ünde sistem çöker.şu an sadece meraktan ocak zamlı maaşı merak ediyorum
Eklemişim canım ben seni...aynen benim yarında olacak.
cnm benim 2018 hedef 132 gramdı 7 gram altın aldım listeye ekler misn
bizim okul maastan bikac gün önce bize maaşların miktarını bildiriyor. bakalim göreceğiz.Aynen . Ayin 14ünde sistem çöker.
Bende aylik 10 gram diye hesap etmistim. Fazlalik olursa 15 20dolar artik ne olursa alayim diyorum.Bende okudum farklı yatırım yapın yazıyordu. hatta soyle düşündüm . şu an zam alacağız ya o zam farkıyla dolar ya da euro mu alsam karar veremedim
zaten sorun bu. maaşa gelen da ihtiyaç ürünlerimize gelenden çok çok az. her bir şey alacagimda defalarca dusunuyorum. Mecburen sıkmak zorunda kalıyoruz kendimiziBende aylik 10 gram diye hesap etmistim. Fazlalik olursa 15 20dolar artik ne olursa alayim diyorum.
Maasâ zam gelicek ama hayat yerinde durmuyor ki.
Elektriğe suya benzine kiraya herseye zam var. Ben korkuyorum hedefi bile tutturamicam diye![]()
Euro hesabim yok . Gidip açtirmaya üşeniyorum. Dolara devam.zaten sorun bu. maaşa gelen da ihtiyaç ürünlerimize gelenden çok çok az. her bir şey alacagimda defalarca dusunuyorum. Mecburen sıkmak zorunda kalıyoruz kendimizi
ben maaş zammını bir göreyim dolar ya da euro almayı planliyorum
benimde yok int bankacılığında denicem açmayı olmazsa telefonla actirirm ama nedense pek dolar kazandırmıyor gibi geliyor gerçi pek anlamam amaEuro hesabim yok . Gidip açtirmaya üşeniyorum. Dolara devam.
Bende euro ya daha çok güveniyorum.benimde yok int bankacılığında denicem açmayı olmazsa telefonla actirirm ama nedense pek dolar kazandırmıyor gibi geliyor gerçi pek anlamam ama
Neden ki? Yüzde 3 almayacakmiyiz ilk 6 ay icin?Aynen . Ayin 14ünde sistem çöker.
Kesinlikle ayniyiz.Ben ev almadan once burayi bulsaydim eminim cok guzel pesinat yapardim.sadece krediye yuklenmek zorunda kalmazdik.nasil hunharca harcamisim sasip kaliyorum
Yuzde 4 arti enflasyon farki 0.93.Neden ki? Yüzde 3 almayacakmiyiz ilk 6 ay icin?
biraz araştıralım karar veririz öğretmenimBende euro ya daha çok güveniyorum.
Trump ani hareketleri beni korkutuyor
K kahvemsi mutluluk çalismiyosun galiba canimBirkaç şeye yatırım benim de aklıma yatıyor sepet yapın diyor ya hep uzmanlar
Ben kendim için şöyle düşündüm ev alana kadar, birikimimi TL yapacağım. Zaman az çünkü.
Kumbaram, eşimin verdiği harçlıklar ve arttirdigim harçlıklarım ile ay sonunda 1 gram altın kalanı ile USD alacağım.
Aynen benim de. 50 dolari bulmaz.biraz araştıralım karar veririz öğretmenim20 euro ya da 25 dolar su anki aklimdaki hedef bakalım gorecegiz
![]()
Benim kursa gitmem lazim. Arti en az 10 saat ek dersbiraz araştıralım karar veririz öğretmenim20 euro ya da 25 dolar su anki aklimdaki hedef bakalım gorecegiz
![]()