- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.561
Püre ağzına alabileceği boyuttaki oyuncakları ortadan kaldır yerden başka birşey alamaz zaten ağzına ne alacak ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok geçmiş olsunKızlar oğlum da hasta dün iki defa acile gittik
Dua edin lütfen., Bir an önce iyileşsin.
Tahliller temiz, Kan da enfeksiyon yok.
kulak boğaz göğüs temiz.
ama ateş sürekli yükseliyor.
6.hastalık olabilir dedi doktor
Haydi bekliyor sizi SiirtGünaydın Kızlar
gecmis olsun @strawberry_cake @boza
Benimde kızlar mızmız öksürük var doktor soguk alginligi dedi ama bir miktar korkmuyor degilin
Dış konusunda cok dertliyim küçük kızım 1 yaşına 10 gün kala ilk dişini çıkardı
Geceden yola çıktık afyondan gözlerim kapalı geçtik eşim sucuk aldı cennetten bir köşe o sekerlemeciler
Konya dayız cok bir şehir yollar geniş
şehir planlaması cok iyi
Türkiye de görmediğim il kalmadı gibi en güzeli Eskişehir ve Konya
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarKızlar oğlum da hasta dün iki defa acile gittik
kulak boğaz göğüs temiz.
çook geçmiş olsunKızlar oğlum da hasta dün iki defa acile gittik
kulak boğaz göğüs temiz.
Çok geçmiş olsun canımKızlar oğlum da hasta dün iki defa acile gittik
kulak boğaz göğüs temiz.
Bende aynı durumdayım hiç bir şey yapasım yok halimde yok yapma isteğimde yokSelam kızlar
bugünlerde çok yorgun hissediyorum nedense. Elim hiçbir işe gitmiyor.
sabah kahvaltı faslından sonra yeşil mercimek yemeği yaptım kendim için. Eşim pek sevmiyor akşam yemeğe gelirse ona başka birşeyler yapmam lazım.
Sabah kendime aldığım kıyafetler geldi hepsi çok güzel basic tişört almıştım zaten kalıpları çok hoş. Trendyolmilla’nın ürünlerini zaten beğeniyorum.
şimdi yine Kargo bekliyorum çocuğun bezi maması. erken gelirse pazara gideceğim. Bazen tam gün sonunda getiriyolar umarım öyle olmaz.
Sağol canımMoralim bozuldu valla tayinime canım sıkıldı biz ayrı gayrı yasayacağız hep.1-2 yila yine tayin olacak eşim ben hep sürünerek gidiyorum eş durumu falan takmıyorlarokyonus şekerim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun kendine bir altın al moral olur
aslında ev hanımı olmak var ama onca yıl okuduk atandık belli bir saygınlığımiz sıfatımız var her şey geride bırakılamıyor.Sağol canım❤Moralim bozuldu valla tayinime canım sıkıldı biz ayrı gayrı yasayacağız hep.1-2 yila yine tayin olacak eşim ben hep sürünerek gidiyorum eş durumu falan takmıyorlar
Sağol canımMoralim bozuldu valla tayinime canım sıkıldı biz ayrı gayrı yasayacağız hep.1-2 yila yine tayin olacak eşim ben hep sürünerek gidiyorum eş durumu falan takmıyorlar
Bence asker polis ile çalışan evlenmeyecek tek sorun bu.Atandığın şehirde yerleşik bir hayat süreceksinaslında ev hanımı olmak var ama onca yıl okuduk atandık belli bir saygınlığımiz sıfatımız var her şey geride bırakılamıyor.
İyice keyfım kaçtı.Şimdi müdür geldi kötü haberim var diye.Genel müdür aramış tayinim olumsuz yazılmıs kızın bütün belgeleri var olumsuz yazmışlar personelden çevirmeye çalışacağım yazıyı demiş.Müdür dedi geri gelirse ayrıntılı tekrar yazarız dedi zaten ayrıntılı yazdım eşimin atama belgesini koydum ayrıca anayasanın maddelerini yazdım.Okumadan olumsuz yazdılar herhaldeNe saçma salak şeylerle uğraşıyoruz
Olumsuz yazmıslar genel müdür aramış farkedip.Personeli arayıp çevirmeye çalışacakmış inş çevirir.Yoksa yine dilekçe ver bekle kışa kadar gidemem zaten adam yaza yine tayin olurNoldu canim redmi geldi
Olumsuz yazmıslar genel müdür aramış farkedip.Personeli arayıp çevirmeye çalışacakmış inş çevirir.Yoksa yine dilekçe ver bekle kışa kadar gidemem zaten adam yaza yine tayin olur