- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
Gerçekten tayt pahaliymişPazar günü İstanbul'a gidiyoruz perşembeye kadar kalacağız ve şansıma hava yağmurlu önünüzdeki hafta . Sanki Ankara'dan yağmurlu hava getiriyorum:) otelde kalacağız eşiminkini iş yeri karşılıyor. Ben de peşine takılıyorum. Birikim mirikim hak getire. Kafadan 700tl sadece benim uçak biletlerim. İstanbul da da sadece dışarıda yeme içme parası bir de hediye almam lazım offffff gitti paracıklar. Şimdiden az önce avm den calzedonia tayt aldım İstanbul da gezerken giyerim diye 129.95tl pöfff kınıyorum kendimi gene çuvalladım
Amannnn hiç mi yaşamayacagiz17 TL atlet parasını anneme ödettim diye sevinirken .... Şimdi böylesiiii
Amannnn diyorum hiç mi yaşamayacaz.... Zaten kaç aydır evdeyim bir yere gittiğim yoktu
AynennnnYarın maaş günü heyecanlandım biraz
bu arada 130 tl tayt cokmus cidden.Aynennnn
Of yaa yarın 160ı vurmasaBu arada altin yükselişe gecmis.biz yarin alicaz ya uçar artik
156.8
istanbulda. sosyete pazarlarinda birebir aynisini bulursun ... ve cokkk pahalı geldi biz 20 30 lik eşofmanla geziyoruz daha istanbul bizi kinamadi ayiplamadi :) ama daha simdiden fazla açılma 17 tl kâr yaptin fazlasi cıktı simdi .tabi güle güle giyPazar günü İstanbul'a gidiyoruz perşembeye kadar kalacağız ve şansıma hava yağmurlu önünüzdeki hafta . Sanki Ankara'dan yağmurlu hava getiriyorum:) otelde kalacağız eşiminkini iş yeri karşılıyor. Ben de peşine takılıyorum. Birikim mirikim hak getire. Kafadan 700tl sadece benim uçak biletlerim. İstanbul da da sadece dışarıda yeme içme parası bir de hediye almam lazım offffff gitti paracıklar. Şimdiden az önce avm den calzedonia tayt aldım İstanbul da gezerken giyerim diye 129.95tl pöfff kınıyorum kendimi gene çuvalladım
İstanbul'a gidip alış veril yapmadan döneceğim bu benim için büyük birikim aslında. Ama zaten otele gecelik 250-300 vereceğim o da beni ekonomik olarak sarsacak zaten. Gitmeyip o parayı kenara atayım diyorum ama eşim il dışına çok çıktı bir aydır da yoktu. Ve o bir ay boyunca evdeydim sadece evde boşluktan internet alışverişine paraları kaptırdım onu da daha önce yazmıştım sizlere. Bu son deyince alıyorum o yüzden söz vermek yerine dirayetli durmalıyımGerçekten tayt pahaliymiş
Sız yine de açilmayin çok
Çok haklısınız:) teşekkürler ama sosyete pazarına girersem 20-30 TL diye dünyayı alıp 400tl harcarım benistanbulda. sosyete pazarlarinda birebir aynisini bulursun ... ve cokkk pahalı geldi biz 20 30 lik eşofmanla geziyoruz daha istanbul bizi kinamadi ayiplamadi :) ama daha simdiden fazla açılma 17 tl kâr yaptin fazlasi cıktı simdi .tabi güle güle giy
400 den fazlası da gider o ayri tabi ama pişman olmazsinÇok haklısınız:) teşekkürler ama sosyete pazarına girersem 20-30 TL diye dünyayı alıp 400tl harcarım ben
Sosyete pazarı nerede var? Gerçi hava yağmurlu pazarda gezilmez. Ben taksimde kalacağım400 den fazlası da gider o ayri tabi ama pişman olmazsindenk gelirsen dolaşmani tavsiye ederim
Geçmiş olsun evde Leslie ile yürü ya da pilates yap.cimri bir insan degilim hic olmadım
sadece mutfak yemek ve veya dışarda yemeğe hic acimam onun disinda tutumluyumdur.
ama fazla kilolarim yüzünden diyetisyene balsadim 2 ay önce.buna sebeb dışarda yemeyi azalttim
5 kilo verdim gerisi kaldi çünkü hastalığa sebeb yuruyemedim
teşekkür ederim.Geçmiş olsun evde Leslie ile yürü ya da pilates yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?