Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Alsat zaten bana gore amelelik ve cok riskli.
Ha gecen carsamba dususte ben de yaptim. Bostaydim. 2.60deki kagit 2.11 gorunce bastim ne var ne yok, cuma sabahi 2.60a geri geldi sattim. Kisa gunun kari 3 kurus kazandim.
Ama surekli takip gerektirip kazanacagim 3 kurusu zaten kar olarak gormem ben. Burdaki hanimlar bilir ben mobile girip altin almaya usenirdim yani surekli kovalayarak yapilan bi is degil, olsa ben yapamam.

Ben ilk denememi 800 tl ile yaptim bu arada 😀 bakma simdi milyonluk islem yaptigima. tabi ki 300 bini tek seferde biseye yatirma. Gozden cikarttigin bi miktarla biraz al bak en kolay icine girince ogreniliyor. Bankacin varsa destek iste, videolar izle, kap oku, twitterdan gozune kestirdiklerini takip et. Yorumlari hep tutuyor dedigin iki uc kisi belirir zaten gozunde. Ona gore ufak ufak buyutursun.
Ben hala kendim 20 bin lira parayi ceviriyorum kendi kafama gore. Bu hesaplardan edindigim bilgilere gore. Haftada 1000 gibi ordan geliyor. Bazen 5000 geliyor 3000 geliyor ama en az 1000 gelir yani.

Diger para komisyonla emin ellerde.
Portakalım şimdi investingde bi tane kağıda mütemadiyen sövüyorlar günlerdir, bu alınabilir demek mi oluyor :deli:

Pure sen borsa hakkinda ne dusunuyorsun. Yatirimlarini altin olarak mi yapiyorsun acaba
Ben altındayım canım.
Kızların yazışmalarına biraz baktım,ilgimi çekti, girmek de istedim. Fakat hiç ama hiç bir bilgim, deneyimim yok. Araştıracak okuyacak vaktim de yok açıkçası. 🤷

Portakalım şimdi investingde bi tane kağıda mütemadiyen sövüyorlar günlerdir, bu alınabilir demek mi oluyor :deli:

Orta veya uzun vadeciysek kesinlikle al demek 😃

Kagidin iyisi kotusu yoktur. Girdigin fiyatin iyisi kotusu vardir.
Sovdukleri yer girilecek yerdir yuzde 90😁

Orta veya uzun vadeciysek kesinlikle al demek 😃

Kagidin iyisi kotusu yoktur. Girdigin fiyatin iyisi kotusu vardir.
Sovdukleri yer girilecek yerdir yuzde 90😁
Ay aman ben günlük falan bulaşmam o işlere denemek için alacağım sadece çok bilmiyorum zaten. Orta vadede dursun diye bakalım ne hale gelecek, sardırayım bundan bir tane tamamen kör alış yapıyorum :KK53:
Edit: Bi de hacmi az ıssız yerlerde geziniyorum wuhuu

Ay aman ben günlük falan bulaşmam o işlere denemek için alacağım sadece çok bilmiyorum zaten. Orta vadede dursun diye bakalım ne hale gelecek, sardırayım bundan bir tane tamamen kör alış yapıyorum :KK53:

Bana özelden yazsana hangi kagit oldugunu.
Al sat diyemem ama ben olsam alirdim ben olsam almam derim 🤪🤪

Ha bir de sunu da belirteyim.Bizim.bir ev ve arabamiz var. Arabanin borcu hala devam ediyor. Dinen ev arabadan fazlasina zelat duser deniliyorya. Biz yillik.kazancimizi hesaplayip.bir miktar vermeyi tercih ediyoruz
Su an kenarsa olan altinlarimi son 6 ayda aldim.zaten. Yani aslinda verdigimiz zekat kazanclarimizin zekati.Bu sekilde yapmayi kendimiz tercih ettik. Yine de uyarin icin cok tesekkurler.
Allah kabul etsin canım.benim haddime değil uyarmak.sadece merak ettim sordum.belkide zekat borcunuz vardır onu ödüyorsunuzdur diye düşündüm.

Haklısınız zekatı zaten vergi verirmişçesine yükümlülük gibi değil de içimizden gelerek vermemiz lazım, hele hele dediğiniz gibi güzel gelirlerimiz evlerimiz arabalarımız varsa. Hatta zekatın bir kısmının fon olarak toplanıp katma değerli üretim yapacak girişimcilere verilmesi gibi fantazilerim var bir gün devlet yönetirsem yaparım artık :KK70: sürdürülebilir bir kalkınma olur ki zekatın amacı hasıl olur böylece. Şaka bir yana allah kabul etsin yardımlarınızı kazancınız bereketli olsun.
Cok tesekkurler,amin. Allah hepimizin hayrini kabul etsin. Birikimlerimiz bereketli olsun

Ben altındayım canım.
Kızların yazışmalarına biraz baktım,ilgimi çekti, girmek de istedim. Fakat hiç ama hiç bir bilgim, deneyimim yok. Araştıracak okuyacak vaktim de yok açıkçası. 🤷
Vallahi ayni hislerdeyim😂😂 aslinda arastirip ögrenmeyi cok isterim.ama.buna zamanim yokki..bu ebeple sadece az bir parayla denemek stiyorum.

Alsat zaten bana gore amelelik ve cok riskli.
Ha gecen carsamba dususte ben de yaptim. Bostaydim. 2.60deki kagit 2.11 gorunce bastim ne var ne yok, cuma sabahi 2.60a geri geldi sattim. Kisa gunun kari 3 kurus kazandim.
Ama surekli takip gerektirip kazanacagim 3 kurusu zaten kar olarak gormem ben. Burdaki hanimlar bilir ben mobile girip altin almaya usenirdim yani surekli kovalayarak yapilan bi is degil, olsa ben yapamam.

Ben ilk denememi 800 tl ile yaptim bu arada 😀 bakma simdi milyonluk islem yaptigima. tabi ki 300 bini tek seferde biseye yatirma. Gozden cikarttigin bi miktarla biraz al bak en kolay icine girince ogreniliyor. Bankacin varsa destek iste, videolar izle, kap oku, twitterdan gozune kestirdiklerini takip et. Yorumlari hep tutuyor dedigin iki uc kisi belirir zaten gozunde. Ona gore ufak ufak buyutursun.
Ben hala kendim 20 bin lira parayi ceviriyorum kendi kafama gore. Bu hesaplardan edindigim bilgilere gore. Haftada 1000 gibi ordan geliyor. Bazen 5000 geliyor 3000 geliyor ama en az 1000 gelir yani.

Diger para komisyonla emin ellerde.
merhaba twitterdan onerebılecegınız ısımler var mı?
Yada baslangıc ıcın onerebılecegınız vıdeolar

Bugün okullar uzaktan mi olup olmayacağı belli olacaktı ama hiç bir habere ulaşamadım
Salgının 3. Evresine girdiğimiz söyleniyor bu dönem sonuna kadar uzak deselerde sürekli insanları ne olacak sitresine sokmasalar.
Bakanlar kurulu toplanmadı henüz. Akşam 7-8den önce gelmez haberi.

Mercimek çorbası hazırladım. Akşam üzeri rondolayıp yağını nanesini kavururum. Bir de biber dolması hazırladım o da pişecek.
Sebze meyve siparişi verdim. 104₺ tuttu. İki hafta gider diye düşünüyorum yemek listeme göre. Bu durumda ekmek ve süt dışında harcamamız kalmıyor bir süre. Bugün eşimin maaş zammı belli olacak. Heyecanla bekliyoruz bakalım inşallah gönlümüze göre olur.

X