Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çeneleri cok tatli oluyormus ya, bizimki de acildi bicir bicir konusuyor. Bazen farkli seyler söylüyor "tabane" nedir mesela cok merak ediyorum minigine bizden coook kalp

nedemistimkibenn umarim sureci kolay atlatirsiniz . Cocuklari birakmak zor bir surec cidden. Allah hepimize kolaylik versin.
Allah razi olsun canim, inşallah... Calismayi oyle ozledim ki, surec gozumde büyümüyor ama cocuklarinda sagi solu belli olmuyor. Cok sagol

Kizlar ford fiesta arabamiz var manuel. Esimi otomatik almaya ikna edemiyorum manueli de kullanmaya cesaret edemiyorum geri kaydiririm, vites degisirken heyecan yaparım, stop ettiririm vb gibisinden. Sizler nasilsiniz? Otomatik vites sart midir, manuel kullananlariniz nasildir

Ekmek,2 simit, tereyagi, kaymak, muz, cilek 135 lira gun harcamasi. Yarin harcama olmaz hava almaya yakinlara gidicez.

Yeni modelse yokuş kalkış desteği var,geriye kayma olmaz. Otomatik şanzımanlar eğer hata acarsa genel olarak çok masraflı oluyor ve eğer iyi bir ustaya da denk gelmezseniz düzen tutmuyor hata verebiliyor

Selam kızlar
Sabah kahvaltıdan sonra market alışverişi yaptık.
Karpuz
Kavun
Çilek
Erik
Kayısı
Maydanoz
Domates
Salatalık
Taze fasulye
Köy biberi ve kapya biberi.
Tava yoğurt, kavanoz salça
Bir kaç çeşit büsküvi
Limonata ve kola ve
Bütün tavuk parçalattırdık
210 lira tuttu.

Bugün sabah eşim ekmek ve biraz börek ile poğaça almis Ne kadar ödedi bilmiyorum.
Akşam canımız çok tatlı istedi. Resmen aşerdik yarım kg soğuk baklava(bana) ve yarım kg da cevizli baklava (eşim ve kızım için) sipariş ettik. 60 TL ödedik.

Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin, herkesin guzel gunleri olsun. Bazen cenem dusuyor, uzun uzun yaziyorum, farkli gordugum ya da yeni ogrendigim seyleri burada paylasmayi seviyorum, sikmadigim muddetce devam ederim.

Tesekkur ediyorum guzel dileklerin icin, biraz uzun bir surec ama burada bu isler boyle oluyormus, biz de uyum sagliyoruz iste.

Selamlar, bu hafta bitirmemiz gereken bir projemiz var, mudurumle cuma gunu aksam 10`a kadar calistik, sonra beni eve birakti. Bir arkadasi varmis, onun da esi Turk`mus, onlara yemege gittiginde her seyin icinde et varmis galiba, siz cok mu etli yemek yapiyorsunuz diye sordu bana. Turkiye`nin neresinden olduguna bagli, ete agirlik veren yerler de var, sebzeye ya da hamur isine de dedim. Mudurum de Cinli ama Amerika`da dogup buyumus, zeki bir kadin.

Cumartesi evdeydik, yemek temizlik falan yaptik. Pazar gunu senenin ilk mangalini gerceklestirdik, cocuklar cok eglendi, guzel de yemek yediler. Bir ara yagmur yagdi, cocuklarla arabaya bindik bekledik, esim semsiyeyle pisirmeye devam etti, neyse cabuk bitti de arabadan ciktik.

Piknik alaninda baska kisiler de vardi, kayinvalidemin Turkce konustugunu gorunce yanina gelmisler, Suriyelilermis ama Turkiye`de kalmislar yillarca, Turkceleri varmis.

Market alisverisi 67$ tuttu. Mangaldan kalanlar, yesil mercimek pilavi, kremali brokoli corbasi, domates soslu zeytinyagli patlican var, bir iki gun idare eder bunlar.

Oglanin yarin okulda fotograf cekimi var, 15$ odendi. Normalde asla pantolon, gomlek falan giymez, fotograf icin giymeyi kabul etti.

Selamlar herkese
Ders arasında markete gittim 160 tl harcadım
Dolap'tan 3 ürün sattım haftasonu. Onları kargoladım. 120 tl gelecek.
Şimdi yine ders yapacağım sonra yemek telaşı.
Her şeye yetişmeye çalışmak çok yorucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…