- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.521
yanlış bilmiyorsan tedavi görülürse ilerlemesi önleniyor inşallah bundan kötü olmaz3 tane cocugu var
Ikizler 8 yasinda kucuk 7 yasinda
Cok zor be
Cok agliyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış bilmiyorsan tedavi görülürse ilerlemesi önleniyor inşallah bundan kötü olmaz3 tane cocugu var
Ikizler 8 yasinda kucuk 7 yasinda
Cok zor be
Cok agliyormus
yanlış bilmiyorsan tedavi görülürse ilerlemesi önleniyor inşallah bundan kötü olmaz
EvetSerdar ortaçta mı ms hastasıydı
Yaşı ilerledi evet ama hastalık yıprattı adamı resmen yazık
Çok teşekkür ederimÇok mutlu oldum canım haydi hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım yeni görev yerinGünaydın önce işyerine uğrayıp nohut bırakcam sonra bakanlıktaki işleri halletmeye gitcem inşallah rast gider işlerim akşam komşularımla vedalaşmaya giderim kendi valizimi akşam hazırladım kızlarınkini gelince yaparım çamaşır yıkancak dedi annem o gündüz halleder son gecem
Ayyyy bizimde dişimiz yok çocuk yürüyecek oldu geçmiş olsun bozaGünaydın. Büyüğü iyileştirdik derken klasik olarak küçük de kaptı gribi. Akşam da o ateşlendi. Başka da bir sıkıntısı yok şükür. Bakayım grip mi olacak yoksa diş mi çıkaracak. 10. ayın içinde ama hala diş yok.
Senin etrafında hiç normal insan yok mu acaba . Ben olsam birisini öldürürdüm kesin bu nedir böyle ? Yazmayayım diyorum duramıyorum deli valla hepsiGünaydın kızlar. Bugün moralim çok bozuk. Oğlan hasta hic hali yok. Dun abim geldi diye annemlere gitmiştim yemek falan yedik oğlan ağladı krizi tuttu yine illa eve gidelim diye hic durmadi bir yandan kiz ağlıyordu. Annemde rahatsızdı biraz sofrayı topladım bulaşıkların kirini aldım makinaya atacaktım makina doluydu boşaltacaktım o sırada oğlum ağladı işte bacağıma yapıştı illa gidelim diye. Bende mecburen eve geldim babamla konuştum az önce annen dün çok kızdı mutfağı öyle birakip gittin diye falan dedi. Hep böyle yapıyor ya iki çocukla ben kendime zor yetiyorum her gittiğimde iş yüzünden canımı sıkıyor. Biktim artık onun elestirilerinden. Ne yapsam begenmiyor hep bir elestiri bir laf sokma. Bu kadin iki bebeyle ugrasiyor biraz anlayis gostereyim diyecegi yere bunaltiyor beni ya. Sabah sabah canim sıkıldı.
Cinsler ya hepsi ayrı bir çeşit. Başımı alıp gidince rahatlayacağım valla yetti artık.Senin etrafında hiç normal insan yok mu acaba . Ben olsam birisini öldürürdüm kesin bu nedir böyle ? Yazmayayım diyorum duramıyorum deli valla hepsi