- 26 Mayıs 2016
- 3.817
- 8.054
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.701
Merhaba zeynep. Aslinda cok haklisin. Kira daha fazla getirir ama ne bilim. 3+1 desanki daha cok para ediyorya sanki beni daha cok tatmin edecek gibi. Kucukten kastin nedir 1+1 gibi mi yoksa 2+1 gibi mi.Merhaba Linda, eger kendin hic oturmayacaksan yatirimlik icin bence bir buyuk ev almaktansa 2 kucuk ev daha cazip geliyor bana, ozellikle cabuk kiraya verilebilecek yerlerden. Ben de cok anlamam bu islerden ama bir daha eve yatirim yaparsak oyle bir sey istiyorum.
Gecmis olsun zeynep. İnşallah çabuk atlatirsiniz.Selamlar, megerse biz covidmisiz kizlar, tekrar test yaptim bu sefer pozitif, neyse zor kismi atlattik. Sadece iki kere alisveris icin disari cikmistik, insallah kimseye bir zarar vermemisizdir.
Salona hali almistik gecen, o kucuk kaldi, onu cocuklarin odasina koyacagiz, salona da buyuk aldik, 245$, hem de Turkiye`de yapilmis. Gecenki market alisverisi 92$.
Ara sira anket dolduruyorum, 50$ Amazon hediye ceki aldim topladigim puanlarla.
pure hazel 6 aylik hedefim 10 gram altin ve 5000$ olsun.
Canım büyük olduğu icin daha düşkün oluyor iyice alışkanlık yapıyor. Kac kere emiyor bilmiyorum ama günde bire falan düşür. Onlar hic hazır olmuyor bence.Oğlumu sütten kesmem lazım kızlar.
Kimisi bişey olmaz emzir diyor ama.
Şimdiden kesmem daha iyi olucak gibi.
Hazır olduğunda keserim hep diyordum ama hiç kendi bırakacak gibi durmuyor. Daha çok düşkün oluyor sanki.
Geçmiş olsun canım inşallah soğuk alginligidir sadeceGecmis olsun canim.. Suan sevgiye mesaj yazicakken gordum de kizim atesli, bende de bogazda yutkunma acısı var. Test olucaktim bugün ama faranjitten suphelenmistim aslında. Suan suphem koronaya evrildi. Tekrardan cok gecmis olsun..
Gunaydin pureGünaydın.
Ben oglum için temettü hissesi biriktirmeye başladım.hem hisse artıyor hem de temettü verecek insallah. Güvenilir garanti şirketler tercih ettim çok anlamadigimdan. Ben yatırımlik eve sıcak bakamıyorum nedense.sanirim insanla uğraşmak istemiyorum.boyle kafam rahat sanki.Kizlar oturdugum ev kendimizin. Yatirimlik olarak 1+1 almak mi yoksa 3+1 almak mi daha mantikli olur. Kira geliri icin. Yani 1+1 alirsak satarken sikinti yaşar miyiz acaba ya da ne bilim iste. Arsa almak da mantikli ama bana kira gelsin istiyorum. Yani kizim okula basladiginda su an daha bebek kolej parasini evin kirasi falan karsilasin istiyorum rahat etmek acisindan.sacma mi düşünüyorum yoksa.
Aslinda dedigin de dogru ama hisse senedi mi altin mi desen sanki altin cok daha fazla kazandiriyor gibi. Hisse senedinde temettü olayi guzel ama onda da büyük miktarlarin olacak ki senede bi kere temettü versin.Ben oglum için temettü hissesi biriktirmeye başladım.hem hisse artıyor hem de temettü verecek insallah. Güvenilir garanti şirketler tercih ettim çok anlamadigimdan. Ben yatırımlik eve sıcak bakamıyorum nedense.sanirim insanla uğraşmak istemiyorum.boyle kafam rahat sanki.
Hangi sehirdesinAslinda dedigin de dogru ama hisse senedi mi altin mi desen sanki altin cok daha fazla kazandiriyor gibi. Hisse senedinde temettü olayi guzel ama onda da büyük miktarlarin olacak ki senede bi kere temettü versin.
Ev fiyatlari sürekli artiyor bi kismini kredi bile ceksem kirasi yari krediyi ödese. Ne bilim garanti işlere kayıyor gönlüm hep.
