• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün tatili degerlendirdim
Mutfak dolap raflarinin içini dışıni temizledim sildim fazlalik bir kac parca şeyi kaldirdim

Beyaz eşyalarimi sildim.
Evi komple süpürdüm sildim
Carsaflari değistirdim
Birazdan da banyo fasli baslar bebiş banyo yapicak:anne:
Kolaylik olsun diye de uzun makarna yaptim yanina da vişne kompostosu açtim:kk77:
Aksama ne yapicam bakalim
Iett kartimi yenilettim eşime 5tl
Makarna aldi 1.4
Başka
Harcama yapmam herhalde

Bugün tatili degerlendirdim
Mutfak dolap raflarinin içini dışıni temizledim sildim fazlalik bir kac parca şeyi kaldirdim

Beyaz eşyalarimi sildim.
Evi komple süpürdüm sildim
Carsaflari değistirdim
Birazdan da banyo fasli baslar bebiş banyo yapicak:anne:
Kolaylik olsun diye de uzun makarna yaptim yanina da vişne kompostosu açtim:kk77:
Aksama ne yapicam bakalim
Iett kartimi yenilettim eşime 5tl
Makarna aldi 1.4
Başka
Harcama yapmam herhalde
maşallah cnn pek hamaratsın. bende 2 günlük misafirlerim arkadaşlarım vardı onları uğurladım. evi süpürdum. nevresimler yıkanıyorasacagim. yemegim de var.
ben de istanbula gidince yenileteyim hatırlattığın ıyi oldu. :KK16:

iyi aksamlar,dünkü harcama markette iki kere gidildi ilkinde 37.35 tl ,süs biber,kaymak,bisküvi,3 ekmek ,3 pogaca ,yumurta,A101 dende pasta,4 cesit cips 22 tl aksam da pizza istedik 40 tl.bu aksam balık aldim tek.bir palamut 13 tl iki alabalik 25 tl ,matkettende 3 ekmek limon,karnabahar ve yesillik 10 tl ,tüp istedik iki ay önce 90 tl idi bugun 95 tl odedik herşey ne kadar da pahalı:((

iyi aksamlar,dünkü harcama markette iki kere gidildi ilkinde 37.35 tl ,süs biber,kaymak,bisküvi,3 ekmek ,3 pogaca ,yumurta,A101 dende pasta,4 cesit cips 22 tl aksam da pizza istedik 40 tl.bu aksam balık aldim tek.bir palamut 13 tl iki alabalik 25 tl ,matkettende 3 ekmek limon,karnabahar ve yesillik 10 tl ,tüp istedik iki ay önce 90 tl idi bugun 95 tl odedik herşey ne kadar da pahalı:KK43:(
Tüpü de mi stoklasak:KK70:
Şaka bi yana canim hersey zamlaniyor sürekli.
Biraz indirimde bir gida urunü yada temizlik maddesi görsem birkac tane alip stokluyorum.
Her markette fiyatlar farkli olunca detayli market arştirmasi yapmak şart oluyor.
Ama a101 bim hakmar gercekten uygun.
Önceden alisverisi surekli migrostan yapardim ve cok para giderdi

Tüpü de mi stoklasak:KK70:
Şaka bi yana canim hersey zamlaniyor sürekli.
Biraz indirimde bir gida urunü yada temizlik maddesi görsem birkac tane alip stokluyorum.
Her markette fiyatlar farkli olunca detayli market arştirmasi yapmak şart oluyor.
Ama a101 bim hakmar gercekten uygun.
Önceden alisverisi surekli migrostan yapardim ve cok para giderdi
migros carrefour gibi yerlerde çok nadir ucuz oluyor.

Ben hiç harcama yapmadım bugün. esim 40 tl ye oğluma ayakkabi almış kres icin. bir tane ajandaya tum gelir ve gideri not almaya basladim.
bu sefer kumbara isini başaracağım. her hafta başı ben ve eşim 20ser tl koyacağız öyle karar aldım ona sormadim. Zorla da olsa alcam. o kumbarayi gram altin miktarina ulastiginda acacagim. yıl sonuna kadar bekletmek mantıklı gelmiyor çünkü artıyor altın fiyatı.

