- Konu Sahibi pure hazel
- #1.241
Siyeye yeni uye oldum.çölyak hastasi olan warmi aranizda.bu hastaligin süreci ile ilgili konuşmak istiyorumm.Boyle bi baslikta ben açayim dedim. Aldiklarimizi diger topiklerde paylasmak ywrine burda paylasabiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siyeye yeni uye oldum.çölyak hastasi olan warmi aranizda.bu hastaligin süreci ile ilgili konuşmak istiyorumm.Boyle bi baslikta ben açayim dedim. Aldiklarimizi diger topiklerde paylasmak ywrine burda paylasabiliriz
Konu açmayi bilmiyorumm rastgele size yazdim kusura bakmayinSiyeye yeni uye oldum.çölyak hastasi olan warmi aranizda.bu hastaligin süreci ile ilgili konuşmak istiyorumm.
Estafurullah.Konu açmayi bilmiyorumm rastgele size yazdim kusura bakmayin
Benim auzef. 1000tl harç yatırıyorum. O yüzden kalmamam lazım :S gelecek dönem son inş. Aman keyfiye ise boşver. Sabah kalk sınava git zulüm gibi inan. Bazen nerden bulaştım diye hayıflanıyorum. Bide taa nerelerde sınav yapıyorlar. Otobüsle gitsen dert arabayla gitsen dert. Allahtan aöf gibi kalabalık değilde park sorunu yaşamıyorumGeçmiş olsun
Aöf ciddi çalişma istiyor.
Ben sosyoloji okuyayim dedim başaramadim malesef![]()
Kurban için gerçekten büyük kurtarıcı. Geçen sene nerdeyse 1000tl vardı ve sadece eşim attı diyebilirim. Bu sene bende aklıma geldikçe atıyorum. Ama ellemem ben hiç. Kapalı bir kutu yap istersen o zaman istesende açamazsınMarkete uğradik
Salatalik ve bikac tane domates aldim 6 lira tuttu.
Markette molfix ürün tanitimi vardi
6 adet aldik
Aķşama kısır yapicaz canimiz çekti.
Küçük bi cam kavanozu kumbara yaptimkurban parasi diye ama kesin çikaririm o parayi lazim olur. Biraz bozukluk attim içine.
Bu hafta cumaya kadar ek ders yatar 1150 gibi birsey.
Elektrik su doğalgaz ve tel faturami ödicem
Su 36 geldi
Telefonum faturali 31lira
Elektrik haftaiçi gelir 60 gibi olur muhtemelen
Dogalgaz yilbaşindan sonra..
Bu Faturalara 250 ayiricam kalanla da gram alirim.
Maaşa kadar nakitim var.
Kredi karti diyetime de devam![]()
Aynen valla. Saç yıkama kurutmada baya fiyatlıymışBugun 27 TL damacana su ve gecenin son harcaması da kuaförde saç yıkama kurutma 20 TL. Resmen İski yüzünden bir aylık su paramdan fazlası gitti bir gunde
Geçenlerde sizlerden duyunca bizde kurban kumbarasi yaptık. Kutuyu koyduğumuz ilk birkaç gün para attik. Ama sonrasına ben hiç atmadim alışkanlık hep kendi kumbarama atıyorum. Esimde atmismidir bilmiyorum hicKurban için gerçekten büyük kurtarıcı. Geçen sene nerdeyse 1000tl vardı ve sadece eşim attı diyebilirim. Bu sene bende aklıma geldikçe atıyorum. Ama ellemem ben hiç. Kapalı bir kutu yap istersen o zaman istesende açamazsın
Olsun senin zaten kumbaran varsa pekte gerek yok. Kendi kumbaranla napıyosun altın mıGeçenlerde sizlerden duyunca bizde kurban kumbarasi yaptık. Kutuyu koyduğumuz ilk birkaç gün para attik. Ama sonrasına ben hiç atmadim alışkanlık hep kendi kumbarama atıyorum. Esimde atmismidir bilmiyorum hic
Normalde dip boya 50 TL fonde çekiyor ama zamlı tarife sanırım.itiraz edecek durumda değildim saçlarımda yağlı maske vardi, evde ısıtma suyla arındıran diye gittim. Ben eve geldim şu geldi, sansAynen valla. Saç yıkama kurutmada baya fiyatlıymış
Her ay maaş zamanı açıyorum gram yapıyorum, duruma göre ekliyorum bazen ustuneOlsun senin zaten kumbaran varsa pekte gerek yok. Kendi kumbaranla napıyosun altın mı
Oda güzel ya. Bizde bi ara düşündük öyle ama kaldı sonra. Şimdi 400 vardır sanırım. Hep bozukluk ama. Evde ben pek para tutmuyorum onun olması bide güven veriyo bana. Üzerimde para olmaz acil bişe olur filan. Bozuk ama olsun yinede işte.Her ay maaş zamanı açıyorum gram yapıyorum, duruma göre ekliyorum bazen ustune
Benim kumbara açık, su alacağım zaman bütünü koyuyorum içinden bozukluk alıyorum, sigara alırken de öyle yapıyorum. Çok bozukluk olmuyor. Burada butunlemek sorun, bazen şirkete götürüp kasada bütünletiyorum. Ben de evde hiç nakit tutmam, üstümde de taşımam. 2 yıl önce hırsız girdi evimize o ginden beridir böyle.Oda güzel ya. Bizde bi ara düşündük öyle ama kaldı sonra. Şimdi 400 vardır sanırım. Hep bozukluk ama. Evde ben pek para tutmuyorum onun olması bide güven veriyo bana. Üzerimde para olmaz acil bişe olur filan. Bozuk ama olsun yinede işte.
Bizim burda bi market var eşim sabah bırakmıştı akşam gelirsiniz demişler. Tümlüyorlar onun için sorun olmuyor. Benimkide açık ama çocukluktan herhalde hiç bi zaman elimi sürmedim. Belki 3 5 kez en fazla. Ay hırsız mıı o kadar korkuyorum ki korkusu yeterBenim kumbara açık, su alacağım zaman bütünü koyuyorum içinden bozukluk alıyorum, sigara alırken de öyle yapıyorum. Çok bozukluk olmuyor. Burada butunlemek sorun, bazen şirkete götürüp kasada bütünletiyorum. Ben de evde hiç nakit tutmam, üstümde de taşımam. 2 yıl önce hırsız girdi evimize o ginden beridir böyle.
Bazen ay ortası bile kumbarasi açıp hesabıma attığım oluyor:)
hicbir bilgim yok.Arkadaşlar bilgisi olan vardır belki
Bende halkbankasının sandık şeklinde olan kumbarası var
Ama banka tarafından açılabiliyor
Herhangi bi şubesinde anahtarı var mıdır acaba
Bozuk para ile doldurduğumdan çok ağır oldu
Bankaya kadar taşıyıp bi de açtıramazsam diye korktum
Amin insalahGünaydın
pure hazel sen yazınca bende bir düşündüm 2017 yılımı
benim için önemli olan araba kullanmaya başlamam oldu
kendime daha çok güvenir oldum
Ailem ile güzel tatiller yaptım
güzel anılar biriktirdim