Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bizim semtteki tüm pazarlar bugün kuruldu. 2 hafta böyle olacak hem kapanmanın hemde bayramın etkisiyle böyle yapmışlar.
pazara çıktım; istiridye mantarı, 2 bağ kara lahana, 2 kg portakal, yarım erik, 1 kg patlıcan, 2 demet taze soğan, 2 demette maydanoz aldım aldım 60 tl harcadım.
ordan markete ugradım. 1,5 kg kabak, 2kg salatalık, 1 kg kuru soğan, 6 lı organik yumurta aldım. 25 tl üzerine 100lğ demlik poşet çay 15 tl idi bire ondan aldım. 40 tl verdim.

akşama fırındaa tavuk ızgara
yayla çorbası
mercimekli bulgur pilavı
salata yapacağım.

dünden pide vardı, zaten pilav da yapacağım için pek yenmez. o yuzden pide almayacağım. bugünlük masraflar bu kadar.

herkese hayırlı kandıller :dua:

Selam kızlar.
Anneler günümüz kutlu olsun 🥰
Eşim bugün çalışıyor. Yarın izinli.
oğlum uyurken soğan dolması yaptım acılı ekşili 😋annem çok güzel yapar. Aklıma geldi hemen yaptım iftarda tadına bakıcağm.🤣 çilekli muzlu pankek yaptım oğluma ara öğün için.
Sigara böreği vardı buzlukta onu çıkardım patatesli onuda pişirecğim. Dünden nohutta var. Birde çiğköfte sipariş ettik.
Rabbim sofralarımıza bereket versin 🙏🙂

Selam kızlar.
Anneler günümüz kutlu olsun 🥰
Eşim bugün çalışıyor. Yarın izinli.
oğlum uyurken soğan dolması yaptım acılı ekşili 😋annem çok güzel yapar. Aklıma geldi hemen yaptım iftarda tadına bakıcağm.🤣 çilekli muzlu pankek yaptım oğluma ara öğün için.
Sigara böreği vardı buzlukta onu çıkardım patatesli onuda pişirecğim. Dünden nohutta var. Birde çiğköfte sipariş ettik.
Rabbim sofralarımıza bereket versin 🙏🙂
Bizde mercekli köfteyi iptal ettik.😊
Menü ciğer kavurma
Çiğ köfte (esimden)
Ayran.
Kadayif

Günaydınlar 🤠
Maaşlarınız bereketli olsun kızlar.
Güzel bir sabah 🦋
Oğluma kahvalstını yaptırıyorum.
Eski şarkılar ne güzel ya 😍
Levent yüksel sultanım çalıyor şuan 🎶
Eşimde hesabıma 1000 lira attı birikim için. Ya ust ya altın alıcağım inşallah 🙏

Maaş gelmiş Allah bereket versin. Ödemeleri yaptım. Eşimin primi gelene kadar kalanı tutarım. O gelince benim kalan birikime gider inşallah.
Zeytinyağlı bakla, mücver ve nohutlu köfteli çorba yaptım. Çocuklara bakla veremem çorba yeseler öğün yerine geçer zaten.
Yarın bayram için baklava yapacağım. Hep annem yapardı ama bu bayram ayrıyız bakalım yapabilecek miyim? Geçen karantinada da midye baklava yapmıştım bu kez normal baklava yapmak istiyorum :)
Sabah biraz evi toparladım, ütü yaptım. Reglim bir yandan başok cok ağrıyor. Kızları uyutup uzanmayı planlıyorum.
Coinler zararı kapadı cok mutluyum 😍

Selam kizlar,
Uzucu bir hafta sonu gecirdim, amcami kalp krizinden kaybettik, annem, babam, kardesim, ve esi cenaze icin memlekete gittiler, boyle zamanlarda uzak oldugum icin uzuluyorum, uzaktan dualarimi ettim artik.

Ev icin goturdugumuz exper raporunu tamamladi, biraz sorunlar var ozellikle banyolarla ilgili, ev sahibine bunlari yaptirin ya da fiyati dusun biz yaptirlim dedik, bakalim bugun cevap verecekler.

Harcama olarak, exper ucreti 600$, market 60$.

Selam kizlar,
Uzucu bir hafta sonu gecirdim, amcami kalp krizinden kaybettik, annem, babam, kardesim, ve esi cenaze icin memlekete gittiler, boyle zamanlarda uzak oldugum icin uzuluyorum, uzaktan dualarimi ettim artik.

Ev icin goturdugumuz exper raporunu tamamladi, biraz sorunlar var ozellikle banyolarla ilgili, ev sahibine bunlari yaptirin ya da fiyati dusun biz yaptirlim dedik, bakalim bugun cevap verecekler.

Harcama olarak, exper ucreti 600$, market 60$.
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin 🙏

X