Bugün ne aldin kaç tl harcadin

hastane işleri çok pahalı

ben geçen yıl tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım
anlaşmalı özel hastanelerde sadece sgk farkı 15 tl ödüyorum.
gittiğim doktorlar mutlaka tahlil istiyor tahliller pahalı
devlet hastaneleri berbat malesef. ankarada randevu alabilmek bile çok zor.
randevuyu kaç gün sonraya veriyorlar
ee ben de genelde o gün izin alamıyor oluyorum.
o yüzden özele gidiyorum.

gerçi özeller de çok kalabalık
jinekolojiye özele gideyim dedim. randevu aldım geçen hafta 8 ocak en erken dediler.
8 ocağa kadar bekliycem şimdi
çok kalabalık her yer......

hastane işleri çok pahalı

ben geçen yıl tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım
anlaşmalı özel hastanelerde sadece sgk farkı 15 tl ödüyorum.
gittiğim doktorlar mutlaka tahlil istiyor tahliller pahalı
devlet hastaneleri berbat malesef. ankarada randevu alabilmek bile çok zor.
randevuyu kaç gün sonraya veriyorlar
ee ben de genelde o gün izin alamıyor oluyorum.
o yüzden özele gidiyorum.

gerçi özeller de çok kalabalık
jinekolojiye özele gideyim dedim. randevu aldım geçen hafta 8 ocak en erken dediler.
8 ocağa kadar bekliycem şimdi
çok kalabalık her yer......
ben de hep özele gidiyorum. hiç sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.. sağlık sigortası diş tedavilerini karşılıyor mu?
bir dönem ben de yaptırmıştım belli bir oranda ayakta ve yatarak tedavi karşılıyordu, o yıllar hiç doktora da işim düşmedi maalesef ;) maalesaf mi demeli çok şükür mü bilemedim burada :) çalışırken fırsat bulup doktora da gitmiyordum gerçi...

Sabahtan bu yana kredi kartımla yaptığım alışverişler şöyle,
Market:26,5 TL
Elbise: 35 TL
Çeyrek yılbaşı bileti: 15 TL
Yemek: 19,25 TL
Dolmuş:2,75 TL
Toplam 98,5 TL kredi kartından harcadım.

Kizlar merhaba
Bugun manavdan mandalina hurma muz mantar aldim 18.70 tuttu
Marketten de kizima mama aldim 71 lirada ona verdim toplam 90 lira harcamis oldum
Esimde sabah kasar peynir yumurta margarin un sut cips ekmek falan almis ne kadar tuttu bilmiyorum

ben de hep özele gidiyorum. hiç sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.. sağlık sigortası diş tedavilerini karşılıyor mu?
bir dönem ben de yaptırmıştım belli bir oranda ayakta ve yatarak tedavi karşılıyordu, o yıllar hiç doktora da işim düşmedi maalesef :KK66: maalesaf mi demeli çok şükür mü bilemedim burada :) çalışırken fırsat bulup doktora da gitmiyordum gerçi...

hayır diş malesef tamamlayıcı sigorta kapsamında değil
2 dişimi 500 tl ye ameliyatla çektirdim :(

Mesajlarınızda diş hekimini masraflarını okuyunca aklıma 3-4 ay sonra yaptırmam gereken 2 implant geldi.
Keşke dişlerim daha sağlam olaymış da böyle masrafa gerek kalmayaymış.
Bir kenara biriktirdiğim paralar da diş hekimi masraflarına gidiyor maalesef. :(

pure hazel pure hazel pizzayi gecen hafta annem yesil fasulyeyi ben gelmeden yapinca yapmamistim ertelemistim simdi yapiyorum su an firinda.cok guzel gorunuyor insallah tadida guzel olurda hep kendim yaparim
Ama soyle bir hesap yaptimda disaridan soylesem daha uyguna gelcekti sanirim ;)

Olur canım ben de hep atıyorum buzluga mısırın kalan yarısını.
Tmm canm sagol buzluga atayim bende
Haftaya bir daha pizza yapabilirim cok guzel oldu.hatta pizzacilardakinden bin kat daha guzel oldu pure hazel pure hazel sagol sen demesen evde pizza yapmak aklima hic gelmezdi :)

Tmm canm sagol buzluga atayim bende
Haftaya bir daha pizza yapabilirim cok guzel oldu.hatta pizzacilardakinden bin kat daha guzel oldu pure hazel pure hazel sagol sen demesen evde pizza yapmak aklima hic gelmezdi :)
Cokkk sevindim inan. Afiyet olsun.:kk77:
Dışardakine göre uygun olur bence. Insanin eliyle yaptigi gibisi yok.

Bizde hamsi yaptik bugün.
Iki kilo aldim 30lira ödedim.
Ben eşim oğlum 2 tepsiden bir kücuk tabak kaldi.:kk77:
Firinda yaptim. Kipkirmizi harika pişti :halay:. Yanina da yeşil salata.
Komşuma da verdim bir porsiyon.
Marketten tuz neskafe ekmek lor ve yine indirimli yufkalardan aldim:hamarat: sigara böregi yapip buzluğa atayim diyorum
Yaklaşik 50 lira harcama ile günü kapattim

40 tl eşofman altı aldim
Abla dediğim bi arkadasla gittik avm esini kaybettiğinden beri disari çıkmıyor pek hos bende çocuktan sonra pek arkadaslarla sosyalleşmeyi bıraktım dolaştık yemek yedik.cokta iyi geldi gerçekten 38 tl ben odedim . Cok israr ettim yemek icin arada para harcamak iyi .arada dedigimse de yaklaşık 4 yil önce yemek yemisim arkadasla ... olmus ya bayağı ...
Abla bi hırka aldi fisini almamis dalgin biraz ama parasi 10 tl fazla çıkıyor etiket fiyatı farkli

Magaza gittim fiyatıni teyit ettim indirime girmis yeni etiket vurmamış durumu anlatınca görevli sasirdi

Eksik para alindi diye mi geldiniz dedi
Ben daha cok sasirdim demek nelerle karsilasiyorlar ki bu duruma sasirdi kiz

Back