Merhaba kızlar
Hava berbat, nemli sicak, klimayı açtık eve kapandık. Gecenlerde sabah erkenden kızımı cikarayim dedim her yer bortu bocek kayniyordu cok huylandim hemen eve döndük.
Pazar günü dışarda kahvalti yaptık $20 civarı ödedik. Onun disinda bayadir harcamamiz yok.
Sabahlari eşimle kızım kahvalti yapıyorlar ben hemen derse geçiyorum, baya erken başlıyor. Öğlene kadar sadece 10 dk ara oluyor onda da kızımla hasret gideriyorum, kapıyı acinca kırk gündür gorusmemisiz gibi üstüme atliyor
Dersim bitince eşim hemen işe gidiyor, nobeti ben devraliyorum, hemen ortalığı toplayıp süpürgeyi calisitiriyorum.
O arada Kızıma oglen yemeği yedirmeye çalışıyorum. Sicak havadan mıdır nedir hic istahi yok sadece en sevdiği meyve yaban mersini ve yoğurt yiyor. Zaten hic yerinde durmuyor, sanirim biraz kilo da verdi.
Akşamları kuvete su dolduruyorum kızım suyla oynuyor biraz enerjisini atıyor. Yani biz ancak kuvette tatil yapıyoruz
bu vesileyle tatile gitmiş ve gidecek olan tüm arkadaşlarıma Selam ve sevgilerimi gonderiyorum, hic kiskanmiyoruz
Kac gündür yemek olarak Allah ne verdiyse makarna salata ton baligi vs. Idare ediyoruz. Tukendim artik aklıma bir sey gelmiyor. Yemek yapmayi hic istemiyorum.