- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi pure hazel
- #1.421
tamam canım çok saol aklımda olsun, yapayım mutlaka kış çıkmadan...Evet aynen. Com güzel kizariyor. 1 çay bardagindan az eksik siviyaği firça yardimiyla her yerine sür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım çok saol aklımda olsun, yapayım mutlaka kış çıkmadan...Evet aynen. Com güzel kizariyor. 1 çay bardagindan az eksik siviyaği firça yardimiyla her yerine sür
ben de hep özele gidiyorum. hiç sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.. sağlık sigortası diş tedavilerini karşılıyor mu?hastane işleri çok pahalı
ben geçen yıl tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım
anlaşmalı özel hastanelerde sadece sgk farkı 15 tl ödüyorum.
gittiğim doktorlar mutlaka tahlil istiyor tahliller pahalı
devlet hastaneleri berbat malesef. ankarada randevu alabilmek bile çok zor.
randevuyu kaç gün sonraya veriyorlar
ee ben de genelde o gün izin alamıyor oluyorum.
o yüzden özele gidiyorum.
gerçi özeller de çok kalabalık
jinekolojiye özele gideyim dedim. randevu aldım geçen hafta 8 ocak en erken dediler.
8 ocağa kadar bekliycem şimdi
çok kalabalık her yer......
ben de hep özele gidiyorum. hiç sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.. sağlık sigortası diş tedavilerini karşılıyor mu?
bir dönem ben de yaptırmıştım belli bir oranda ayakta ve yatarak tedavi karşılıyordu, o yıllar hiç doktora da işim düşmedi maalesefmaalesaf mi demeli çok şükür mü bilemedim burada :) çalışırken fırsat bulup doktora da gitmiyordum gerçi...
Olur canım ben de hep atıyorum buzluga mısırın kalan yarısını.Misir konservesinin yarisini kullandim yarisi kaldi buzluga atsam olur mu kizlar ?
Tmm canm sagol buzluga atayim bendeOlur canım ben de hep atıyorum buzluga mısırın kalan yarısını.
Cokkk sevindim inan. Afiyet olsun.Tmm canm sagol buzluga atayim bende
Haftaya bir daha pizza yapabilirim cok guzel oldu.hatta pizzacilardakinden bin kat daha guzel oldupure hazel sagol sen demesen evde pizza yapmak aklima hic gelmezdi :)
Canim misirini yazdan koy. Tadi hic degismiyor.Misir konservesinin yarisini kullandim yarisi kaldi buzluga atsam olur mu kizlar ?