- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #86.661
Çeneleri cok tatli oluyormus ya, bizimki de acildi bicir bicir konusuyor. Bazen farkli seyler söylüyor "tabane" nedir mesela cok merak ediyorumOhh gözünüz aydın canım, içine sinmesine çok sevindim gerçekten. Umarım her şey güzel gider
Bu kadar süre anne ile yapışık yaşadıktan sonra bakalım nasıl ayrılacak kuzucuk
İyi canım, cok şükür, aşırı hareket bol bol çene var
Allah razi olsun canim, inşallah... Calismayi oyle ozledim ki, surec gozumde büyümüyor ama cocuklarinda sagi solu belli olmuyor. Cok sagolnedemistimkibenn umarim sureci kolay atlatirsiniz . Cocuklari birakmak zor bir surec cidden. Allah hepimize kolaylik versin.
Yeni modelse yokuş kalkış desteği var,geriye kayma olmaz. Otomatik şanzımanlar eğer hata acarsa genel olarak çok masraflı oluyor ve eğer iyi bir ustaya da denk gelmezseniz düzen tutmuyor hata verebiliyorKizlar ford fiesta arabamiz var manuel. Esimi otomatik almaya ikna edemiyorummanueli de kullanmaya cesaret edemiyorum geri kaydiririm, vites degisirken heyecan yaparım, stop ettiririm vb gibisinden. Sizler nasilsiniz? Otomatik vites sart midir, manuel kullananlariniz nasildir
Ekmek,2 simit, tereyagi, kaymak, muz, cilek 135 lira gun harcamasi. Yarin harcama olmaz hava almaya yakinlara gidicez.
Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin, herkesin guzel gunleri olsun. Bazen cenem dusuyor, uzun uzun yaziyorum, farkli gordugum ya da yeni ogrendigim seyleri burada paylasmayi seviyorum, sikmadigim muddetce devam ederim.Önvelşkle herkese sevgiler
Baymak ne demek keşke daha ayrıntılı anlatsanızben farklı ülkelerdeki yaşamı çok merak ederim o yüzden blog tadında takip ediyorum, ayıp olur diye ayrıntılı soramıyorum ama valal Amerikadaki yaşam koşulları, fiyatlar, eğitim, evler anlattığımız her şeyi keyifle takip ediyorum.
Eviniz de hayırlı olsun, yeni evinizde sağlıklı, mutlu, huzurlu sevgi dolu bol paralı günleriniz olsun, aileniz ile birlikte..
Tesekkur ediyorum guzel dileklerin icin, biraz uzun bir surec ama burada bu isler boyle oluyormus, biz de uyum sagliyoruz iste.Hayırlı olsun canım sağlıkla, huzurla oturun inş. Ben de seni okumayı çok seviyorum. Farklı kültürleri öğreniyoruz ne güzel. Biraz zorlu olsa da sistemlerini çok beğendim. İnsana güven veriyor en azından.
Günaydın canımSevgiyeyolculuk Sevgicim gunaydin sana erkencisin, ben de simdi yatiyorum, cocuklar uyuyunca ortalik sessizken takilayim dedim, baya gec olmus.
Yaz tabiki canım zevkle okuyoruz.Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin, herkesin guzel gunleri olsun. Bazen cenem dusuyor, uzun uzun yaziyorum, farkli gordugum ya da yeni ogrendigim seyleri burada paylasmayi seviyorum, sikmadigim muddetce devam ederim.
Kolay gelsin, benimkiler de o civarda kalkiyorGünaydın canım
Oğlum sağolsun her gün 7 de kalkıyor