Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydın
Bebeğimiz fırsat verdikçe ben de buralardayım. Paramız eridi gitti. Günü kurtarabilirsek ne ala. Bugün avm ye gidicem. İndirimden iki ürün almıştım.uykusuzluk malum . Adres kısmına evi seçmemişim mecbur gidip mağazadan teslim alacam. Bebek müsade ederse iki de mağaza gezip ona kalın pantolon ya da tulum alacağım. Evde et yok kasaba da uğrarsak süper olur.

Günaydın kizlar
Yarin enflasyon orani aciklanacak bakalim kac cikacak.
Ocak ayindan itibaren birikime tekrar baslamak istiyorum ufak ufak da olsa.
Emekli oldugumuzda ek gelirimiz olmazsa eğer kesinlikle emekli maaslarimiz yetmeyecek. Bu kesin.
Hayati kacirmadan az az birikim yapmalı.
Eskiden isterdim ki instagramdaki evler gibi evimi yenileyim yeni yeni seyler alayim falan. Ama baktim sonu yok ki. Ustelik hep bi daha güzeli hep bi daha satafatlisi cikiyor. Dedim ki evdeki esyaya takilma sen hem bebe de küçük bu esyalarla az bi büyüsün ilkokula baslasin ancak öyle.
Zaten bi salon var birde yatak odasi. Bebegin odasi yeni mobilya. O yuzden sacma sapan seyler almak istemiyorum artik. Onun yerine birikim yaparim gezerim yeni yerler görürüm diye karar aldim.

Dusmedi malesef iyice cikti.
Aldın mı birseyler
Yok canım ya düşer diye bekledim zaten yukseldi hemen.arada fırsat verirse degerlendirebilirim ins. Son aylarda birikimden ziyade birikmişten yemeye başladık bir türlü toparlayamıyorum.harcama seklim değişmedi ama kartlar iki katı vaziyette

Ben tabikide tutturamadim. Değişik bi sene oldu benim icin..surekli plan degistiriyorum birikimle ilgili hep bi a b c planim var. Sonra iyice karman corman oluyor niyeyse. Bu sene daha düzenli gideceğim insallah. Tabi bebegin de bunda etkisi cok. Yok oyuncak yok kiyafet yok bilmem ne.
Yeni yil hedefim 12 yarim altın olarak belirledim. İnşallah yaparim.
Bundan sonra tek amacim kaliteli yemek yemek bundan asla ödün veremiyorum. Bir de değişik şehirleri gezmek. Kiyafey hep bosa giden para sanki artik gözümde. Ama cilt bakimi olur spa olur falan filan az az harcanabilir😂😂🤗

Merhaba
Uzun zamandır girmiyorum siteye. Geçmiş yıllarda çok faydası oldu buranın bana . Önümüzdeki yıl Ocak maaşımdan itibaren 1 çeyrek + 50 Euro biriktireceğim.
Mart ayında araba değiştirdik onun kredisini ödüyorum . Bu zamanda iyiki almışım dediğim bir yatırım oldu . Maalesef günden güne alım gücü düşüyor. Ne koyarsak kenara kar.

Ben de 12 ceyrek demistim sanirim. Tutturdum sayilmaz pek. 10 gram bilezik aldim yeni ama onun taksiti baya surecek gelecek yilda. Yani bu sene cok biriktiremedim diyebilirim. Ama elimdekilerin uzerine biraz da borclanarak yeni yatirimlar yaptik. Ins hayirli ve guzel sonuclanir. Simdi de bir arsa cikti karsimiza. Esimlee cok kararsiz kaldik.napsak diye. Gelismeye acik.bir yerde yasadigimiz sehirde. Arkadaslar bulmus ortak alalim diyorlar. Bir yanim al at kenara diyor her seye surekli zam geliyor kar edersin, bir yanim yeter biraz ferahla diyor. Acikvasi seneye ocakta araba borcu.bitince bir sure tamamen leyfi harcayalim.demiatik.esimle. Ama bir yanimiz da alip unutalim diyor. Bakalim.ne olacak.

