- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.801
İki ekmek,hamburger ekmeği,kola,akşam maç içinde cips Tutarı bilmiyorum fise bakmayı unuttum
Cuma günü de gözlük harcamam oldu 440 lira.
Cuma günü de gözlük harcamam oldu 440 lira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım. İlgin için teşekkürler.Probiyotik maya ile yaptığım yoğurdu komşuya götürdüm normal tadı böyle dedi. Ben beğenmedim o yüzden komşudan çiğ sütten yaptığı yoğurt mayasını aldım. Günlük süt ile onu mayaladım. İnş tutsun da yiyecem. Günlerdir hiç yoğurt tüketemedim hep çöpe gitti.Ben de cig sütten yoğurt yaptım hamilelik dönemimde.Aileden de böyle gördüğüm öğrendiğim için başka türlüsünü denemedim hiç.Cok tatlı bir dönemdesin,ilerledikçe daha tatlilasicak Alya
Bizim sadece eczane 2bin TL tuttu. Her şey çok pahalı. Gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun. Bir sürü işsiz var üzülüyorum artık.Günaydın
İyi pazarlar
Bu ay yaklaşık 900₺ sağlık masrafımız cıktı kızın ve benim. Maaştan karşılıyor şükür ama birikim azalacak biraz
Neyse sağlık olsun da bir dahaki aya kısmet..
Hayırlı doğumlar inşallah sağlıkla gelsin bebisSelam kızlar bende cumadan tibaren doğum iznime ayrılmış bulunuyorum zor bitirdim bu haftayı artık şükür
Bebek kıyafetlerini yıka ütüle yapıp yerlestirecegim hafta ici bugün mutfağı temizledim biraz ama ev duruyor esimin toplantısı vardı supurge yapacak şimdi bende yarın silerim olamzsa banyo yıkanacak bugün ne yetişirse artık
Ben dolaylı yoldan. Eşim ilgileniyor onun sayesinde öğrendim. Borsaya mı niyetlendin?Kızlar borsa ile ilgilenen var mi
Ben hep pastorize sut kullaniyorum Alya, biraz kaynatiyorum, sonra ilitip mayaliyorum, sicakligini serce parmagimla kontrol ediyorum, ilik olacak sut.Herkese günaydınlar bir şey sormak istiyorum. Pastörize sütten hazır yoğurt mayası ile yoğurt mayalayan var mı ben beceremedim de. Hamile iken çiğ sütten yoğurt yiyeniniz var mı yoksa siz de mi pastörize süt ile mayaladınız hep?
Girdim eşim anlattı birazBen dolaylı yoldan. Eşim ilgileniyor onun sayesinde öğrendim. Borsaya mı niyetlendin?
Hayırlı olsun :)Girdim eşim anlattı biraz
Püre ben de coin alıp al sat yapmak istiyorum:)Günaydın gençlik
Yine rutin ev işleri başlar birazdan.
Piyaslari takipteyiz al sat yapıyoruz arkadaşlarla