- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.215
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.101
günaydın kızlar bugün banyoları yıkamayı düşünüyorum kahvaltı yaptık biraz etrafı topladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ufak oğlum 21 aylık anne ver, baba düştü gibi sadece iki kelimeyi bir araya getiriyor.bu arada bu yaşlarda çocukları olan varsa cümle kurmaya konuşmaya ne zaman başladı acaba 21 aylık kızım birkaç defa Alo baba dedi iki kelimeyi birleştirdi cümle sayılmasa da ilk çocuk olunca insan biraz evhamlı oluyor sanırım
Alabalık hiç almayız biz,dışarda alabalık restoranlar vardı doğuda her hafta giderdik. Çünkü birkez migrostan almıştık berbat çıktı.Bizde dondurulmuş alabalık aldık marketten hiç beğenmedik çöpe gitti kalanı buzlukta
Hiç denemedim canımcım belki bir gün denk geliriz beneklisine.Biz de artık dondurulmuş almayız marketten. Üzerinde kızartılmasını söyleyen tarif vardı ama biz fırında yaparız hep. Belki ondan tadı kötü oldu zannetmiştim. Demekki kötü almamak lazım.Alabalık hiç almayız biz,dışarda alabalık restoranlar vardı doğuda her hafta giderdik. Çünkü birkez migrostan almıştık berbat çıktı.
Yaaa ama kırmızı benekli alabalık yedin mi bilmem ama muhtesem.terayagda kızartılmış. Ben tezgahta hiç görmedim.
Doğuda görevdeyken oraya özgü bir yerden gelmisti, süperdi.
Alya dışını bıçakla iyice sıyırıyor musun pul temizliyor gibi.dışında akışkan bir şey oluyor onu temizlemeden alabalık çok kötü oluyor.Bizde dondurulmuş alabalık aldık marketten hiç beğenmedik çöpe gitti kalanı buzlukta
Yok cnm alabalık fileto yapıp dondurulmuş satıyorlar ondan alıp direkt fırına atmıştım. Zaten çok yediğim bir balık değildir. Almış bulunduk işte.Alya dışını bıçakla iyice sıyırıyor musun pul temizliyor gibi.dışında akışkan bir şey oluyor onu temizlemeden alabalık çok kötü oluyor.
Kötü olmuş canımBu ay harcamasız bir gün geçmiyor
Bu aya özel bir bereketsizlik var
Eşime promosyon yatmıştı hemen çıkartamadık elimizden hesapta durmuştu.
Diğer evimde şarteller atmış dondurucumdaki etler tavuklar kışlık hazırlıkların hepsi bozulmuş çöp oldu.
Yazın kuzu almıştık büyüsün çoğalsın diye biri hastalanmış öldü.
Bugün bulaşık makinam bozuldu eşim saatlerce uğraşıp yaptı Allah'tan bu konularda becerikli.onu şimdilik ucuz atlattık.
Bu dediklerinin hepsi peş peşe son üç gün içinde oldu kötü
benimki de anne baba dede abi gol anane bip araba Allah of ver gel haydi aslında kelime sayısı iyi sayılır 30 falan vardır bir ara sanmıştım ama zaman zaman bir kısmını söylemiyor işaret var parmağıyla herşeyi gösteriyor kafasını sallıyor evet manasında el sallar öpücük atar 2 yaşını bekliyorum ben de ondan sonra iyice açılır herhaldeUfak oğlum 21 aylık anne ver, baba düştü gibi sadece iki kelimeyi bir araya getiriyor.
Çok kelimesi yok ama anne, baba,abi,abla,dede,tatlı,ekmek,mama
Ver,dur,bak gibi bir kaç kelime daha
Eşim ne zaman konuşacak diyor.
Bana göre yeterli yarı konuşarak yarı işaret ederek derdini anlatıyor.
geçmiş olsun ya bazen gerçekten böyle üst üste geliyorBu ay harcamasız bir gün geçmiyor
Diğer evimde şarteller atmış dondurucumdaki etler tavuklar kışlık hazırlıkların hepsi bozulmuş çöp oldu.
Bugün bulaşık makinam bozuldu eşim saatlerce uğraşıp yaptı Allah'tan bu konularda becerikli.onu şimdilik ucuz atlattık.
Bu dediklerinin hepsi peş peşe son üç gün içinde oldu
Çok üzüldüm ya bende de 2 aydır yeni alınan kuruyemiş pirinç bulgur kurtlanıyor 23 derecenin üzerine çıkmayan odada. Anlamadım gitti daha yılbaşında aldğmz kuruyemis kurtlanmış ayın 11 inde aldığm bulgur kurtkanmış. Dibine kadar tasarruf moduna geçiyoruz dedim bunlar olmaya başladı...Bu ay harcamasız bir gün geçmiyor
Ne diyeceğimi bilemedim .Bu ay harcamasız bir gün geçmiyor
Oda nemli mi acabaÇok üzüldüm ya bende de 2 aydır yeni alınan kuruyemiş pirinç bulgur kurtlanıyor 23 derecenin üzerine çıkmayan odada. Anlamadım gitti daha yılbaşında aldğmz kuruyemis kurtlanmış ayın 11 inde aldığm bulgur kurtkanmış. Dibine kadar tasarruf moduna geçiyoruz dedim bunlar olmaya başladı...
Sanırım sadaka falan vermemiz gerek bizim :)
Değil ondan önce de kiler dolabımdaydı grçen sene sapasağlam duran erzakalr bu sene kurtlandı yerini değiştirdim yine kurtlandı artık ya balkona ya salona koyucam salonda kalorifer hiç yanmıyor kurtlananları tavukla falan pişirip sokağa koyuyorum hayvamlar nasiplensin bari diyeOda nemli mi acaba
Defne yaprağı koy canım,kurtlanmayı önlüyor.Çok üzüldüm ya bende de 2 aydır yeni alınan kuruyemiş pirinç bulgur kurtlanıyor 23 derecenin üzerine çıkmayan odada. Anlamadım gitti daha yılbaşında aldğmz kuruyemis kurtlanmış ayın 11 inde aldığm bulgur kurtkanmış. Dibine kadar tasarruf moduna geçiyoruz dedim bunlar olmaya başladı...
Sanırım sadaka falan vermemiz gerek bizim :)