- 25 Nisan 2018
- 1.393
- 4.844
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.861
Esim imzalari atmadan once evi son kez gordu, emlakci siz iyi bir fiyata aldiniz, yeni ev sattik 790 bine demis. Insallah iyi bir yatirim oldu bizim icin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun, güle güle oturun tekrar... sanırım bu hayatta en yorucu iş ev taşıma işi. Yaş ilerledikce daha zorlasiyor yaa eskiden yeni bir ev yeni heyecanlar derdim ev yerlestirmeyi cok severim simdi mecbur olmadıkça tasinmayayim modundayim.Kizlar nerelerdesiniz, herkese yaz rehaveti mi coktu bakayim. Ben de gelemiyorum ama vallahi cok yogun bir donemden geciyorum, sabah 5 `te kalkiyorum, ise erken geliyorum isleri yetistirmek icin, bazen 4 saat uykuyla duruyorum, neyse bitti bitecek insallah.
Dun tapumuzu aldik, avukatimizin ofisine gittik, belki 50 yere imza attim, bazi yerlere de bas harflerimizi yazdik okuduk anlaminda. Sonra evin onune gittik, esim arabayi doldurup gelmisti, biraz bekledik disarida, tapuya ismimiz gecsin diye, neyse sonra tamam dediler eve girdik, arabayi bosalttik.
Banyonun biri tikaliydi, pompa yaptik acildi neyseki, uzerine de boru acici doktuk.
Yarin bizim sirket kapali, eve gidip temizlik yapacagim, envayi cesit malzeme aldik, elime koluma kuvvet artik. Esim de is cikisi gelecek, arabayi da dolu getirecek. Salon yemek odasi ve mutfak birlesik, duvar yok, sadece bu alanda 7 cam var silecegim, ama kucuk kucukler. Ilk hedefim gomme dolaplar, mutfak dolaplari ve camlar. Duvarlari esim silecek, yeri de robat silsin supursun ben hizlica ustunden gecerim.
Ooo Pure hosgeldin ne var ne yok? Söz işi tamam mı? Tatile gittiniz mi?Selam millet
GünaydınlarSevgiyeyolculuk nedemistimkibenn @mutlu1988 ve diger arkadaşlar nerelerdesiniz, nasılsınız...
A Alya_sura88 nasılsın? Ne kadar kaldı doguma?
Süt aldım valaha sadece süt2021 Birikim hedeflerimiz
1- Zeynep Gulru 20000 dolar 30gram altın
2- Sevgiyeyolculuk 10 gram altın
3- @mutlu1988 12 çeyrek altın
4- @Suveybe13 100 gram altın
5- uzaklardabiz 5000 dolar
6- @lindalinda 150 gram altın
7- @Sahidenpiraye 100 gram altın
8- @Salty 50 gram altın
9- @strawberry_cake 10000 TL
10- @Kostebekpasta 10 çeyrek altın
11- pure hazel 24 çeyrek altın
12- A Alya_sura88 12 ceyrek altın
13- @planli 40 gram altın
14- @shannon 12 ceyrek altın 12 gram altın
15- @Khalesinil 10.000 tl
16- @Mihail Zoscenko 80 gram altın
17- @lulutas 100 gram altın
Merhaba canım iyiyim doğuma daha 3 ay var.yavaş yavaş hazırlık yapıyorum umarım sen de iyisindirSevgiyeyolculuk nedemistimkibenn @mutlu1988 ve diger arkadaşlar nerelerdesiniz, nasılsınız...
