Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Konu açmayi bilmiyorumm rastgele size yazdim kusura bakmayin
Estafurullah.
Gecmis olsun hastaya.
Bende yok çölyak.
Tek bildiğim beslenmeye dikkat edilmeli o hastalikta.
Forumlardan girerseniz sağlik başlikli konulara . Orada üst kisimlarda yeni konu ac var.
Yada direkt hayatin içinden bölumüne girip bir derdim var da başlik açin

Geçmiş olsun
Aöf ciddi çalişma istiyor.
Ben sosyoloji okuyayim dedim başaramadim malesef:işsiz:
Benim auzef. 1000tl harç yatırıyorum. O yüzden kalmamam lazım :S gelecek dönem son inş. Aman keyfiye ise boşver. Sabah kalk sınava git zulüm gibi inan. Bazen nerden bulaştım diye hayıflanıyorum. Bide taa nerelerde sınav yapıyorlar. Otobüsle gitsen dert arabayla gitsen dert. Allahtan aöf gibi kalabalık değilde park sorunu yaşamıyorum

Markete uğradik
Salatalik ve bikac tane domates aldim 6 lira tuttu.
Markette molfix ürün tanitimi vardi
6 adet aldik :KK70:

Aķşama kısır yapicaz canimiz çekti.
Küçük bi cam kavanozu kumbara yaptim:110: kurban parasi diye ama kesin çikaririm o parayi lazim olur. Biraz bozukluk attim içine.
Bu hafta cumaya kadar ek ders yatar 1150 gibi birsey.
Elektrik su doğalgaz ve tel faturami ödicem
Su 36 geldi
Telefonum faturali 31lira
Elektrik haftaiçi gelir 60 gibi olur muhtemelen
Dogalgaz yilbaşindan sonra..
Bu Faturalara 250 ayiricam kalanla da gram alirim.
Maaşa kadar nakitim var.
Kredi karti diyetime de devam:nazar:
Kurban için gerçekten büyük kurtarıcı. Geçen sene nerdeyse 1000tl vardı ve sadece eşim attı diyebilirim. Bu sene bende aklıma geldikçe atıyorum. Ama ellemem ben hiç. Kapalı bir kutu yap istersen o zaman istesende açamazsın

Kurban için gerçekten büyük kurtarıcı. Geçen sene nerdeyse 1000tl vardı ve sadece eşim attı diyebilirim. Bu sene bende aklıma geldikçe atıyorum. Ama ellemem ben hiç. Kapalı bir kutu yap istersen o zaman istesende açamazsın
Geçenlerde sizlerden duyunca bizde kurban kumbarasi yaptık. Kutuyu koyduğumuz ilk birkaç gün para attik. Ama sonrasına ben hiç atmadim alışkanlık hep kendi kumbarama atıyorum. Esimde atmismidir bilmiyorum hic

Geçenlerde sizlerden duyunca bizde kurban kumbarasi yaptık. Kutuyu koyduğumuz ilk birkaç gün para attik. Ama sonrasına ben hiç atmadim alışkanlık hep kendi kumbarama atıyorum. Esimde atmismidir bilmiyorum hic
Olsun senin zaten kumbaran varsa pekte gerek yok. Kendi kumbaranla napıyosun altın mı

Her ay maaş zamanı açıyorum gram yapıyorum, duruma göre ekliyorum bazen ustune
Oda güzel ya. Bizde bi ara düşündük öyle ama kaldı sonra. Şimdi 400 vardır sanırım. Hep bozukluk ama. Evde ben pek para tutmuyorum onun olması bide güven veriyo bana. Üzerimde para olmaz acil bişe olur filan. Bozuk ama olsun yinede işte.

Oda güzel ya. Bizde bi ara düşündük öyle ama kaldı sonra. Şimdi 400 vardır sanırım. Hep bozukluk ama. Evde ben pek para tutmuyorum onun olması bide güven veriyo bana. Üzerimde para olmaz acil bişe olur filan. Bozuk ama olsun yinede işte.
Benim kumbara açık, su alacağım zaman bütünü koyuyorum içinden bozukluk alıyorum, sigara alırken de öyle yapıyorum. Çok bozukluk olmuyor. Burada butunlemek sorun, bazen şirkete götürüp kasada bütünletiyorum. Ben de evde hiç nakit tutmam, üstümde de taşımam. 2 yıl önce hırsız girdi evimize o ginden beridir böyle.
Bazen ay ortası bile kumbarasi açıp hesabıma attığım oluyor:)

Benim kumbara açık, su alacağım zaman bütünü koyuyorum içinden bozukluk alıyorum, sigara alırken de öyle yapıyorum. Çok bozukluk olmuyor. Burada butunlemek sorun, bazen şirkete götürüp kasada bütünletiyorum. Ben de evde hiç nakit tutmam, üstümde de taşımam. 2 yıl önce hırsız girdi evimize o ginden beridir böyle.
Bazen ay ortası bile kumbarasi açıp hesabıma attığım oluyor:)
Bizim burda bi market var eşim sabah bırakmıştı akşam gelirsiniz demişler. Tümlüyorlar onun için sorun olmuyor. Benimkide açık ama çocukluktan herhalde hiç bi zaman elimi sürmedim. Belki 3 5 kez en fazla. Ay hırsız mıı o kadar korkuyorum ki korkusu yeter :KK17:

Herkese günaydin :emir_bebek:
Haftanin ilk günü . Bu hafta 2017ye veda edecegiz inşallah:deli:
Benim için hem iyi hem de kötü anilari olan bir yil oldu
Ama en azindan bu yil hayatimi düzene soktum diyebilirim
Benim için bereketli birikimli bir yil oldu.
Darisi 2018e.:sampiyon:
Bu hafta ek dersler yaticak.:süslü:
Gereksiz harcAmalarimizin olmadiği bereketli bir gün olsun insallah

Günaydın
pure hazel pure hazel sen yazınca bende bir düşündüm 2017 yılımı

benim için önemli olan araba kullanmaya başlamam oldu
kendime daha çok güvenir oldum

Ailem ile güzel tatiller yaptım
güzel anılar biriktirdim
maddi olarak da güzel bir sene geçirdik çok şükür

2018 sağlık huzur mutluluk içinde geçireceğimiz bir yıl olsun inşallah

Arkadaşlar bilgisi olan vardır belki