Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi geceler kızlar. Nerelerdediniz?? pure hazel pure hazel özellikle sen topik sahibi olarak nerelere kayboldun? Ses ver lutfen 😁
Seller yanginlar derken modumuz dustu malesef. Rabbim bir daha yasatmasin
Güzel ulkemde güzel günler gorelim ins artik. Yazin son tatilini de bitirdik ve geldik biz. Fethiyedeydik ve cok begendik😍😍 darisi sonraki senelere ins.
Hesaplar fena sasti kizlar. Oglum tuvalet egitimini hala tamamlayamadi. Sanirim bir sure daha izne ayrilmak zorubda kalicam😔 bu konuda kafam o kadar karisikki. Umarim her sey yoluna girer en kisa surede. Hepinizi öpüyorum😙

Selam kızlar
Sabah 7:30 kalktık. Oğluma kahvaltısını yaptırdım.
8:30 gibi dışarı çıktık. 1 saat kadar parkta kaldık. Oğlum dört gözle çocukların gelmesini bekledi 😅 ama kimse gelmedi. Bir kişi geldi oda annesi işe gitmesi gerektiği için çok duramadı. O gidince bizde gidelim dedi:) biraz erken gidiyorz. Saat 10 dan sonra çok sıcak oluyor orası. Akşam da çok kalabalık. Eşim işten erken gelirse akşam gidiyorz.
Marketten ekmek buzdolabı poşeti ve patates aldım 20 lira ödedim. Eve geldik yıkadım. biraz suyla oynadı küvette.
Biraz balkonda da oynadık.
Ona müzik açtım bloklarla oynarken.
bulaşık makinesini boşalttım yenileri dolduldum. Çamaşrı çalıştrdım.
Akşam için tavuk şiş düşündüm. Onu marine ettim.öğlen yemeğni yedik. Uykusu geldi uyuttum. Ne zaman uykusu gelirse o zaman uyutuyorum. Ve iki saat uyursada uyandırmıyorum.
Bu aralar Doğan Cüceloğlu’nu spotify ten dinliyorum sesi konuşmaları huzur veriyor resmen.

Iyi geceler kızlar. Nerelerdediniz?? pure hazel pure hazel özellikle sen topik sahibi olarak nerelere kayboldun? Ses ver lutfen 😁
Seller yanginlar derken modumuz dustu malesef. Rabbim bir daha yasatmasin
Güzel ulkemde güzel günler gorelim ins artik. Yazin son tatilini de bitirdik ve geldik biz. Fethiyedeydik ve cok begendik😍😍 darisi sonraki senelere ins.
Hesaplar fena sasti kizlar. Oglum tuvalet egitimini hala tamamlayamadi. Sanirim bir sure daha izne ayrilmak zorubda kalicam😔 bu konuda kafam o kadar karisikki. Umarim her sey yoluna girer en kisa surede. Hepinizi öpüyorum😙
Mutlucum merhaba.
kolaylıklar diliyorum sana. Oğlum da eylülde 24 aylık olucak. Bakalım ne zaman hazır olucak.
bazen bezini çıkarıyor. Tuvalete gidelim mi dediğim de hayır diyor:) ne zaman hazır olursa o zaman başlarım

Kizim da 22 aylik ve hic lazimlik ya da tuvaletini yapma hevesi yok.Bende de suan oyle bir sabir ve istek yok.Saldik,ne zaman cikarmak isterse. 🥳
Birkac gundur esim sehir disinda, kizimla bssbasayiz.2 dakika bile mola verdirmiyor ama suan okullarda "ogle arasi" kavraminin yeniden geldigini ogrenince uykusunda uyandırıp sarilmak istiyorum. 2-3 gun 8 saat ayrilik bize kolay gelsin insallah. 💕
154 lira oyuncak, kiyafet, 19 lira yiyecek alisverisi gun harcamasi.

Selam kizlar, herkes iyidir umarim. Bizde gundem yogun, yarin kayinvalidemi ugurluyoruz, icim buruk, esim haftanin geri kalaninda cocuklara bakacak, ben de onumuzdeki hafta bakacagim, o sirada da kiza tuvalet egitimi vermeye calisacagim, bakalim, benimki 26 aylik oldu, cis geldi diyor ama yaptiktan sonra soyluyor.

