Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar
Nasılsınız
Sabırsızlıkla okulların kapanmasını bekliyorum yorulduğumu hissediyorum .
Bu ay altın bozdum çok açılmışız
Bu ay ihtiyaç dışı harcama yapmayacağız.
İki haftalık yemek listesi yaptım evde her şey var.
Bu ay dikkat edersek önümüzdeki ay toparlanırız inşallah.
Geçtiğimiz 6 ay birikim olmadı yedik içtik harcadık ama artık toparlanma zamanı bu kadar yeter.
Eylül ayında bilezik almak istiyorum bu sene bitmeden iki bilezik alma hedefim var.
Bankadan da 20 Gr alma hedefim var umarım ulaşırım.
Bankadan 18 Gr alınca düzleniyor Gr sayısı olarak o yüzden Bankadan 18 Gr alma hedefi koyuyorum kendime.

Kızlar selam buralardayim. Tatlı telâşlarımız var,misafirlerimiz oldu,biz misafir olduk sehir dışına çıktık derken zaman akıp geçti.
Herkes iyidir umarım.

Çok harcamalrimiz oldu ,olmaya devam ediyor.
Temmuz ilk haftası tatile gidiyoruz,sonra annemlere geçeceğiz.
Çarşamba günü 1 çeyrek aldım attım birikime.

Markete uğradık peynir karpuz cips kola deterjan gofret vs vs aldik

Selam kızlar 🍃
Melissa doug boyama kitabını sipariş verdim.
hızlı marketten; şampuan, traş köpüğü, duş jeli.
organik 6lı küçük süt. Zeytin.organik erişte.
Carrefoursa sanal. Lipton demlik çay poşet, woeard meyve minderi, Persu cam şişe iki tane buzdolabına koymak için, Paşabahçe pipetli bardak iki tane. Toplam 255 ₺

Selamlar, insallah 3 temmuzda tasiniyoruz, tasinma sirketini ayarladi esim. 4 temmuz bagimsizlik gunu pazara denk geldigi icin 5 temmuz resmi tatil bu sene, 2 temmuzda da benim sirket tatil verdi, ise gider gibi sabah kalkip eve gidip bosken temizleyecegim, esim de is cikisi gelecek yardima, 3 unde tasinir, 4-5 yerlesir dinleniriz.
Dun arkadaslar caya davet etti, hepimize degisiklik oldu. Biz tasininca aramiz 15 dakikaya dusecek, gerci onlar da ev bakiyorlar, bulurlarsa tasinacaklar.
Market alisverisi 60$. Bu arada emeklilik odemesi baslattim, aylik 1000 kadar, duruma gore miktari degistirebilirim sonra.

Selamlar, insallah 3 temmuzda tasiniyoruz, tasinma sirketini ayarladi esim. 4 temmuz bagimsizlik gunu pazara denk geldigi icin 5 temmuz resmi tatil bu sene, 2 temmuzda da benim sirket tatil verdi, ise gider gibi sabah kalkip eve gidip bosken temizleyecegim, esim de is cikisi gelecek yardima, 3 unde tasinir, 4-5 yerlesir dinleniriz.
Dun arkadaslar caya davet etti, hepimize degisiklik oldu. Biz tasininca aramiz 15 dakikaya dusecek, gerci onlar da ev bakiyorlar, bulurlarsa tasinacaklar.
Market alisverisi 60$. Bu arada emeklilik odemesi baslattim, aylik 1000 kadar, duruma gore miktari degistirebilirim sonra.
Tekrar hayirli ugurlu olsun zeynepcim eviniz. Gule gule oturun. Kolayca tasinin insaallah. Ve tabiki borcu da kolayca bitsin gitsin.

Kızlar selam buralardayim. Tatlı telâşlarımız var,misafirlerimiz oldu,biz misafir olduk sehir dışına çıktık derken zaman akıp geçti.
Herkes iyidir umarım.

Çok harcamalrimiz oldu ,olmaya devam ediyor.
Temmuz ilk haftası tatile gidiyoruz,sonra annemlere geçeceğiz.
Çarşamba günü 1 çeyrek aldım attım birikime.

Markete uğradık peynir karpuz cips kola deterjan gofret vs vs aldik
Tekrar hayirli olsun pure Allah mesut etsin,altinin bereketli olsun. Simdiden iyi tatiller.

pure hazel pure hazel iyi tatiller, tekrardan da hayirli olsun.
Bizim evdeki yumusak ebeveyn benim, itiraf ediyorum cocuklarin isteklerinin cogunu yapmaya calisiyorum. Kiz daha kucuk ne verirsen kabul ediyor ama oglan isteklere basladi, ne zamandir lego tren seti istiyordu, indirime girmis, gostere gostere ikna etti beni. 130$ lego tren alinicak. Yeni yila kadar daha lego yok dedik ama bakalim yine bir sey ister durmaz. Temmuzda iki bisiklet, dizlik ve kasklar alinacak daha. Bizim olmadi cocuklarimizin olsun psikolojisinden kurtulmam lazim biraz.

