Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tuvalet kagidina fena zam gelmis kizlar

Ben online indirimden

32 tane komili tuvalet kağıdı artı 1 gofret 31 tl ye aldım

Aşırı mutlu oldum sanki üniversiteyi kazanmış gibi ya da iş başvurum.kabul olmuş gibi hahaha

Bi de carrefour kendi markası 1 kilo tereyağ 45 tl ye aldım bundan da inanılmaz haz duydum.hahaah

Herkese günaydınlar
Benim de doğum yapınca gelen hediyelerim oldu. Başkasına götürdüklerimden geri getiren az oldu belki pandemi sonrası gene veren olur. Altınlara hiç dokunmamayı planlıyorum kızım 18 ine gelene kadar bakalım bozdurmadan çoğaltabilecek miyiz? Markete gittim günler sonra pure ve wc kağıtları görümce şok oldum. Eski usul bez mi kullanıp kaynatacaz anlamadım gitti

Erken kalktım kahvaltıdan önce banyo tuvalet yıkadım.
Sonra tüm evi süpürüp sildim. Çamaşır katladimkanayan yaram..
Ütü var akşama yaparım artık.

Yemek hazırlığı yapmam lazım şimdi.
Kuzum okuma yazmayi ogremdi şükür, biraz ödev yaptık. Devami akşama.

Yarın arkadaşın mekanına gideceğiz şömine yakacağız, birşeyler yer içer sohbet ederiz, nefes alırız.

Merhaba uzun bir süredir buraya girmiyordum.Malum herşeye zam,birikim az oluyor ama şu mesaj dikkatimi çekti.Rica etsem nasıl kilo verdin yazar mısın?ben de 68 im ve en fazla 67,5 a düşebildim.6 kilo versem doğum öncesi kiloma da düşmüş olurum.

2021 yılı hedeflerim tuttu gibi ama 2022 de nasıl yapacağım hiç bir fikrim yok.Herşeye zam,almak almamaktan daha mantıklı olmaya başladı artık.Paranın değeri gitgide düşüyor.Biraz motivasyon olsun diye buraya geri döndüm,vakit bulabildikçe inşallah

2022 de inş bende ciddi ciddi birikime başlayacağım Rabbim yardımcımız olsun yeni doğum yaptım bez mama fiyatları efsane valla
Her ay 1 gram alabilirsem benim için süper olur fazlası pek mümkün değil gibi
Aralık ayı için biraz erzak almam lazım fazladan alıp kilere atayım sürekli artıyor fiyatlar

Aralikli orucla verdim
Sabah saat 11 gibi aksamda en gec 19.00 gibi yiyip gunu kapatiyorum
Aksam acikirsam filtre kahve
Gunduz acikirsam meyve ve kuruyemis yiyorum
Ya da altinbasak etiform canim tatli isterse etiformun limonlusunu yiyorum
3 ayda 60 oldum yani 3 ayda 8 kilo verdim cok sukur

Bebeğin sağlıkla büyüsün insallah

Aslında şu dönem daha fazla alışveriş yaptıgimi fark ettim. Sebebi, bugün almazsam yarın mutlaka zamlanacak mantığı. Bir-çok kişi de benimle hemfikir.
Yani istes2k de istemesek de harcıyoruz. Zorundayız, temel ihtiyaç yani.
Birazdan markete cikariz yine
Bozulmayacak ürünlerden yedekli alıyoruz napalim.
Dün akşam 5 litre ayçiçek yağini 135 liraya gordum. En son 64ten almıştım. Yaz aylarıydı. Yine alınacak mecbur . Bir-kac aya kadar 235 olmayacağının garantisi yok

Tebrik ediyorum,darısı bana,aralıklı oruç çok duyuyorum bu aralar,teşekkürler denicem.

Bende az önce markete çıktım aslında çok bişey almadım ama 900 tl harcandı gitti Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin, inş bu zamanları ülke olarak dünya olarak çabuk atlatırız eski günlerimizi özledik şimdiden

Merhaba kızlar nasil birikim yaparim, bu zamlarla baş edebilmek için neler yapabilirim derken bu topic karşıma çıktı. Daha önceleri de arada bakıyordum. Ben de bugün ekmek, abur cubur aldim 69 lira gibi bişey ödedim. Hergün masraf, üstüne bi de zam. Allah sonumuzu hayir etsin. Çeyrek altın sordum 1.260 liraydı. Belki az da olsa düşer umuduyla bugün almadim. Inşallah biraz düşüşe geçerse ben ve almak isteyen herkes alir.

Merhaba hoş geldiniz.
Çalışıyor musunuz.
Şuan temel gıda maddelerine bile giden paranın haddi hesabı yok . Herşey çok pahalı. Burda birçok arkadaş birikim yapamaz olduk veya az az devam ediyoruz.
Yine de pes etmek yok tabiki çok cüzi de olsa kenara atmak lazım.
Maaşlar yatınca kira aidat kredi kartı faturalar manav süt kasap kuruyemiş market vs şeklinde kalem kalem yazıyorum. Bir miktar da birikime ayırıyorum. Altin doviz olarak devam ediyirum

Evet artik hergün zam haberleri okumaktan yüreğimiz daralıyor. Keşke zam gelmeden un, şeker, yağ, tuvalet kağıdı vs toptan alip stok yapsaydim diyorum. Geç kalmış sayılır mıyım acaba yarin öbür gün toptan alsam bilmiyorum. Ev hanimiyim, ek gelir olsaydi çok iyi olurdu ama küçük çocuğum var, çalışmak zor. Altın bugün çeyrek almak istedim 1.260 liraydı, erteledim belki düşer umuduyla. Eşim alsaydin daha da yükselir diyor ama artik P. tesiye kaldi, o arada takip ederim inşallah düşer.

Bence hiçbir şey için geç değil.
Almadıkça herşey daha da yükseliyor
Her gün zam üstüne zam geliyor
Ben fiyatların tekrar düşeceğini sanmıyorum.
Bu yüzden alıp stok yapmaya devam ediyorum

Bence hiçbir şey için geç değil.
Almadıkça herşey daha da yükseliyor
Her gün zam üstüne zam geliyor
Ben fiyatların tekrar düşeceğini sanmıyorum.
Bu yüzden alıp stok yapmaya devam ediyorum
Ben de bugün bim marketten iki paket 16li tuvalet kağıdı, 2 litre sıvı yağ, makarna, süt, kaşar peynir vs aldim 241 lira ödedim. Sıvı yağ 5 litrelik baktim kalmamış, pilavlık bulgur kalmamış, toz şeker bir paket o da delinmişti almadim. Yağ yarin gelebilir dediler. Şaşırdım bizim gibi düşünen çok galiba ki markette herzaman bulunan şeyler bugün yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…