Tasindiktan sonra esim yakin islere bakmaya baslamisti, dun bir teklif geldi, maas cok artmiyor ama diger imkanlari simdiki isinden daha iyi olacak insallah, onun sirketi de hisse veriyor. En guzel yani eve arabayla 5 dk olacak, seviniyorum, cocuklari okuldan alma isini esime yikacagim :)

Oglanin ogretmeni belli olmus, eve mektup gondermis, kendini tanitiyor, universite de cocuklari varmis, demek ki baya deneyimli olgun bir ilk ogretmeni olacak oglumun. Okul da baska bir posta gondermis, bir de liste eklemisler, okul baslamadan almamiz gerek. Okul aile birligi icin gonullu ariyorlar, vaktim olsa yapardim da iste yemek yemeye zor vakit buluyorum bazen.

pure hazel pure hazel nerelerdesin, insallah kotu bir sey yoktur. Yaz da bitiyor, konumuzu hareketlendirelim kizlar, devir birikim tasarruf devri :) Benim banka hesabim hic olmadigi kadar en diplerde bu ay.

Oglan basimin etini yiyor, lego begenmis sadece 10$ mis ama kararliyim almayacagim, babasina yonlendiriyorum, doyumsuz bir cocuk olmasini istemiyorum, en son legoyu alirken bu sene icin bu son demistim, simdi sozumu cignemek istemiyorum.

Biz henüz harcamalara başlamadık. Okul haftaya liste verecek başlayınca. Birkaç eşofman altı tişört falan almam gerek. Forma yok bizimkilerde.

Herkese selam uzun zamandır aranızda yoktum ama yeniden birikim yapmaya karar verdim aslında hep yapıyorum ama birikemeden gidiyordu. Bankada cüzi bir altın hesabım vardı ama dinen bazı kısaslardan dolayı bozdurmak zorunda kaldım. Şimdi bazı bankalar altın hesabına yatırılan parayı altın olarak tutuyormuş böyle bildiğiniz güvenebileceğim bir banka var mı ?

Kızlar nerelerdesiniz ,bir ses verin. Hep birlikte ekonomik durumlari ve birikimleri gözden gecirelim gelin de😊
pure hazel pure hazel seni cok merak ediyorum keske bir ses versen sen de
Selam mutlu seni gördüğüme sevindim. 🙂
Kimse yazmayınca benimde pek gelesim gelmiyor.
Umarım herkes iyidir.
Tekrar eskisi gibi oluruz.

Selam kızlar
Nerdesiniz? 😕
Hepinizi merak ediyorum

Bizde full harcama var kızlar
yazın arac aldık. birazda kredi çektik.

ay başında eşim maaşını alınca bütün ödemeleri yapıp kalan parayı haftalara bölüyorum ki ay sonuna doğru tamamen sıkışmayalım diye. Ama hep ekstra bişey çıkıyor.
eşimin telefonun ekranı dün tuz puz oldu 250 tl o yapılacak.
bir kere yanlış yere park etmiş arabayı. 150 lira park cezası , başka bir yerde de emniyet kemerini takmamış orda da 150 kesmişler ⛔️ 300 lira buraya gidecek. Halıları yıkamaya verdik. 160 lira da onlar tuttu.

Bugün de oğluma scooter siparişi verdim a 101den 130 liraydı, kargo ücreti vs 146 ödedim.

ayakkabı da alınacak. Kısacası eksik bitmiyor.

Selam kızlar
Nerdesiniz? 😕
Hepinizi merak ediyorum

Bizde full harcama var kızlar
yazın arac aldık. birazda kredi çektik.

ay başında eşim maaşını alınca bütün ödemeleri yapıp kalan parayı haftalara bölüyorum ki ay sonuna doğru tamamen sıkışmayalım diye. Ama hep ekstra bişey çıkıyor.
eşimin telefonun ekranı dün tuz puz oldu 250 tl o yapılacak.
bir kere yanlış yere park etmiş arabayı. 150 lira park cezası , başka bir yerde de emniyet kemerini takmamış orda da 150 kesmişler ⛔️ 300 lira buraya gidecek. Halıları yıkamaya verdik. 160 lira da onlar tuttu.