Ben hiç harcama yapmadım bugün. esim 40 tl ye oğluma ayakkabi almış kres icin. bir tane ajandaya tum gelir ve gideri not almaya basladim.
bu sefer kumbara isini başaracağım. her hafta başı ben ve eşim 20ser tl koyacağız öyle karar aldım ona sormadim. Zorla da olsa alcam. o kumbarayi gram altin miktarina ulastiginda acacagim. yıl sonuna kadar bekletmek mantıklı gelmiyor çünkü artıyor altın fiyatı.
Kumbarayi başaramadim:110:
Sevmiyorum galiba

2018in ilk iş gününden günaydin herkese
Bugün harcamam olmaz umarim ki 13 gün var maasa ve çok az bir nakit var elimde.
K karti diyetimdeyim son 13 kaldi . Bu ay harcama yapmicam.
Alisveris listesi yaptim biraz uzadi liste maasla birlikte gider yapariz alißverisi
Dersim az . Biraz kitap okumak istiyorum bugün:kahve:

Günaydın
Yeni yılın ilk iş günü ve günlerden salı
Bence bu bile yılın güzel başladığının işareti:)

Dün eşimle alışverişe çıktık ve bu sene kıyafet alışverişimi sonlandırdım
Çoğu ürün indirime girmiş
Biraz kk biraz nakit 400 lira harcadım

Bu sene ile ilgili tek ihtiyacım taba bir bot kaldı

Dün aldığım kotun birinin paça boyunu terziye vereceğim
Bir de öğlen yemeği harcamam olur
başka planım yok

Günaydın
Yeni yılın ilk iş günü ve günlerden salı
Bence bu bile yılın güzel başladığının işareti:)

Dün eşimle alışverişe çıktık ve bu sene kıyafet alışverişimi sonlandırdım
Çoğu ürün indirime girmiş
Biraz kk biraz nakit 400 lira harcadım

Bu sene ile ilgili tek ihtiyacım taba bir bot kaldı

Dün aldığım kotun birinin paça boyunu terziye vereceğim
Bir de öğlen yemeği harcamam olur
başka planım yok
Bugünlerde herkesten indirim lafini duyuyorum.
Hıç ihtiyacim yok sma indirim diyince ..
Eşime istiyorum aslinda ama sezon sonu indirimler ne zaman başlar canim

Bugünlerde herkesten indirim lafini duyuyorum.
Hıç ihtiyacim yok sma indirim diyince ..
Eşime istiyorum aslinda ama sezon sonu indirimler ne zaman başlar canim

Benim gördüğüm indirim başlamış
Yani her mağazada indirim etiketi var
Boyner de bir kazak beğendim 50 tl idi
Çok da şık
Hemen aldım

yani yüzde olarak net hatırlamıyorum ama derimod , boyner, lcw , hemen hemen çoğu mağaza indirim yapmış
Biz outlet mağazaya gittik onunda etkisi var mı bilemem
Eğer ihtiyacı varsa gidin bence
Sezon sonuna kalınca bu seferde istenen beden kalmamış olabiliyor

Gunaydin kizlar
Haftasonu bize pahaliya patladi
500 u buldu gecmis bile olabilir bilmiyorum
Kizim hasta oldu onu doktora goturduk.doktor usutmus dedi balgami varmis.5 surup birden yazmis.2 tanesini verdim ama diger 3 unu verip vermeme konusunda kararsiz kaldim.bugun icerigini okuyup ona gore hareket edecegm

Gunaydin kizlar
Haftasonu bize pahaliya patladi
500 u buldu gecmis bile olabilir bilmiyorum
Kizim hasta oldu onu doktora goturduk.doktor usutmus dedi balgami varmis.5 surup birden yazmis.2 tanesini verdim ama diger 3 unu verip vermeme konusunda kararsiz kaldim.bugun icerigini okuyup ona gore hareket edecegm
Gecmis olsun.
Sağlik herseyden önemlidir:anne:

Ben anlamıyorum bu indirim işinden eskiden sadece sezon sonları olurdu suanda etiketleri sürekli farklı gösterip 365 gün indirim varmiş gibi gösteriyorlar devlet buna bir ara müdahale edecek dendi ama hala aynı durum tüketiciyi kandırıyorlar

Ben anlamıyorum bu indirim işinden eskiden sadece sezon sonları olurdu suanda etiketleri sürekli farklı gösterip 365 gün indirim varmiş gibi gösteriyorlar devlet buna bir ara müdahale edecek dendi ama hala aynı durum tüketiciyi kandırıyorlar
Ayni fikirdeyim canim.
Hergun indirim var mağazalarda . Ben vitrinlere bakinca onu anliyorum
Gecen yazmislar en uzun gece indirimi:KK70:

Back