- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #1.701
Çalışıyorum benK kahvemsi mutluluk çalismiyosun galiba canim
Anlatamadim sanırım ondan sordun canım calisiyormusun diyeK kahvemsi mutluluk çalismiyosun galiba canim
Anladim canim . Normal birikim düzenli zaten sen sadece arta kalanlari da küçuk gramlar halinde degerlendireceksin.Anlatamadim sanırım ondan sordun canım calisiyormusun diye
Özel bir şirkette mali musavirim ben
Daha açık paylasayim
Hazirana kadar ev almak niyetindeyiz o zamana kadar aylık 2500 TL, TL olarak birikimim olacak her ay.
Yine ev alana kadar aylık 1000 TL günüm var.
Kumbara yapıyorum, ev giderlerinin çoğunu eşimden aldığım para ile yapıyorum, bazı aylar para bile artıyor. O artan tutar ve kendime ayirdigim harçlık artı eşimden de harçlık alırım param bitti diye. Kumbara ve harçlıklari ay sonu toplayıp ne kadar çıkarsa 1 gram altın ve kalanı ile de USD yapmak düşüncesindeyim. Çok çıkarsa 2 gram altın da olabilir
Ev kredisi ödemeye başlayana kadar planım böyle.
benimde kursum oluyor hafta ici. onun sayesi de birikim yapiyorumBenim kursa gitmem lazim. Arti en az 10 saat ek ders
Bakalim bugün harcamamiz olacak mi
Eşim nöbetten gelir birazdan bebişe bakar
Benim de dersim yoğun bugün ve yarin .
Sonrasin da 3 gün tatil
Bıcır bıcır oldukları dönem Allah bağışlasın3 yaşinda koca bebek
Amin . Hepimizin bebişini insallahBıcır bıcır oldukları dönem Allah bağışlasın
Ewet TL birikimi vadeliye yatiracagim.Anladim canim . Normal birikim düzenli zaten sen sadece arta kalanlari da küçuk gramlar halinde degerlendireceksin.
Hazirana kadar vadeliye yatirmayi düşundün mü
Ne güzel düşünmüşAmin canim
Kizlar dun esim dogum gunum oldigu bana yuzuk almis. Guzel bir gul buketi almis.bir gun oncesi ayicik almisti ama vermeyi beceremedigi icin sevinmemistim.
Parmagma buyuk geldi bir kucugunu alicaz
Beni dusunmesi çok hosuma gitti
Kaynanamda pasya aldirmisti kaynima. Orda pasta yedikten sonrs gittik. Midem de kotuydu. Yiyemedim pastami .
Parasi ziyan oldu diye uzuldum
Sormasi ayip ama pesinat ne kadar verebileceksiniz.Ewet TL birikimi vadeliye yatiracagim.
Dediğin gibi artanlari da az çok demeden değerlendireceğim.
Belki ilk etapta bizde ev aliriz yatirim amaçli kira geliri olsun. Zaten uzun zaman memlekete dönemicez işlerden dolayi.Sormasi ayip ama pesinat ne kadar verebileceksiniz.
Amin canim
Kizlar dun esim dogum gunum oldigu bana yuzuk almis. Guzel bir gul buketi almis.bir gun oncesi ayicik almisti ama vermeyi beceremedigi icin sevinmemistim.
Parmagma buyuk geldi bir kucugunu alicaz
Beni dusunmesi çok hosuma gitti
Kaynanamda pasya aldirmisti kaynima. Orda pasta yedikten sonrs gittik. Midem de kotuydu. Yiyemedim pastami .
Parasi ziyan oldu diye uzuldum
Tesekkur ederim canimdoğum günün kutlu olsun nice yaşlara
ne güzel düşünmüş eşin.
kayınvaliden de nazik bir kadınmış
benim de bugün doğum günüm :)
ama eşimle bişey almayacağımız konusunda anlaştık.
3 hafta önce onun doğum günüydü 2 kişilik bi pasta aldım hediye almadım.
umarım eşim pasta bile almaz, hem canım istemiyor hem de boşa para.
Senin adına sevindim canım. Eşinden yakınıyordun arada. meğer bir centilmenmiş, haberin yok. :))Tesekkur ederim canim
Aynen kaynanmda yemisyik aslinds keske orda yemeseydik yiyemedik zaten ama olsun artik...
Bizim senemiz dolmadi tam olarak
Esimden boyle ince seyler beklenemz normalde. Hatta arabayi arkadasindan almisti birakmak icin gittigimizde cicegin ustine ceket attid cekiniyor böyle seylerden
Evet yakınıyordum canm hazırlık yapmış ama konuşması olmayınca insan sevinecegi şeylere bile sevineemiyor.Senin adına sevindim canım. Eşinden yakınıyordun arada. meğer bir centilmenmiş, haberin yok. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?