- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
Ben bu maaşta başlayacagim. 4 ay sonra 3000 odemis olacagim kredi kartinaBence buraya yazan arkadaşlar bir yarışma falan yapalım. Örneğin bir ay sonunda kaç TL biriktirdik ya da herkes borçlarını yazıp ne kadar azalttığını yazsın. Belki bana faydası olur
Naptın kiiiidün o kadar para harcadım ki hiç buraya yazmayayım
Tamam oyleyse yarisma yaptik.Ben de dört ay sonunda kredi kartına 4000tl Ödemiş olacağım. Nisan ayında kredi kartım 1000tl altına düşecek. İnş
Neden ankara İstanbul uçak bileti o kadar pahalı?tayt kalıcı bişeyse yani uzun süre kullanılabilirse bence makul uzun vadedePazar günü İstanbul'a gidiyoruz perşembeye kadar kalacağız ve şansıma hava yağmurlu önünüzdeki hafta . Sanki Ankara'dan yağmurlu hava getiriyorum:) otelde kalacağız eşiminkini iş yeri karşılıyor. Ben de peşine takılıyorum. Birikim mirikim hak getire. Kafadan 700tl sadece benim uçak biletlerim. İstanbul da da sadece dışarıda yeme içme parası bir de hediye almam lazım offffff gitti paracıklar. Şimdiden az önce avm den calzedonia tayt aldım İstanbul da gezerken giyerim diye 129.95tl pöfff kınıyorum kendimi gene çuvalladım
Bizimde yakit cok oluyorKredi kartı neredeyse 1000tl gelmiş ve %80i yakıt. Sinir oldum
Bnmde hedefim oKarti bitirip kapatacagim bende.
Konut kredisi faiz oranlari ne acaba. Yukseldi sankiBenim şu an borcum kredi kapatırken kardesimden aldigimdan kalan 2.750 TL ve kredi kartım var 2bin TL civarı.
Ocak ve Şubat ayında bunları kapatıp nasipse Mart ayında konut kredisi cekecegiz
İş bankası 1,14 şu anKonut kredisi faiz oranlari ne acaba. Yukseldi sanki
Nakit verebilecek misinin krediden haricİş bankası 1,14 şu an
Önceki hafta 1,09 mus
yukselmis, bugün merkez bankasının faiz arttirimiyla biraz daha yükseleceğini ongoruyoruz dedi bankaci
Peşinat :)Nakit verebilecek misinin krediden haric
Ne deniliyodu unuttum
Başlamak lazım bir yerden ama biraz biz gençleri yıpratıyor ev kredisi. Biz de fazla çektik ama ilk üç ayda. Sonra alışılıyorPeşinat :)
Pesinatimiz var biraz ama evler düşündüğümüzden daha pahalı, kredi tutarimiz fazla olacak sanirim
THY pahalı ya. Evet tayt dayanıklı calzedonia dan aldım.Neden ankara İstanbul uçak bileti o kadar pahalı?tayt kalıcı bişeyse yani uzun süre kullanılabilirse bence makul uzun vadede
Yoksa birazcık pahalı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?