Selam kızlar
Fena harcıyorum bugünlerde.
Maviden 3 kot aldım kendime 670 tl.
Birkaç basic tsort, tulum,şort ,terlik,sandalet 1000 küsür burası.
Çocuklara, eşime de alındı.
Adlden şık birşeyler aldım epey tuttu burası.😍😍
Tatlı telâşımiz var. Kız kardeşimin söz merasimi olacak temmuz sonu
Günaydın,
Şimdiden hayırlı olsun
Ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz kız tarafı olarak
Benim de kızım büyüdü de....

Selam kızlar
Umarim herkes iyidir, yaz günleri hareketli geçiyor sanırım😄
Bizim son haftalarda harcamalar costu biraz, sessizce kosemdeydim buralara gelemedim😅
Gecen cumartesi alışveriş merkezine gittik. Kizima mayo, oyuncak, kitap derken $50 ona harcadık. $50 market alisverisi yaptık. Sushi yedik, pasta aldık vs $50 de oralara verdik.
Pazar günü aqua parka gittik, yedik içtik $100 harcadık.
Haftaici arkadaslarla pizzaciya gittik, hesabı paylaştık $40 ödedik.
Toplu alinacak ihtiyaçları marketten sipariş verdik $100 ödedik.
Kendimi hamur işine verdim iyice, bu hafta poğaça, çikolatalı ıslak kek, uzumlu cevizli kurabiye yaptım. Sıcakta yemek yenmiyor, bunlarla meyveyle salatayla idare ediyoruz.

Birikim yapma olayina iyice asildim, harcama yapmamak icin kendimi tutuyorum su gunlerde.Sicaklik 32 derece, hissedilen 38 trakyadan sesleniyorum😪
20 gun sonra karadeniz anca serinletir bizi ama nasil dayanicaz bakalım. Dun kizimi parka goturdum yarim saat, ten rengim değişti eve öyle dönmüşüm 🤦‍♀️

Selam kizlar, hem iste he evde yogun gunler geciriyorum, bir taraftan yetistirmemiz gereken projeler bir taraftan tasinma var. Evi %90 topladik haftasonu, 8 kadar bavul, 25-30 kadar buyuklu kucuklu koli yaptik.
Yarin bankaya gidecegim, pesinati avukatin gonderdigi hesaba gonderecegim, satis islemi gerceklesene kadar paralar 3. bir sirketin hesabinda duruyor. Carsamba 2`de avukatin ofisinde iki taraf da biraraya gelecegiz, oncesinde evi gezecegiz son kez bir sorun olmadigini gormek icin ama sanirim esim tek bakar artik benim vaktim yok, ben sadece imzaya giderim.
Harcamalar cok oluyor su siralar, oglanin teni 150$ tuttu, bilmem kac tane bil gerekiyormus. Yeni evi temizlemek icin bir suru malzeme aldik 90 tuttu, bir de market alisverisi 45$. Bugun de cocuklari oyuna goturduk 13$.
Patatesli tavuk, kabak sandal, yesil mercimek pilavi, domates corbasi, cocuklara yogurt corbasi, taze fasulye yaptik, artik bunlarin bittigi yerde kofte ve makarnayla devam edecegiz, diger kuru gidalari paketledik.

Kizlar nerelerdesiniz, herkese yaz rehaveti mi coktu bakayim. Ben de gelemiyorum ama vallahi cok yogun bir donemden geciyorum, sabah 5 `te kalkiyorum, ise erken geliyorum isleri yetistirmek icin, bazen 4 saat uykuyla duruyorum, neyse bitti bitecek insallah.
Dun tapumuzu aldik, avukatimizin ofisine gittik, belki 50 yere imza attim, bazi yerlere de bas harflerimizi yazdik okuduk anlaminda. Sonra evin onune gittik, esim arabayi doldurup gelmisti, biraz bekledik disarida, tapuya ismimiz gecsin diye, neyse sonra tamam dediler eve girdik, arabayi bosalttik.
Banyonun biri tikaliydi, pompa yaptik acildi neyseki, uzerine de boru acici doktuk.
Yarin bizim sirket kapali, eve gidip temizlik yapacagim, envayi cesit malzeme aldik, elime koluma kuvvet artik. Esim de is cikisi gelecek, arabayi da dolu getirecek. Salon yemek odasi ve mutfak birlesik, duvar yok, sadece bu alanda 7 cam var silecegim, ama kucuk kucukler. Ilk hedefim gomme dolaplar, mutfak dolaplari ve camlar. Duvarlari esim silecek, yeri de robat silsin supursun ben hizlica ustunden gecerim.

X