Aslinda doğru hissedeysen altından da çok kazandırıyor. Hem altın gibi değer kazaniyor hem kar veriyor. Tabi sepet yapıyorum ben altın döviz hisse. Tabi milli yatırımımiz ev olunca insan korkuyor başka seçeneklereAslinda dedigin de dogru ama hisse senedi mi altin mi desen sanki altin cok daha fazla kazandiriyor gibi. Hisse senedinde temettü olayi guzel ama onda da büyük miktarlarin olacak ki senede bi kere temettü versin.
Ev fiyatlari sürekli artiyor bi kismini kredi bile ceksem kirasi yari krediyi ödese. Ne bilim garanti işlere kayıyor gönlüm hep.
Bu sene tayinciyiz yeni yerimiz hakkari mi Şırnak mi van mi olur bilemem. Bulundugum sehirde almicam zaten pure.ankaradan alasim var.Hangi sehirdesin
Doğru söylüyorsun. Sepet zaten cok mantıklı. Aynen bebek küçükken ne yaparsam kar gözüyle bakiyorum. Kira bile getirse benim için kar.Aslinda doğru hissedeysen altından da çok kazandırıyor. Hem altın gibi değer kazaniyor hem kar veriyor. Tabi sepet yapıyorum ben altın döviz hisse. Tabi milli yatırımımiz ev olunca insan korkuyor başka seçeneklere
Degilsinizdir insallah, bizdeki belirtiler agir grip gibiydi, bazimizda eklem agrisi yapti, bazimizda ates, 6 kisi farkli farkli semptomlar gosterdik. En hafif oglum atlatti, onun da asisi yeniydi.Gecmis olsun canim.. Suan sevgiye mesaj yazicakken gordum de kizim atesli, bende de bogazda yutkunma acısı var. Test olucaktim bugün ama faranjitten suphelenmistim aslında. Suan suphem koronaya evrildi. Tekrardan cok gecmis olsun..
Sen de cok haklisin Linda, elimizdekini tutup bir gelir elde etmeye calisiyoruz hepimiz, satmak istesen 3+1 daha kolay satilabilir, kucuk evi aileler almaz. Kucukten kastim studio ya da 1+1 olabilir. Mesela biz 2+1 ev almistik kendimiz icin, ama kiraya vedik donmeyince, onun yerine belki 2 tane studio alabilirdik, daha fazla kira getirisi olurdu.Merhaba zeynep. Aslinda cok haklisin. Kira daha fazla getirir ama ne bilim. 3+1 desanki daha cok para ediyorya sanki beni daha cok tatmin edecek gibi. Kucukten kastin nedir 1+1 gibi mi yoksa 2+1 gibi mi.
Her seyin fiyati o kadar sacma bir hal aldi ki. Insanlar bir ev parasına artik araba alabilecek nerdeyse.
Ilk başta biraz birikim yapayim sonra bakacagim duruma göre. Arabami da yukseltebilirim araba fiyatlari da uçtu gitti. Hic bi seye yetisemiyoruz ki.Sen de cok haklisin Linda, elimizdekini tutup bir gelir elde etmeye calisiyoruz hepimiz, satmak istesen 3+1 daha kolay satilabilir, kucuk evi aileler almaz. Kucukten kastim studio ya da 1+1 olabilir. Mesela biz 2+1 ev almistik kendimiz icin, ama kiraya vedik donmeyince, onun yerine belki 2 tane studio alabilirdik, daha fazla kira getirisi olurdu.
Amazondan hic siparis vermedim sizin orda amazon bizim burdaki bilindik siteler gibi sanirim. Türkiyeden veren var mi kizlar karlı oluyor mu.Selamlar, evde oturmak hic bana gore degil, bugun test verecegim, insallah negatif gelir. Kiz fena alisti evde olmama, her seyini bana yaptiriyor, ananesine pas vermiyor. Ananesine annemi sevme ben seviyorum diyor.
Cocuklara okul bulmaya calisiyorum, kiza bir sekilde bulacagiz gibi ama oglanin okuldan sonra 5`e kadarki saati doldurmak icin etut bakiyorum, her yer dolu. Bugun de sirayla aramaya devam edecegim.
Amazondan vitamin, zeytin ve A4 kagidi siparis verdim, hediye ceki kullandim, uzerine 18$ odedim.