Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizde de güllaç vardı bugün 😋 eşim her gün gidiyor markete ne kadar tutuyor hiç bilmiyorum. Artık ekstrede öğrenirim.

Uzaktan eğitime geçince ders saatim azaldı. Maddi olarak kaybım var ama yoruluyordum artık dinlenirim biraz. Tatile çok ihtiyacım var bu yıl ama aşılanmadık da henüz. Bongalov tatili planlayan arkadaşlar özelden mekan bilgisi verirseniz çok sevinirim 🤗

Iyi aksamlar

Patates, sogan, domates, pancar, avokado, cilek, karpuz
Sutlu cikolata, bitter cikolata
Cekirdek
Soya sütü
Yogurt
Ekmek, pide
Kavurma
Hindi füme
Dana jambon
Dondurma aldim

190 tl tuttu.

Asil alisveris pazartesi günü, bunlari bugun ve yarin icin aldim 🤦‍♀️ liste kabarik pazartesiye🙄

Merhaba kızlar
Güzel bir cumartesi havası çok şükür bahar artık tamamen geldi.
Market alışverişi yapıldı $130 tuttu.
40 adet dondurma, 10 lt süt, 15 adet hamburger köftesi gibi abartılı kalemler var 😄
4lt tam yağlı sütten yoğurt yapıyorum her hafta rutin
3x2 lt organik az yağlı süt de mısır gevreği vs için, havalar ısındı soğuk soğuk mısır gevreği ile iyi gidiyor. Özellikle de inek sütüne kızımı alıştırmak istiyorum, asla istemiyor ama bakalım biraz üzerine düşeceğim bu kez, kakaolu falan deneyeceğim.
$25 de kızıma 12 paket ıslak mendil sipariş ettim.

Merhaba kızlar
Güzel bir cumartesi havası çok şükür bahar artık tamamen geldi.
Market alışverişi yapıldı $130 tuttu.
40 adet dondurma, 10 lt süt, 15 adet hamburger köftesi gibi abartılı kalemler var 😄
4lt tam yağlı sütten yoğurt yapıyorum her hafta rutin
3x2 lt organik az yağlı süt de mısır gevreği vs için, havalar ısındı soğuk soğuk mısır gevreği ile iyi gidiyor. Özellikle de inek sütüne kızımı alıştırmak istiyorum, asla istemiyor ama bakalım biraz üzerine düşeceğim bu kez, kakaolu falan deneyeceğim.
$25 de kızıma 12 paket ıslak mendil sipariş ettim.
10 kitre sütü sütçümden alsam yaklaşık 70₺, yok marketten alsam yine 70-80₺ yapar zaten 😂

Dün kızımın canı balık istedi 75₺ ona verdik. 5 tane levrek aldık. Ne zamandır yemedik iyi oldu. Aslında önceki günden bulgur pilavım vardı yanına köfte yapacaktım artık o bugüne kaldı hazır menü :) büyük kızıma uzun süre babannesi baktı ve onu paketli gıdaya alıştırdı. Markete gidince fındık fıstık isteyen çocuğuma jelibonlar, saçma şekerler, bisküviler vs yedirdi. Kerevizi bile bayılarak yiyen çocuğum yemek yemez oldu. Bu pandeminin, 1 senedir birlikte evde olmanın artısı cocuğumun yeme düzenini toparlamam oldu cok mutluyum bu nedenle. Balık istiyorum deyince hemen menü iptal oldu bu sebeple :)
Şimdi de irmik tatlısı yaptım. Akşamüzeri ara öğünü yaparlar. Bir de poğaça ve kek yapacağım. Bu hafta ben canlı derslerimi yaparken kızlara babanneleri bakacak. Oraya götürürüm de en azından saçma sapan şeyler yemezler. Evet cocuklar cok eğleniyor, mutlu, vs de işte yemesine içmesine kimse anne gibi özen gösteremiyor maalesef. Çok doluyum daha yazarım da kafanızı şişirmeyeyim azıcık rahatladım ama yazınca 😅

Henüz markete çıkmadık akşama ne yapsam diye düşünüyorum. Buzlukta köftem vardı ona göre bir şeyle yaparım heralde. Parkeleri temizledik bugün şimdi balkonda keyif yapıyorum. Yarın işbaşı. Kızlar bu arada eczeneden alabileceğim kullanıp memnun kaldığımız vitamin tarzı ürünler var mı ? Yeme düzenim şu an iyi ama vitamin desteği de almak istiyorum günde 10 saati buluyor çünkü çalışmam.

Henüz markete çıkmadık akşama ne yapsam diye düşünüyorum. Buzlukta köftem vardı ona göre bir şeyle yaparım heralde. Parkeleri temizledik bugün şimdi balkonda keyif yapıyorum. Yarın işbaşı. Kızlar bu arada eczeneden alabileceğim kullanıp memnun kaldığımız vitamin tarzı ürünler var mı ? Yeme düzenim şu an iyi ama vitamin desteği de almak istiyorum günde 10 saati buluyor çünkü çalışmam.
Özelden yazdim

Oruc, halimi birakmiyor😐
Evi sadece süpürüp siliyorum. Bayram sonrası temizlikçi gelecek detaylar için.

Firesiz gidiyorum bakalım. Regl olurum birkaç güne. Onun da verdiği bir halsizlik var birkaç gündür
Bende aynı böyleyim canım, birde cocuk dışarı çıkmadığı için sıkılıp ilgi oyun istiyor. Artık olduğu kadar.
ben oldum. Bir iki güne tutacağım inşallah 🙂

Selamlar,
Bayagidir takip ediyordum sizleri yazmak için yeni firsatim oldu.
Kk da yatırım ve ekonomi topiklerinde takılıyorum genelde.
Birikim yapıyorum yıllardır. Kumbara, BES, altın, döviz, bitcoin, hisse, ve gümüş olarak çeşitli şekilde değerlendiriyoruz.
Çok para ayiramiyoruz ama cesitlendiriyoruz. Maaşlı çalışmıyoruz eşimle ikimizde serbest çalışıyoruz. Gelirlerimiz de sabit değil, giderlerimiz de. Ama yine de ufak ufak kenara atmaya çalışıyoruz.
Parayı biriktirdikce de gayrimenkul olarak değerlendiriyoruz.
Hepinize bol kazançlar, bereketli birikimler diliyorum.

Selamlar,
Bayagidir takip ediyordum sizleri yazmak için yeni firsatim oldu.
Kk da yatırım ve ekonomi topiklerinde takılıyorum genelde.
Birikim yapıyorum yıllardır. Kumbara, BES, altın, döviz, bitcoin, hisse, ve gümüş olarak çeşitli şekilde değerlendiriyoruz.
Çok para ayiramiyoruz ama cesitlendiriyoruz. Maaşlı çalışmıyoruz eşimle ikimizde serbest çalışıyoruz. Gelirlerimiz de sabit değil, giderlerimiz de. Ama yine de ufak ufak kenara atmaya çalışıyoruz.
Parayı biriktirdikce de gayrimenkul olarak değerlendiriyoruz.
Hepinize bol kazançlar, bereketli birikimler diliyorum.
Merhaba hoşgeldiniz.
Bende pek tutamıyorum. Biraz birikince bir yerlere yatırım yapmak istiyorum

X