Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Taksitli 6300tl kredi kartı borcum var ve geçen eşime kızıp biriken paradan topluca ödemiştim ama sonra gözlük ve saksı alınca ve şu çi dizisindeki elbiseyi gene kredi kartı doldu. Nisan da bin TL demişim baktım az önce 397tl ye iniyor taksitler temmuzda da 93 TL ye düşecek. Ve ben kararlıyım temmuza kadar kendi kredi kartımdan bir şey almayacağım. Not:taytı da kocama aldırdım :)

Eşim de Arabistan'a gidince biz para biriktiriyoruz. Konu sahibi arkadaşım eşin yurt dışına gidince göreve eminim dediklerin olur ve düze çıkarsınız .

Buraya notum: temmuz dan itibaren üç sene kredi kartı borcum varmış gibi kenara koyup araba alacağım. Çünkü pişmanım üç sene de ortalama 3500tl kredi kartına ödemişim ve 126bin TL etmez dolaptaki eskiyen ayakkabı ve kıyafetler

Bu arada benim koca şik bir yere götürecekmis beni yılbaşi için. Yani hala düzelmedi bu
Askeri gazinoya mi gitsek dedim bende

Çok harcadik zamaninda. Bilincsiz olarak . O yuzden
Bu arada bana diyoki sen cok çirkef çiktin
Ben seni hassas narin bir kız diye aldim diyor
Hahaaa her kız bekarken pamuk prenses, evlenince cadı olur
Çünkü eşleri öyle olmak zorunda bırakıyor deseydin:))

Oooo cokmus ya S Spizella ama planlı bir şekilde birkac ayda kapatabilirsin borcunu

Sormayın hanımlar valla geçen aylar 7000 falan geliyordu
Aslında hep geçmiş ayların borcu
Aylık taksit 700 tl
Ama önceki aylardan hep asgari ödeyebildim
O yüzden birikerek bu hale geldi

THY pahalı ya. Evet tayt dayanıklı calzedonia dan aldım.

Thy pahalı tabi
O yüzden biz hep pegasus
Geçen ankara izmir biletini 30 tl ye aldım
Yurtdışına giderken ise thy tercihimdir
Yemekleri güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…