- 21 Eylül 2009
- 9.853
- 10.253
- 773
- Konu Sahibi pure hazel
yok yani hamur işi ivir zivir yada koyden bisey yapip yollayanimiz yok demek istedimEline saglik
Hep marketten aliyoruz diyince hic yapmadin sandim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yani hamur işi ivir zivir yada koyden bisey yapip yollayanimiz yok demek istedimEline saglik
Hep marketten aliyoruz diyince hic yapmadin sandim
Maşallah hepimizeNe kadar hamaratsınız maşallah :)
Oo süpersin canım olsun pahlıya patlasın sağlığından önemli değil. Benim şu aralar içtiğimin hesabı yok. Sınav stresi, kv nin denk gelmesi. Hallerinden memnunlar galiba. Ne harcadığımında hesabını tutamıyorum ne kadar sigara içtiğiminde. Hafta sonu nişan var bide. Ay düşünmek istemiyorummm. Senin adına çok sevindim ama. Bu ay tek korkum yaptığım altın birikimini bozmak. Çünkü hiç birşey beklediğim gibi gitmiyor şu an. Böyle devam ederse fenaYa bu sigarayı bırakma işi bana sigaradan daha masraflı oluyor:)) 40 TL çerez, 27 TL pasta , 1,25 ekmek
Canım sürekli birşey yemek istiyor ac değilim oysa, bu hafta evde ictigimi de 1e düşürdüm ayyyy çok zor beee @sinirli_porsuk Z zeyneprer
Hahahah eşin süpermiş ya. Benimkide fena değildir. Lafını esirgemez gerektiğinde. Bu gece oturuyoduk çay servis etti filan kv bakıyo öyle :) koca dediğin karısını kollayacakesim e de söyledim o da farkındaydı. onlara gidince bize vermedin yap burda yiyelim öyleyse dedi.
geleni gideni olurmuş evde bulundurmak istemiş
aman allah herkesin kendine versin
bizler sağlıkla yapıp yiyelim
pek annesine lad kondurmaz aslında ama nasil söyledi bende anlamadım. sonuçta kadın ne yaptı ne de dönerken bize verdi. aman neyse burdaydi gitti nefes aldımHahahah eşin süpermiş ya. Benimkide fena değildir. Lafını esirgemez gerektiğinde. Bu gece oturuyoduk çay servis etti filan kv bakıyo öyle :) koca dediğin karısını kollayacak![]()
Benim kv ile pek sorunum yok. Kp e deli oluyorum adamı görmem yetiyor sinir krizi geçircempek annesine lad kondurmaz aslında ama nasil söyledi bende anlamadım. sonuçta kadın ne yaptı ne de dönerken bize verdi. aman neyse burdaydi gitti nefes aldım
Bilmiyorum soramıyorumda eşim alınır diye çekiniyorum sonuçta senede bir geliyorlar üzmek istemiyorum. Kv iyi de kp in her haraketi batıyor yaaaZ zeyneprer eşinle de mi konusmamislar gitme tarihini. Sen çok iyi dayandin da zamanlama kötü oldu. Umarım birikimini bozmak zorunda kalmazsin dişinden tirnagindan arttırıp yaptıklarını başkaları yüzünden bozulan bir düzen için harcamak gerçekten çok üzücü olur ya, inşallah gerek kalmaz.
Sigarayı bırakacağım diye mutfak masrafı ve ben ikiye katlanicam bu gidişle, normalde yemedigim şeyleri bile canım çekiyor, benim gidişat hiç iyi değil