• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Anlatamadim sanırım ondan sordun canım calisiyormusun diye
Özel bir şirkette mali musavirim ben
Daha açık paylasayim
Hazirana kadar ev almak niyetindeyiz o zamana kadar aylık 2500 TL, TL olarak birikimim olacak her ay.
Yine ev alana kadar aylık 1000 TL günüm var.
Kumbara yapıyorum, ev giderlerinin çoğunu eşimden aldığım para ile yapıyorum, bazı aylar para bile artıyor. O artan tutar ve kendime ayirdigim harçlık artı eşimden de harçlık alırım param bitti diye. Kumbara ve harçlıklari ay sonu toplayıp ne kadar çıkarsa 1 gram altın ve kalanı ile de USD yapmak düşüncesindeyim. Çok çıkarsa 2 gram altın da olabilir
Ev kredisi ödemeye başlayana kadar planım böyle.

Anlatamadim sanırım ondan sordun canım calisiyormusun diye
Özel bir şirkette mali musavirim ben
Daha açık paylasayim
Hazirana kadar ev almak niyetindeyiz o zamana kadar aylık 2500 TL, TL olarak birikimim olacak her ay.
Yine ev alana kadar aylık 1000 TL günüm var.
Kumbara yapıyorum, ev giderlerinin çoğunu eşimden aldığım para ile yapıyorum, bazı aylar para bile artıyor. O artan tutar ve kendime ayirdigim harçlık artı eşimden de harçlık alırım param bitti diye. Kumbara ve harçlıklari ay sonu toplayıp ne kadar çıkarsa 1 gram altın ve kalanı ile de USD yapmak düşüncesindeyim. Çok çıkarsa 2 gram altın da olabilir
Ev kredisi ödemeye başlayana kadar planım böyle.
Anladim canim . Normal birikim düzenli zaten sen sadece arta kalanlari da küçuk gramlar halinde degerlendireceksin.
Hazirana kadar vadeliye yatirmayi düşundün mü

Amin canim
Kizlar dun esim dogum gunum oldigu bana yuzuk almis. Guzel bir gul buketi almis.bir gun oncesi ayicik almisti ama vermeyi beceremedigi icin sevinmemistim.

Parmagma buyuk geldi bir kucugunu alicaz
Beni dusunmesi çok hosuma gitti
Kaynanamda pasya aldirmisti kaynima. Orda pasta yedikten sonrs gittik. Midem de kotuydu. Yiyemedim pastami .
Parasi ziyan oldu diye uzuldum

Amin canim
Kizlar dun esim dogum gunum oldigu bana yuzuk almis. Guzel bir gul buketi almis.bir gun oncesi ayicik almisti ama vermeyi beceremedigi icin sevinmemistim.

Kaynanamda pasya aldirmisti kaynima. Orda pasta yedikten sonrs gittik. Midem de kotuydu. Yiyemedim pastami .
Ne güzel düşünmüş:nazar:

Sormasi ayip ama pesinat ne kadar verebileceksiniz.
Belki ilk etapta bizde ev aliriz yatirim amaçli kira geliri olsun. Zaten uzun zaman memlekete dönemicez işlerden dolayi.
Eger atamamiz guzel bir yere çikarsa ve uzun kalirsak ev alalim kira öder gibi ödeyelim dönüşte de ya satariz yada kiraya veririz tekrar diyoruz.
Cünku ben kira ödemekten nefret ettim artik. Benim verdiğim kira bedeliyle komsum oturduğu evin taksitini ödüyor

Amin canim

doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
ne güzel düşünmüş eşin.
kayınvaliden de nazik bir kadınmış ;)

benim de bugün doğum günüm :)
ama eşimle bişey almayacağımız konusunda anlaştık.
3 hafta önce onun doğum günüydü 2 kişilik bi pasta aldım hediye almadım.
umarım eşim pasta bile almaz, hem canım istemiyor hem de boşa para.

doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
ne güzel düşünmüş eşin.
kayınvaliden de nazik bir kadınmış :KK66:

benim de bugün doğum günüm :)
ama eşimle bişey almayacağımız konusunda anlaştık.
3 hafta önce onun doğum günüydü 2 kişilik bi pasta aldım hediye almadım.
umarım eşim pasta bile almaz, hem canım istemiyor hem de boşa para.
Tesekkur ederim canim
Aynen kaynanmda yemisyik aslinds keske orda yemeseydik yiyemedik zaten ama olsun artik...
Bizim senemiz dolmadi tam olarak
Esimden boyle ince seyler beklenemz normalde. Hatta arabayi arkadasindan almisti birakmak icin gittigimizde cicegin ustine ceket atti :Dd cekiniyor böyle seylerden

Tesekkur ederim canim
Aynen kaynanmda yemisyik aslinds keske orda yemeseydik yiyemedik zaten ama olsun artik...
Bizim senemiz dolmadi tam olarak
Esimden boyle ince seyler beklenemz normalde. Hatta arabayi arkadasindan almisti birakmak icin gittigimizde cicegin ustine ceket atti :KK70:d cekiniyor böyle seylerden
Senin adına sevindim canım. Eşinden yakınıyordun arada. meğer bir centilmenmiş, haberin yok. :))

Senin adına sevindim canım. Eşinden yakınıyordun arada. meğer bir centilmenmiş, haberin yok. :))
Evet yakınıyordum canm hazırlık yapmış ama konuşması olmayınca insan sevinecegi şeylere bile sevineemiyor.
Ayicik olayindaki durum. Almis ama musteri verdi diyor. Biraz daha sorunca musterim vermis olabilir ama o boyle seyler satiyor diyor sonra. Tepkimi olcmek icin mi yapiyoor yoksa kendinde garipsiyoe mu bu hareketleri anlamadim

Back