Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Özellikle biontech aşıları cok etkili büyük oranda rahatlama sağlayacaktır ama varyantlar korkutuyor hala..

Bi de tuhaf tuhaf yeni hastalıklar çıkıyor Hindistan'dan kara mantar mı ne öyle bir hastalık çıkmış Irakta falan da görülmüş🙄
Biraz araştırdım onu,özellikle diyabet hastaları, kanser tedavisi vs gören bağışıklığı çok düşük kişileri etkiliyormuş.
Çok çok zor tedavi süreci varmış. Allah korusun

82 lira gun harcamasi dondurma, yufka, lokum. Yemek, temizlik ardina araba surmeye ciktik. En son 3 sene once deneme surusleri yapmıştım ama cesaretim yoktu, ehliyeti 10 sene once babamin zoruyla almistim. Bugun keyifle surdum. Manuel araba ne yaparsam ne olur diye denemedigim hareket kalmadi pratiklik adina. Cok sevdim bu isi, yakinda okuluma arabayla gitmem lazim dolmuslar gel git yapmıyor artik diye. Is basa dusunce her sey ne de güzel halledilebiliyormus. 💕
Bu senenin yaz planini yapmam lazim yakin zamanda tarihsel olarak. Hem karadeniz hem ege istiyoruz. Karadeniz daha cok buyukleri ziyaret amacli. 22 aylik bebekle ne kadar basarili olucaz bakalim. 🐈

Selam kızlar
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir..
Cumartesi günü kayınvalidemlere gittik.
Bugün kahvaltıdan sonra çıktık ordan.
Avm ye uğradık aylar sonra. Lcw dn oğluma şortlu bir takım aldım. 89 liraydı.
Oğlumda bir oyuncak aldı bir sürü oyuncağı var ama kıyamadım. Eşime de bir tişört toplam 208 lira ödedik oraya. İkea yakındı. Oraya da uğradık.
bişeyler atıştırdık. 48 lira oraya ödedik.
Kayınvalidemlere giderken de marketten dondurma, karpuz, kavun ve içecek bişeyler aldık. 100 yakın da orda harcandı.
eve gelince oğluma çorba ve yufka ekmeğinden börek yaptım Akşm için.
Şimdi eşimle haberleri izliyoruz.

Ekmek ve tek kişilik pastalardan aldik ne kadar tuttu bilmiyorum. Firina araba surerek gittim 😅 çokça ara yollar, iki kezde cadde deneyimi yaşadım bugünlük. Yarin bakici teyzemize gidecegiz yagmur yagmazsa. Bir sonraki hafta evde ben varken gelicek, sonrasi bilinmeyen macera. 🥳 Iki gundur masumlar apartmanınin sezon finalini bekliyorum. Cok aglarim ben kesin. Modern family de bitti, tv ile alakam sona eriyor. 🤔

2 yaş geldi mi bile, doğum günü kutlu olsun kuzucugun🤩
Ben İpek mobilya kullanmadım ama iki takım da güzel. Üsttekilerden de gri olan köşe takımı güzelmiş😍
Tesekkur ediyoruz, valla geldi geldi, buyuyorlar.
Kose koltugu rahatlik acisindan ben de seviyorum ama sanirim kose almayacagiz, cok sik, zarif bir sey de alamiyoruz cocuklarla onu temiz tutmak zor, orta yolu bulacagiz.

Son attigin salerno takıma bayıldım. Rengi hoş modeli hoş. Yeni aldığınız eve alacaksınız galiba. Taşınma derdi olmayacağı için yıpranma vs olmaz.

Deri takımın altındaki kumaş köşe koltuğun farklı rengi varsa degerlendirebilirs8n
Ben de onu begendim de esim istemedi, orta yolu bulacagiz artik.

Selamlar, haftasonu harcamasi 100$, her zamanki market alisverisimiz ve kiza pisik kremi var. Mobilyaciyla gorustum, 4 ayi bulurmus gelmesi, ellerinde bizim sectiklerimizden yokmus. Esimle konusup karar veririz, acelemiz yok ama 4 ay da uzun sanki.

Evin exper raporu cikti, degeri bizim odedigimizi karsiliyormus, iyi oldu.

Annemler bu sefer gelirken ceyizlerimden bazilarini getirecek kullanmam icin, cogu annemin kendi emegi, bir iki bir seyi kullanirim, esim bu durumdan hic memnun degil tabi.

