- 26 Mayıs 2016
- 3.824
- 8.067
- Konu Sahibi pure hazel
- #87.461
Selamlar iyiyiz saolasin. Sen nasilsin. Ay kimse buralara yazmaz oldu. Neredesiniz kizlar.Selamlar. Nasılsınız?
Bu aralar canim sıkkın içimden pek bi sey yapasim gelmiyor açıkçası.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar iyiyiz saolasin. Sen nasilsin. Ay kimse buralara yazmaz oldu. Neredesiniz kizlar.Selamlar. Nasılsınız?
İş güç cocuklar ev vs koşturmacadayız. Harcamayı minimuma çektim. Gelişmelerden cok korkuyorum. İnşallah maaşlarımız iyice artar da az rahatlarız ya.Selamlar iyiyiz saolasin. Sen nasilsin. Ay kimse buralara yazmaz oldu. Neredesiniz kizlar.
Bu aralar canim sıkkın içimden pek bi sey yapasim gelmiyor açıkçası.
Aynen ben de ev is ev iş. Sanirim ufak bi tatile ihtiyacım var ama 2 yas bebesiyle nasil olur hic bilmiorum.İş güç cocuklar ev vs koşturmacadayız. Harcamayı minimuma çektim. Gelişmelerden cok korkuyorum. İnşallah maaşlarımız iyice artar da az rahatlarız ya.
Biz de benim arabayı yenilemek istiyoruz. Cocuklar büyüyünce araba küçük kaldı sedan bir araç istiyorum ancak artan fiyatlara kredilere girmeye gözüm korkuyor açıkçası.Aynen ben de ev is ev iş. Sanirim ufak bi tatile ihtiyacım var ama 2 yas bebesiyle nasil olur hic bilmiorum.
Ben bu ara hic birikim yapamiyorum. Ama bi kredi cekesim var arabayi yukseltmek icin. Odeyebilme gücümuz varken odeyeyim diyorum.
Bi taraftan da arabam da fena degil ama bu sayede fiyatini yukseltmis olurum aslinda..
Teşekkürler canım çok şükürA Alya_sura88 ne kadar da güzel bir haber, gözün aydın canım cok cok cok mutlu oldum senin için. Cok şükür kavustunuz
Dusmedi malesef iyice cikti.Hanımlar bir alacağım vardı onu aldim altın almak istiyorum ama kararsız kaldım. Birkaç gün daha beklesem mi acaba düşer mi sizce
Biz 8tl ye alıyoruz ekmeği. Ekmek de az yer olduk. Battık hepten. Her şey pahalı iki peynir aldık 90tl ödeyip çıktık. Allah herkese yardım etsin.Eşim gelirken ekmek aldı İstanbulda ekmek 3.5 lira olmuş arkadaşlar. Daha da birikim vs hayal oldu. Sütçü mesaj atmış %47 zam aynen tüm ürünlere yansıyacaktır diye.
Nerede 8 lira oldu ?Biz 8tl ye alıyoruz ekmeği. Ekmek de az yer olduk. Battık hepten. Her şey pahalı iki peynir aldık 90tl ödeyip çıktık. Allah herkese yardım etsin.
Ankara çağdaş market siyez ekmeğiNerede 8 lira oldu ?