Ben de 12 ceyrek demistim sanirim. Tutturdum sayilmaz pek. 10 gram bilezik aldim yeni ama onun taksiti baya surecek gelecek yilda. Yani bu sene cok biriktiremedim diyebilirim. Ama elimdekilerin uzerine biraz da borclanarak yeni yatirimlar yaptik. Ins hayirli ve guzel sonuclanir. Simdi de bir arsa cikti karsimiza. Esimlee cok kararsiz kaldik.napsak diye. Gelismeye acik.bir yerde yasadigimiz sehirde. Arkadaslar bulmus ortak alalim diyorlar. Bir yanim al at kenara diyor her seye surekli zam geliyor kar edersin, bir yanim yeter biraz ferahla diyor. Acikvasi seneye ocakta araba borcu.bitince bir sure tamamen leyfi harcayalim.demiatik.esimle. Ama bir yanimiz da alip unutalim diyor. Bakalim.ne olacak.
Ayni ben gibisin sende. Bende diyorum bu sefer kesin ferahlayacagim. Ama yok illa bi kredi hemen bi yatirim iyi olmuyor mu oluyor ama kendimizi cok cok da sıkmak istemiyorum.

Merhaba hanımlar .. dün akşam çocukların kumbaralarını açtık ikisinin toplam 800 lira çıktı üstünü tamamlayıp bir çeyrek altın almaya calışcam .. 2021 hedefimi tutturdum .. 2022 hedefim 12 çeyrek altın nasip olursa 🙏 geçenlerde market olışverişi yaptım balık yeşillik meyve ıslak mendil içeçek pirinç tahıllı ekmek 300 lira verdim 😳 300 liralık alışverişe bir koli yumurta hediyeymiş s beden

Tuvalet kagidina fena zam gelmis kizlar
Elimde bi 40 li bi de 12 li var uzun bi sure gider. Deterjanlarim da baya yedekli. Temizlik bezim falan da oyle. Bi bulasik sungerini stok yapmıyorum. Yani gıdaya cok gidiyor bizim evde. Kizimin kuruyemisi meyvesi sebzesi eti kiymasi derken. Ee bi de biz disardan söyledikçe baya baya mutfaga calisiyoruz gibi oluyor. Napalim sağlık olsun calisiriz.

Ben tabikide tutturamadim. Değişik bi sene oldu benim icin..surekli plan degistiriyorum birikimle ilgili hep bi a b c planim var. Sonra iyice karman corman oluyor niyeyse. Bu sene daha düzenli gideceğim insallah. Tabi bebegin de bunda etkisi cok. Yok oyuncak yok kiyafet yok bilmem ne.
Yeni yil hedefim 12 yarim altın olarak belirledim. İnşallah yaparim.
Bundan sonra tek amacim kaliteli yemek yemek bundan asla ödün veremiyorum. Bir de değişik şehirleri gezmek. Kiyafey hep bosa giden para sanki artik gözümde. Ama cilt bakimi olur spa olur falan filan az az harcanabilir😂😂🤗
Kaliteli yiyecek bulmak da cok zor artık yaa o kadar para veriyorsunuz dogru duzgun bir yemek yiyemiyorsunuz. Turkiyede çok ozleyip yediğim midye, kokorec, kebap hepsi berbatti. Pandemi de tuz biber oldu diyorlar.

Selam kızlar,
iki gündürhava güzeldi, kizimla oglenleri dışarda yedik $15 harcadım.
Kızımın aylık bezi geldi $55 ona ödedim.
Dolapta pek bir şey kalmadı haftasonu market alisverisi yaparız.

Ekonomi ile ilgili surekli bunaltici haberler duymaktan iyice endiselerim arttı sirtima boynuma vurdu artık. Annemlerle her konustugumda yağ seker un alın diye tembih ediyorum.

Selam kizlar, ben de hedef olarak 20 bin ve 30 gram altin demisim, altin tutmadi 16 gramda kaldi, ama 20 bin $ tutturdum sayiyorum, elde yok ama ev icin kullandik olsun. Yeni yil hedefimi de dusunup hesaplayip yazarim.
Dogalgaz 153$ geldi. Yarin market alisverisine cikariz, Turk marketine de gideriz, kahvaltiliklar az kaldi.

X