Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar :KK70:
Guncel bilgi geciyorum
Bizim evdeki savas dindi
Esimin annesinin findik bahcesine gitme durumu vardi daha dogrusu surekli bir taleple geliyorlardi delirmistim
Ortaklardan biri sorun cikarmis kv de kizmis orada oturan yegeni ile kocasi bu isi biliyor onlarla konusmus ucretini verecek onlara yaptiracak ztn ihtiyaclari var
3 ortakliydi 3. Ortak vefat etti 2 kisi kaldilar sen yap yok sen yap tartismasi
Kv ben kalkip gidicem seni evinden edicem baslarim boyle ise diyor bi gulesim geldi
babyloading87 babyloading87 bizimkilerin akli basina geldi bacim, diger konuyu kilitledim sonucu bil cok destek oldun dun yerdemiyim goktemiyim bilemedim :KK70:

Benim harcamaya zamanım yok 😏bizim ev entrika kaos dolu

Balkona masa sandalye aldim
Kupon geldi fairy aldim
Yegenime egitici kopekcik almis olabilirim cocukta bi ayicik aski olustu Allahim insallah gecer :KK70:
Cocuk kitabi aldim tanesi 1.5 tl
Katlanir sehpa aldim
Bu kadar
Sirada altin kupe var
Kupem yok altindan baskadi yara yapiyor

Balkona masa sandalye aldim
Kupon geldi fairy aldim
Yegenime egitici kopekcik almis olabilirim cocukta bi ayicik aski olustu Allahim insallah gecer :KK70:
Cocuk kitabi aldim tanesi 1.5 tl
Katlanir sehpa aldim
Bu kadar
Sirada altin kupe var
Kupem yok altindan baskadi yara yapiyor
Fisher Prince yeni seri çıkartmış reklamda gördüm bakacağım 🤣 malum bizim robot beşikten düşüp öldü

Kizlar :KK70:
Guncel bilgi geciyorum
Bizim evdeki savas dindi
Esimin annesinin findik bahcesine gitme durumu vardi daha dogrusu surekli bir taleple geliyorlardi delirmistim
Ortaklardan biri sorun cikarmis kv de kizmis orada oturan yegeni ile kocasi bu isi biliyor onlarla konusmus ucretini verecek onlara yaptiracak ztn ihtiyaclari var
3 ortakliydi 3. Ortak vefat etti 2 kisi kaldilar sen yap yok sen yap tartismasi
Kv ben kalkip gidicem seni evinden edicem baslarim boyle ise diyor bi gulesim geldi
babyloading87 babyloading87 bizimkilerin akli basina geldi bacim, diger konuyu kilitledim sonucu bil cok destek oldun dun yerdemiyim goktemiyim bilemedim :KK70:
Cok sevindim cnm.
Deli ya millet
Hala nolcak diyorlar.
2 saat gider gelirmis .
Su yakıyo milletin arabası demek🤣
Bide zaman kaybı.
Cözülmüs en azından gözünüz aydın🌸

Cok sevindim cnm.
Deli ya millet
Hala nolcak diyorlar.
2 saat gider gelirmis .
Su yakıyo milletin arabası demek🤣
Bide zaman kaybı.
Cözülmüs en azından gözünüz aydın🌸

Ben esimi hastahaneye zor yetistirdim baby o halini kimse gormedi ne kendim icin ne baskasi icin zorunlu sebep olmadikca yormam birak parasini kendide hic istemiyor ztn
Gorumceme cuma mi ctesi mi geleceksin diye soracak
O ztn gel al diyecek
Cuma gelirsen alirim cumartesi kendimi yoramam derim dedi
Gelirse Allah bana sabir versin:KK70:
Pasiflora ada cayi kk Allah ne verdiyse artik:KK70:
bu adam omrunde ilk defa bos calismiyor
Findik konusuda kendiliginden cozuldu ozlerine dönduler sanki 2 aydir beni yiyen onlar degil

Konu hakaret boyutuna varmaya basladi
Ben acikladikca anlayan cozum sunan oldu
Kimi konu sahibini delirtmeye calisti
Ben bir kac cumleyi yakaladim rahatlamistim kapattirdim niye millete hakaret ettireyim

Son düzenleme:
Ben esimi hastahaneye zor yetistirdim baby o halini kimse gormedi ne kendim icin ne baskasi icin zorunlu sebep olmadikca yormam birak parasini kendide hic istemiyor ztn
Gorumceme cuma mi ctesi mi geleceksin diye soracak
O ztn gel al diyecek
Cuma gelirsen alirim cumartesi kendimi yoramam derim dedi
Gelirse Allah bana sabir versin:KK70:
Pasiflora ada cayi kk Allah ne verdiyse artik:KK70:
Kaldiki bu adam omrunde ilk defa bos calismiyor
Findik konusuda kendiliginden cozuldu ozlerine dönduler sanki 2 aydir beni yiyen onlar degil

Konu hakaret boyutuna varmaya basladi
Ben acikladikca anlayan cozum sunan oldu
Kimi konu sahibini delirtmeye calisti
Ben bir kac cumleyi yakaladim rahatlamistim kapattirdim niye millete hakaret ettireyim
Tabi cnm adam niye yorulsn bos yere.
Gelmeyiversin.
İyi yapmıssın
Bdv insnların kendilerini alt metinde övdükleri yer.
Ben helal olsn yazdım bitanesine en sonunda.
Onu istiyor,alkıs bekliyor.
Tmm dedim aferin saana rahatla😅

Tabi cnm adam niye yorulsn bos yere.
Gelmeyiversin.
İyi yapmıssın
Bdv insnların kendilerini alt metinde övdükleri yer.
Ben helal olsn yazdım bitanesine en sonunda.
Onu istiyor,alkıs bekliyor.
Tmm dedim aferin saana rahatla😅

Yaa yok bee
Herkes kendi eksigine baksin yazanlarin basinda neler vardir yada kendileride gelip alsin ister liste uzar ama mantikli bir sebep yoksa kim niye baskasini yorsun uzsun yipratsin
Hep derim benim esimde katlandigim sey sana agir gelir senin normalin bana asiri guzel gelir ben sana buyuk geleni hosgorurum sen bana gore kucuk birseyi buyutursun her evlilik baskadir
Benim gorumcem kv yada esimin benim ailem icin yaptiklarini kim ne kadar bilebilir
Bdv ye konu acmak buyuk cesaret valla nasil yaptim bilmiyorum tesekkur ederim cok rahatlattin kafami topladim

55tl tatlı
10 tl çiğ köfte
Birde hediye bilezik 😂Bugünkü harcama bunlar😀Haftasonu eşim geliyor harcama olur.Eşim zaten hergün dışarda yediği için harcamasız gün yok.Dün şort falan aldı denize gidiyor mesai çıkısı😀

kizlar altin cok düştü 😮
cumhurbaşkanı cuma günü bi müjde acıklıycam dedi ve altın dolar hızla düşmeye başladı cok merak ettim ben ne açıklayacak acaba karadenizde enerji kaynağı keşfedildi felan diyolar bakalim

X