Iyiyim canım ben deGünaydınlar
İyiyim canım. Sen nasılsın
Iyi yapıyorsun Alyacim, son aylar agirlasinca hazırlık yapmak zor oluyor, o zamanlarda evde duzenleme falan yaparsın. Sağlıcakla kavusun inşallahMerhaba canım iyiyim doğuma daha 3 ay var.yavaş yavaş hazırlık yapıyorum umarım sen de iyisindir
İnş cnmcım inşIyiyim canım ben de
Iyi yapıyorsun Alyacim, son aylar agirlasinca hazırlık yapmak zor oluyor, o zamanlarda evde duzenleme falan yaparsın. Sağlıcakla kavusun inşallah
Canim ise döndüm, kiz bakici hanimla kaldi sıkıntısız ama yemek yeme isini onda hic yapmayınca is yüküm artti resmen Gun 24 saat bana yetemiyor neyseki okul bitti de bir sureligine rahatim.Havalar 30 derecenin altina düşmüyor burda, klima alma konusunda kararsizlik yasiyoruz.Ama eriyoruz Alisveris yapmam lazim yemek termosu gibi gerekli seyler ama hic hevesim kalmamış bir sey bakmaya, almaya. Su ara sadece kizim konusunda yasiyorum, kendimi saldim çayıraSevgiyeyolculuk nedemistimkibenn @mutlu1988 ve diger arkadaşlar nerelerdesiniz, nasılsınız...
Iki gun once parkta yasli bir amca vardi. Park cocuk dolu ama kimse yanina gidip konuşmuyor yakınlık yapmiyor diye birisinin dedesi degil de kotu niyetli birisi mi diye adami bakislarimla yerin dibine soktum orda. Cok rahatsiz oldum benden baska da cocuguyla parkta olan yoktu.Kizim ne kadar buyurse buyusun, bensiz ya da bakimini üstlenen biri haric ne parka ne sokaga cikamaz, ki burasi ufak ve guven veren bir sehirdi eskiden. Ama artik malesef hicbir yer. Biz parkta oyalanirken amca kalkip gitti sukur, bende donerken gozum arkada kalmamış oldum. Dinleneceksen de git baska yerde otur. Oyle de çirkinleşen bir dunya artik...Selam arkadaşlar
Havalar aşırı derece sıcak ve bunaltıcı.
hergün kahvaltıdan sonra, balkona havuz atıyorum oğlum için.. birde sivrisinek belası var evde sineklik olmasına rağmen yinede içeri girebiliyor. Oğlum için doğal koruyucu sprey sipariş verdim eczaneden siveno. Umarım işe yarar. Kaşıdığı yerler hep yara oldu yavrumun vücudu
Dün hem evlilik yıldönümünüzdü hem yeğenimn doğum günüydü. Eşim güzel bir orkide siparişi vermişti benim için.
Bende sevdiği yemekleri yaptım hediye alamadım.
akşam da doğum gününe gittik. Lego aldım carrefourdan. İndirimle 125 geldi.
Bir de ülkemizn şu anki gündemi bebek ve çocuklara yapılan cinsel istismar.
İnsan yazarken bile ne kadar kötü oluyor değil mi?
ama ne yazık ki arkadaşlar bunu yapanlar ceza almıyor ülkemizde. Sosyal medyada olmazsa kimsenin haberi olmayacak. Bundan dolayı da üzgünüm, sinirliyim, gerginim.
bu sapıklar hak ettikleri cezayı almadıkları için aramızda dolaşıyor şuan..
Canım Aynı şeyi her parka gittiğimde bende yaşıyorum, o kadar alakasız ne olduğu belirsiz o kadar insan var ki çocuk parkında. Bankta oturanları çoğu sadece izlemeye gelenler. Nerdeyse ebeveynlere yer yok oturmaya onlardan. O yüzden oğluma çok müdahale etmeden ama yanından da hiç ayrılmıyorum.Iki gun once parkta yasli bir amca vardi. Park cocuk dolu ama kimse yanina gidip konuşmuyor yakınlık yapmiyor diye birisinin dedesi degil de kotu niyetli birisi mi diye adami bakislarimla yerin dibine soktum orda. Cok rahatsiz oldum benden baska da cocuguyla parkta olan yoktu.Kizim ne kadar buyurse buyusun, bensiz ya da bakimini üstlenen biri haric ne parka ne sokaga cikamaz, ki burasi ufak ve guven veren bir sehirdi eskiden. Ama artik malesef hicbir yer. Biz parkta oyalanirken amca kalkip gitti sukur, bende donerken gozum arkada kalmamış oldum. Dinleneceksen de git baska yerde otur. Oyle de çirkinleşen bir dunya artik...