Selamlar
Haftasonu herkes evde olunca kendime neredeyde hiç vakit kalmıyor. Buraya bakamıyorum. Herkesten kastım da eşim tabi 😂 çay var mı? Terasa çıkalım kı? Kahve içelim mi, vs resmen üçüncü cocuğum gibi :)
Kolay gelsin, bizde de bi benzeri var ama bizimki 6 yasinda, ama cok olmaya basladi, sunu ver anne, bunu ver anne. Onune gecmem lazim yoksa gelinim ileride kulaklarimi cok cinlatacak, 2 yasimdaki masallah iyi gidiyor, ictigi bardagi tezgaha birakir, cope at kizim der atar, etraftan bulasiklari toplar getirir. Esimi zamaninda hic alistirmadim, planladigimdan degil de oyle gelisti, cok yogun calisiyordum, cay onun icin cok onemli oldugundan cayi kendi demler, benimkini begenmez zaten.

Havalar bugunlerde burada cok sicak ve nemli, okulu bile 2 saat onceden bitiriyorlar, siniflar klimali oysaki. Tabi bir sicak bir soguk, durmadan banyo yapiyorlar falan midelerini usutmusler, once kiz sonra oglan kustu, simdi daha iyiler.

Havalar bugunlerde burada cok sicak ve nemli, okulu bile 2 saat onceden bitiriyorlar, siniflar klimali oysaki. Tabi bir sicak bir soguk, durmadan banyo yapiyorlar falan midelerini usutmusler, once kiz sonra oglan kustu, simdi daha iyiler.
Geçmiş olsun Zeynep.
Oğlumunda burnu şırıl şırıl akıyor.

Geçmiş olsun canım.. havalar berbat gidiyor resmen dışarı adım atamiyoruz biz de. Evde de surekli çocuğa klima carpti mi gece ne giydirsem vs diye düşünüp duruyorum.
Geçmiş olsun Zeynep.
Oğlumunda burnu şırıl şırıl akıyor.
Size de geçmiş olsun canım.. mevsimler bi tuhaf ne giydirsem, soğuk su versem usutur mu düşün dur.

Merhaba kızlar
Hava berbat, nemli sicak, klimayı açtık eve kapandık. Gecenlerde sabah erkenden kızımı cikarayim dedim her yer bortu bocek kayniyordu cok huylandim hemen eve döndük.
Pazar günü dışarda kahvalti yaptık $20 civarı ödedik. Onun disinda bayadir harcamamiz yok.
Sabahlari eşimle kızım kahvalti yapıyorlar ben hemen derse geçiyorum, baya erken başlıyor. Öğlene kadar sadece 10 dk ara oluyor onda da kızımla hasret gideriyorum, kapıyı acinca kırk gündür gorusmemisiz gibi üstüme atliyor 🥰
Dersim bitince eşim hemen işe gidiyor, nobeti ben devraliyorum, hemen ortalığı toplayıp süpürgeyi calisitiriyorum.
O arada Kızıma oglen yemeği yedirmeye çalışıyorum. Sicak havadan mıdır nedir hic istahi yok sadece en sevdiği meyve yaban mersini ve yoğurt yiyor. Zaten hic yerinde durmuyor, sanirim biraz kilo da verdi.
Akşamları kuvete su dolduruyorum kızım suyla oynuyor biraz enerjisini atıyor. Yani biz ancak kuvette tatil yapıyoruz😆 bu vesileyle tatile gitmiş ve gidecek olan tüm arkadaşlarıma Selam ve sevgilerimi gonderiyorum, hic kiskanmiyoruz 😄😄😄😄
Kac gündür yemek olarak Allah ne verdiyse makarna salata ton baligi vs. Idare ediyoruz. Tukendim artik aklıma bir sey gelmiyor. Yemek yapmayi hic istemiyorum.

uzaklardabiz uzaklardabiz kuvet bizim evin vazgecilmezi, denizi ayagimiza getiriyor, deniz oyuncaklari hep icindedir bizde.

Esimin patronunun oglunun dugunu yaklasiyor, normalde burada cifler hediyeler icin bir liste yapar, davetliler de o listeden secer alir dugun gunu yaninda goturur, cifte hediye eder ama bu cift bu eyalette yasamiyor, sadece dugun icin geliyorlar o yuzden boyle bir liste yapmamislar, gelmeniz bizim icin yeterli ama nakit ya da cek kabul edebiliriz eger hediye vermek istiyorsaniz demisler. 100 sanki az olur, esime 200 dedim bakalim.

Kredimiz onaylanmis, artik tasinma hazirliklarina daha ciddi bakabiliriz. Atacagimiz esyalara karar verdik gibi, TV unitesi almamiz gerek, evdeki cok eskidi, onu atacagiz. Koltuklari goturecegiz, yenileri gelene kadar kullaniriz sonra alt kata geciririz, yenilerin 4 ayi bulurmus gelmesi. Abajur ya da lambader gibi bir sey almamiz gerek, salonun bir kisminda avize yok karanlik olur, evdekiler kirildi onlar atilacak.

X