Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pazar günü İstanbul'a gidiyoruz perşembeye kadar kalacağız ve şansıma hava yağmurlu önünüzdeki hafta . Sanki Ankara'dan yağmurlu hava getiriyorum:) otelde kalacağız eşiminkini iş yeri karşılıyor. Ben de peşine takılıyorum. Birikim mirikim hak getire. Kafadan 700tl sadece benim uçak biletlerim. İstanbul da da sadece dışarıda yeme içme parası bir de hediye almam lazım offffff gitti paracıklar. Şimdiden az önce avm den calzedonia tayt aldım İstanbul da gezerken giyerim diye 129.95tl pöfff kınıyorum kendimi gene çuvalladım
Gerçekten tayt pahaliymiş:KK62:
Sız yine de açilmayin çok

Pazar günü İstanbul'a gidiyoruz perşembeye kadar kalacağız ve şansıma hava yağmurlu önünüzdeki hafta . Sanki Ankara'dan yağmurlu hava getiriyorum:) otelde kalacağız eşiminkini iş yeri karşılıyor. Ben de peşine takılıyorum. Birikim mirikim hak getire. Kafadan 700tl sadece benim uçak biletlerim. İstanbul da da sadece dışarıda yeme içme parası bir de hediye almam lazım offffff gitti paracıklar. Şimdiden az önce avm den calzedonia tayt aldım İstanbul da gezerken giyerim diye 129.95tl pöfff kınıyorum kendimi gene çuvalladım
istanbulda. sosyete pazarlarinda birebir aynisini bulursun ... ve cokkk pahalı geldi biz 20 30 lik eşofmanla geziyoruz daha istanbul bizi kinamadi ayiplamadi :) ama daha simdiden fazla açılma 17 tl kâr yaptin fazlasi cıktı simdi .tabi güle güle giy

Gerçekten tayt pahaliymiş:KK62:
Sız yine de açilmayin çok
İstanbul'a gidip alış veril yapmadan döneceğim bu benim için büyük birikim aslında. Ama zaten otele gecelik 250-300 vereceğim o da beni ekonomik olarak sarsacak zaten. Gitmeyip o parayı kenara atayım diyorum ama eşim il dışına çok çıktı bir aydır da yoktu. Ve o bir ay boyunca evdeydim sadece evde boşluktan internet alışverişine paraları kaptırdım onu da daha önce yazmıştım sizlere. Bu son deyince alıyorum o yüzden söz vermek yerine dirayetli durmalıyım

istanbulda. sosyete pazarlarinda birebir aynisini bulursun ... ve cokkk pahalı geldi biz 20 30 lik eşofmanla geziyoruz daha istanbul bizi kinamadi ayiplamadi :) ama daha simdiden fazla açılma 17 tl kâr yaptin fazlasi cıktı simdi .tabi güle güle giy
Çok haklısınız:) teşekkürler ama sosyete pazarına girersem 20-30 TL diye dünyayı alıp 400tl harcarım ben

Bence buraya yazan arkadaşlar bir yarışma falan yapalım. Örneğin bir ay sonunda kaç TL biriktirdik ya da herkes borçlarını yazıp ne kadar azalttığını yazsın. Belki bana faydası olur

Cüzdanımda 295tl hala duruyor ama kredi kartı şifresini mi ya da komple kartı mı yok etsem bilmiyorum . 31 aralıkta yasa çıkıyor internet alışverişi yapamayacağım izin vermiyorum kendime onaylamadım hiç bir maili de. Ocaktan temmuza kasar kredi martımdan bir çöp dahi almayacağım. Benim hedefim bu yönde

cimri bir insan degilim hic olmadım
sadece mutfak yemek ve veya dışarda yemeğe hic acimam onun disinda tutumluyumdur.
ama fazla kilolarim yüzünden diyetisyene balsadim 2 ay önce.buna sebeb dışarda yemeyi azalttim ;)
5 kilo verdim gerisi kaldi çünkü hastalığa sebeb yuruyemedim

cimri bir insan degilim hic olmadım
sadece mutfak yemek ve veya dışarda yemeğe hic acimam onun disinda tutumluyumdur.
ama fazla kilolarim yüzünden diyetisyene balsadim 2 ay önce.buna sebeb dışarda yemeyi azalttim :KK66:
5 kilo verdim gerisi kaldi çünkü hastalığa sebeb yuruyemedim
Geçmiş olsun evde Leslie ile yürü ya da pilates yap.

Back