Merhaba canim. Iyiyim sukur sen nasilsin? Son zamanlarda pek yazamadim.ama okuyorum sizleri.Sevgiyeyolculuk nedemistimkibenn @mutlu1988 ve diger arkadaşlar nerelerdesiniz, nasılsınız...
Aaaa bakiciya başladınız mı, alıştı mı? Onun için çok büyük bir adım annesi, kutluyorum kendisinin. Umarim cok iyi olur sana da sabır diliyorum canım Allah kolaylık versin.Canim ise döndüm, kiz bakici hanimla kaldi sıkıntısız ama yemek yeme isini onda hic yapmayınca is yüküm artti resmen Gun 24 saat bana yetemiyor neyseki okul bitti de bir sureligine rahatim.Havalar 30 derecenin altina düşmüyor burda, klima alma konusunda kararsizlik yasiyoruz.Ama eriyoruz Alisveris yapmam lazim yemek termosu gibi gerekli seyler ama hic hevesim kalmamış bir sey bakmaya, almaya. Su ara sadece kizim konusunda yasiyorum, kendimi saldim çayıra
Sen nasilsin, kizin nasil
Iki gun once parkta yasli bir amca vardi. Park cocuk dolu ama kimse yanina gidip konuşmuyor yakınlık yapmiyor diye birisinin dedesi degil de kotu niyetli birisi mi diye adami bakislarimla yerin dibine soktum orda. Cok rahatsiz oldum benden baska da cocuguyla parkta olan yoktu.Kizim ne kadar buyurse buyusun, bensiz ya da bakimini üstlenen biri haric ne parka ne sokaga cikamaz, ki burasi ufak ve guven veren bir sehirdi eskiden. Ama artik malesef hicbir yer. Biz parkta oyalanirken amca kalkip gitti sukur, bende donerken gozum arkada kalmamış oldum. Dinleneceksen de git baska yerde otur. Oyle de çirkinleşen bir dunya artik...
Arkadaslar gecen gun bir pedagogun sayfasinda denk geldim, bu duruma bilincli suphe gibi bir şey diyordu. Cocuk istismari o kadar fazla ki biz yetiskinlerin böyle durumlara fazlaca supheci yaklasmamiz gerekiyor. Bu kadar supheci olmakla doğrusunu yapıyorsunuz, aynı hassasiyeti daha çok insan gosterir umarım cok kötü bir hale geldik çok.Canım Aynı şeyi her parka gittiğimde bende yaşıyorum, o kadar alakasız ne olduğu belirsiz o kadar insan var ki çocuk parkında. Bankta oturanları çoğu sadece izlemeye gelenler. Nerdeyse ebeveynlere yer yok oturmaya onlardan. O yüzden oğluma çok müdahale etmeden ama yanından da hiç ayrılmıyorum.
en son gittiğimzde. Akşamdı 9:30 kadar kaldık.
oraya gittiğimde 50 yaşlarında bir kadın ve 35 yaşlarında bir adam yanyana bankta oturuyorlardı. Tek yaptkları şey telefonla konuşup çocukları ebeveynleri takip etmek. Çok rahatsız oldum insanın aklına herşey geliyor.
Hosgeldin canım, ben de iyiyim teşekkür ederim.Iyi geceler kizlar. Cidden bir durgunlasti topigimiz. Canlanalim yeniden pure hazel lutfen geri dön nerelerdesin?
Ya ben son zamanlarda tatil ve gezmelere para ayirdigim icin birikim yapamiyorum. Sanirim o sebeple yazmiyorum
Bayram tatilinde kapadokyaya gidiyoruz insaallah. Uzun zamandir istiyordum umarim.bir aksilik cikmaz. Balona binecegim kizimla insaallah