Bugün de oğluma scooter siparişi verdim a 101den 130 liraydı, kargo ücreti vs 146 ödedim.

ayakkabı da alınacak. Kısacası eksik bitmiyor.
Araciniz hayirli olsun canim guzel gunlerde kullanin insaallah. Borcu da hemen bitsin. Malesef harcamalar hic bitmiyor. Hele de okullarin acilmasi ile iyice artti. Oglum yarin krese basliyor. Umarim her sey guzel olur.
Bugun itibari ile biz de bir cafeden hisse alip ortak olduk. Hic dusunmedigimiz bir yatirim sekliydi. Bir anda karsimiza bir firsat cikti,hizlica karar verdik ve giristik. Hayirlisi olur insaallah.

Araciniz hayirli olsun canim guzel gunlerde kullanin insaallah. Borcu da hemen bitsin. Malesef harcamalar hic bitmiyor. Hele de okullarin acilmasi ile iyice artti. Oglum yarin krese basliyor. Umarim her sey guzel olur.
Bugun itibari ile biz de bir cafeden hisse alip ortak olduk. Hic dusunmedigimiz bir yatirim sekliydi. Bir anda karsimiza bir firsat cikti,hizlica karar verdik ve giristik. Hayirlisi olur insaallah.
İyi akşamlar.
Sağol canım Allah razı olsun..
Sizinde cafeninz hayırlı olsun.
Ben bir kaç gündür rahatsızım. Oğlum da bugün kötü oldu ateşi var. Test verdik, inşallah temiz çıkar. Dua eder misiniz bizim için..

İyi akşamlar.
Sağol canım Allah razı olsun..
Sizinde cafeninz hayırlı olsun.
Ben bir kaç gündür rahatsızım. Oğlum da bugün kötü oldu ateşi var. Test verdik, inşallah temiz çıkar. Dua eder misiniz bizim için..
Gecmis olsun canim. Korona da en korktugum sey ates mevzusu, kizim 2 kez havale gecirdi diye olabildigince sakiniyoruz ama belli olmuyor da bu hastalık. Insallah test sonucunuz negatif cikar ve kucuk beyin atesi de normale döner...

Gecmis olsun canim. Korona da en korktugum sey ates mevzusu, kizim 2 kez havale gecirdi diye olabildigince sakiniyoruz ama belli olmuyor da bu hastalık. Insallah test sonucunuz negatif cikar ve kucuk beyin atesi de normale döner...
Çok Sağol canım güzel dileklerin için..inşallah.
Ahh çocuklar ahhh hiç hasta olmasalar keşke… inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsınız canım 🙏
Bende ateş yok ama oğlumda düşüp tekrar çıkıyor. İlacı zorla içirdik krize girdi resmen. Deniz suyu aldık burun için spreyli izin vermediği sıkmadım. Soğan koydum baş ucuna rahat nefes alsn diye 🤕

Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk arabaniz hayirli olsun, kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin. Gecmis olsun, simdi nasilsiniz, oglun nasil oldu.
Selam kizlar, kimse yazmayinca tadi olmuyor, okullar da acildi, duzenimiz oturur, daha cok paylasim yapalim. Ben izin almistim, kayinvalidem dondu, cocuklara esimle donusumlu baktik, annemler geldi sagsalim, bugun ise basladim. Esim ay sonu yeni sirkete basliyor, biraz pazarlik yapti, maas ve diger imkanlari biraz iyilestirildi. Simdiki patronuna cikacagini soyledi, adam sok olmus, cok uzulmus ama yapacak bir sey yok, hicbir sey icin olmasa bile yol icin yine degistirirdi isini, yeni yer eve 5dk bile degil arabayla.
Yarin oglum 1. sinifa basliyor, ah nasil heyecamliyim, sabah okula birakacagim, ogretmeniyle gecen hafta tanistik, iyi bir insan.

X