Bugün ne aldin kaç tl harcadin

güya bi de tasarruf olsun diye geçtik bu saatlere ben anlamadım nasıl bi tasarruf bu?
işin kötüsü eve gittiğimizde de hava kararmış oluyo yine ışık açıyoruz girer girmez
hem sabah karanlık hem akşam :kızgın:
Gün ışığı göremiyoruz pek zaten. Benim işyerimdeki odam da direkt güneş ışığı almıyor. Bir öğlen 1 saat görebiliyoruz güneşi dışarı çıkınca. Hasret kaldık vallahi.:skandal:

255 tl bi yere ödemem vardı onu ödedim.

iş çıkışı marketten su alacağım. bir de annem ne istiyormuş ona sorarım :) çayın yanına kurabiye götürürm belki ( benim fırınım yok annem o yüzden yapamıyor)

"Bugünü de harcamasız kapatacağım gibi, bir aksilik olmazsa" diyordum ki, aklıma sabah işyerimdeki marketten aldığım 2 adet su, yoğurt, süt ve peçete geldi. Hepsi 9,5 TL tuttu. :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek derslerle yikilmadim ayaktayim:KK200:
İnşallah ikinci dönemde kursum ve ek dersim olur:nazar:
Şükürler olsun ki belli mesleklerimiz var maaşlarimiz yatiyor.
Allah herkesin yardimcisi olsun:KK5:

%4+2 civarı bir enflasyon farkı olacak.
Sinirli portakal pek anlamiyorum ben sana sorayim.
Bu yüzde dört zam temmuza kadar gecerli temmuzdan sonra yuzde üçbuçuk daha var.
Enflasyon farki dediğin yaklaşik yüzde ikilik farki da temmuza kadar her maaşta alicakmiyiz ek olarak. Yoksa o fark sadece 1 defaya mi mahsus

Sinirli portakal pek anlamiyorum ben sana sorayim.
Bu yüzde dört zam temmuza kadar gecerli temmuzdan sonra yuzde üçbuçuk daha var.
Enflasyon farki dediğin yaklaşik yüzde ikilik farki da temmuza kadar her maaşta alicakmiyiz ek olarak. Yoksa o fark sadece 1 defaya mi mahsus
ocakta bir zam yapılıyor ve 6 ay vergi kesintisi olmadığı sürece o zamma tabiyiz. yalnız ocakta bu ayın 15 günlük farkı da yatacak 50-60 tl kadar.

Yani anladigim enflasyonfarki 50-60 lira. Tek sefer alicaz
yok hayır ocakta %4+%2 (enflasyon farkı) gibi bir zam olacak ve 6 ay %6 zamlı alacağız. ay farkı sadece ocakta 50-60 tl fark. o da memurlar çalışmadığı ayın maaşını alarak başlar her ay o yüzden. aralık-ocak durumundan dolayı. yine mi karışık anlattım acaba ya o_O

Back