- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
-
- Konu Sahibi pure hazel
Asil bugun dananin kuyrugu kopacak. Bi miktar dolarim var al sat yapacagim 150 lira filan getirisi olursa cok sevinirimouff ya evet.. Valla artık korkmaya başladım ben..
Bu işin sonu nereye varacak acaba
bu gidişle 4 de olur canım..Ortalık fena karışık..MB de bişey yapmıyor yada yapamıyor anlamadımkiDolarin 3.98 olmasini bekliyorum şuan 3.97
200 dolarcığım var satsammı acep>)Olacak canim evet. Ama müdahale illaki gelecek. Trump penpagon arasinda da sıkınti var. Fed toplamtisi var. Yani bugun en yuksek rakamdan çikiş yapip kazanabilmek onemli
Ben satmadim yükselecek gün icinde diye. 200 az bi getirisi olmaz pek200 dolarcığım var satsammı acep>)
akşamları daha çok çıkıuyor genelde ..Ben satmadim yükselecek gün icinde diye. 200 az bi getirisi olmaz pek
Yani o para illaki harcanacak kurtulus yokGünaydın bugün pentiden çorap aldım 85tl evde her şey var market alışverişi yapmam iki gün. O yüzden açığı penti ile kapattım şimdiden
Hangi banka cnm bende degerlendirebilrim7 lira harcadim bende. Bankadan sürekli mesaj geliyor nakit avans 1000 lira vericek 250 taksitle faizsiz odicem. Altin düsmüsken alayim dedim 6 gr filan eder ama olsun