Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende okudum farklı yatırım yapın yazıyordu. hatta soyle düşündüm . şu an zam alacağız ya o zam farkıyla dolar ya da euro mu alsam karar veremedim
Bende aylik 10 gram diye hesap etmistim. Fazlalik olursa 15 20dolar artik ne olursa alayim diyorum.
Maasâ zam gelicek ama hayat yerinde durmuyor ki.
Elektriğe suya benzine kiraya herseye zam var. Ben korkuyorum hedefi bile tutturamicam diye

Bende aylik 10 gram diye hesap etmistim. Fazlalik olursa 15 20dolar artik ne olursa alayim diyorum.
Maasâ zam gelicek ama hayat yerinde durmuyor ki.
Elektriğe suya benzine kiraya herseye zam var. Ben korkuyorum hedefi bile tutturamicam diye
zaten sorun bu. maaşa gelen da ihtiyaç ürünlerimize gelenden çok çok az. her bir şey alacagimda defalarca dusunuyorum. Mecburen sıkmak zorunda kalıyoruz kendimizi
ben maaş zammını bir göreyim dolar ya da euro almayı planliyorum

Euro hesabim yok . Gidip açtirmaya üşeniyorum. Dolara devam.

Ben ev almadan once burayi bulsaydim eminim cok guzel pesinat yapardim.sadece krediye yuklenmek zorunda kalmazdik.nasil hunharca harcamisim sasip kaliyorum

Birkaç şeye yatırım benim de aklıma yatıyor sepet yapın diyor ya hep uzmanlar
Ben kendim için şöyle düşündüm ev alana kadar, birikimimi TL yapacağım. Zaman az çünkü.
Kumbaram, eşimin verdiği harçlıklar ve arttirdigim harçlıklarım ile ay sonunda 1 gram altın kalanı ile USD alacağım.

K kahvemsi mutluluk çalismiyosun galiba canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…