Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar iyiyiz saolasin. Sen nasilsin. Ay kimse buralara yazmaz oldu. Neredesiniz kizlar.
Bu aralar canim sıkkın içimden pek bi sey yapasim gelmiyor açıkçası.
İş güç cocuklar ev vs koşturmacadayız. Harcamayı minimuma çektim. Gelişmelerden cok korkuyorum. İnşallah maaşlarımız iyice artar da az rahatlarız ya.

İş güç cocuklar ev vs koşturmacadayız. Harcamayı minimuma çektim. Gelişmelerden cok korkuyorum. İnşallah maaşlarımız iyice artar da az rahatlarız ya.
Aynen ben de ev is ev iş. Sanirim ufak bi tatile ihtiyacım var ama 2 yas bebesiyle nasil olur hic bilmiorum.
Ben bu ara hic birikim yapamiyorum. Ama bi kredi cekesim var arabayi yukseltmek icin. Odeyebilme gücümuz varken odeyeyim diyorum.
Bi taraftan da arabam da fena degil ama bu sayede fiyatini yukseltmis olurum aslinda..

Merhaba, merhaba, merhaba arkadaşlarım. Burayı çok özlemişim🥰

Ya nolur kusura bakmayın arkadaslarim sizleri merakta bırakmışım Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk Zeynep Gulru Zeynep Gulru nedemistimkibenn nedemistimkibenn pure hazel pure hazel ve etiketlyemedigim diger arkadaslarim...
Arayip sormussunuz cok teşekkür ederim.

Yolunda gitmeyen şeyler vardı, canım epey sıkkındı, çok şükür epey yoluna koydum.

Veeeee çok şükür Turkiye'ye gidip geldik🤩 eylul aynı Turkiye'de geçirdik, aile ziyaretlerini yaptık, 4 guncuk guneyde tatil yaptık. Binlerce şükür ailemi gördüm, doyasiya sarildim. Ailem kızımla tanisti, cok güzeldi her şey.

Yol cok uzun ve pandemi sartlarinda cok zorladi, cok yorucuydu, planla, git gel toparla derken ekim ayı da oyle geçti. Gittik hepimiz sırada hastalandik geldik yine hastalandık falan. Neyse cok şükür sağ salim gidip geldik cok mutluyum.

Tam hesap yapmaya korktuğum için hic o işe girmedim ama tahminen bu yolculuk bize $6000 falan patladi. Bu yılki birikimimizin çoğu gitti. Kısmet gelecek birikimlere...

uzaklardabiz uzaklardabiz hos geldin, cok ozlendin. Darisi basima insallah, yaza da Turkiye`ye gidemezsem catlayacagim artik.
@mutlu1988 hayirli olsun bilezigin gule gule kullan.

Kizlar guya 4 gun evdeydim, yazamadim buraya, cocuklardan firsat olmuyor. 3. kez teyze oldum, minik kizimiz geldi.
Harcamali bir tatil oldu bizim icin, ne zamandir airfry almak istiyordum, bizde kizartma haftada bir oluyor, umarim tadi yagdakine yakin olur. Arkadaslara gittik, yeni ev almislardi, hediye aldik.
Bu aksam da baska eyalette yasayan arkadaslarimiz geldi, guzel vakit gecirdik.
Haftasonunu 400$ la kapattik, toptan satis yapan bir markete uyelik cikarattik, yillik ucreti 60$, bazi seyler yag seker un gibi daha uygun, ama sebze meyve diger marketlere gore pahaliydi, neyse bir iki aya gider toptan aliriz uygun olanlarindan.

Malum gecen hafta black Friday haftasiydi, ipin ucunu kaçırmışken battı balik yan gider felsefesiyle bir miktar alışveriş yaptım.
Kendime Nike spor ayakkabı aldım. Kış geldi ama yine de icimde yürüyüş/koşuya baslama niyeti var.

Eşime birer gomlek pantolon, kızıma sweatshirt, kendime sporcu atleti aldım.

Eşimle ikimize birer Columbia mont aldık. Evin buzdolabi poseti, fırın kagidi gibi eksiklerini 1 yillik stokladim.

Toplam $450 harcadık.

Aynen ben de ev is ev iş. Sanirim ufak bi tatile ihtiyacım var ama 2 yas bebesiyle nasil olur hic bilmiorum.
Ben bu ara hic birikim yapamiyorum. Ama bi kredi cekesim var arabayi yukseltmek icin. Odeyebilme gücümuz varken odeyeyim diyorum.
Bi taraftan da arabam da fena degil ama bu sayede fiyatini yukseltmis olurum aslinda..
Biz de benim arabayı yenilemek istiyoruz. Cocuklar büyüyünce araba küçük kaldı sedan bir araç istiyorum ancak artan fiyatlara kredilere girmeye gözüm korkuyor açıkçası.

Iyi günler/akşamlar kızlar
Sabah 6 da uyandım canım kızım sağolsun🤦‍♀️
Süpürgeyi calistirip kızımı dışarı çıkardım. Hava cok soğuk ama yine de sıkıca giyinip çıkıyoruz.

Gelince toz aldım, kızımı uyuttum. Kocaman sicak cikolata yaptım bilgisayar başına oturdum. Elimde bir iş var bitirmek üzereyim yarın teslim edicem.

Ne yemek yapsam diye dusunmekten beynim yandı, kızım cok yemek seciyor bu da beni zorluyor.

Evde baklavalik yufka vardı ıspanaklı borek yaptım bir de tarhana çorbası. Gelirken bol bol tarhana getirdim, içim cok rahat artık 💃💃💃

Kizima oglen yemeği için bir dilim pizza ve bir tane portakal aldım 😄 $4 harcadım bugün baska harcamam olmayacak.

Eşim gelirken ekmek aldı İstanbulda ekmek 3.5 lira olmuş arkadaşlar. Daha da birikim vs hayal oldu. Sütçü mesaj atmış %47 zam aynen tüm ürünlere yansıyacaktır diye.
Biz 8tl ye alıyoruz ekmeği. Ekmek de az yer olduk. Battık hepten. Her şey pahalı iki peynir aldık 90tl ödeyip çıktık. Allah herkese yardım etsin.

X