- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.661
Sinirli değilim aslında sadece çok üzgünümsinirle hareket etme canım biraz dışarı çık hava al ya da arkadaşınla falan konuş biraz sakinleşirsin
Yok yere işte...Üzülme erkekler anlayışsız oluyor basit düşünüyorlar
kötü olmuş bari 2 yıl olsaydı izmirİzmir 1 yıl diyorlar dedi eşim Sonra Ankara 3 yıl demişler.Keyfim kaçtı İzmir’i kayınvalide ile yiyeceğiz ah be felek
canım çok mu büyük tartışma yaşadınız . Yani tartışmalar olması normalKızlar eşimle tartıştık
Hiç bir yere sığamıyorum
Bizi neler bekliyor bilmiyorum
nasıl gidiyor diyet ben akşam 7 de yedim en son ama çok acıktım sabah midemden sesler gewliyorducanım çok mu büyük tartışma yaşadınız . Yani tartışmalar olması normal
Sinirli değilim aslında sadece çok üzgünüm
Yok yere işte...
En çok üzüldüğüm şey bu
Evlenmesin kacsınokyonus sonra sen Ankaraya gidebilecekmisin
Dun nikah icin biri geldi 9 aydir gorusmuyorlarmis 5 gun dugun izni varmis Suriyeden gelecekmis
Ahh dedim ahh daha yeni basliyorsun
konuyu tam çözemedim anlamadım ama onun tarafından durumlar kötü basit gibi görünmüyor işler o yüzden üzgünüm kızım için üzgünümcanım çok mu büyük tartışma yaşadınız . Yani tartışmalar olması normal
Ben sakinim sadece üzgünüm zaman ne gösterecek bilmiyorumNarin olur boyle seyler biraz sakin ol cerceveye butun olarak bakmaya calis
yani senin bilmediğin konu hakkında nası tartıştı seninle canim hakkınızda hayırlısı olsun sen mi bişey yapmışın yani başka bi şeye mi sinirlendikonuyu tam çözemedim anlamadım ama onun tarafından durumlar kötü basit gibi görünmüyor işler o yüzden üzgünüm kızım için üzgünüm
Ben sakinim sadece üzgünüm zaman ne gösterecek bilmiyorum
canım akşam yemedim şuan ıyim birazdan kahvaltımı yapicam oğluşa patatesli omlet yapiyorum kendime peynirli omlet yapicam akşama tavuk ızgara yapicam yanina cacık diye düşündüm arada meyve yerim bugün 6 da yeme işini bitiririmnasıl gidiyor diyet ben akşam 7 de yedim en son ama çok acıktım sabah midemden sesler gewliyordu
KatılıyorumGünaydın kızlar
Berbat bir gün
İnsallah cnm sağlık olsun da hersey hallolur senin Van a gidiş ne zaman ?vardır bunda da bir hayır seneye olur inşallah
Şanssızlık da kaçıncı levelsin tatlımİzmir 1 yıl diyorlar dedi eşim Sonra Ankara 3 yıl demişler.Keyfim kaçtı İzmir’i kayınvalide ile yiyeceğiz ah be felek
Bilmiyorumyani senin bilmediğin konu hakkında nası tartıştı seninle canim hakkınızda hayırlısı olsun sen mi bişey yapmışın yani başka bi şeye mi sinirlendi
20 sinde nasip olursa uçak biletlerini aldı eşim benim atamadan haber yok ne olur olsun haftaya salıya kadar çoksa git gel yapmak zorunda kalırımİnsallah cnm sağlık olsun da hersey hallolur senin Van a gidiş ne zaman ?
Şanssızlık da kaçıncı levelsin tatlım
canım sıkma canını bu korona dönemi hepimizi etkiledi 50 kere tartışmışızdır bizde üzme kendini her ailede oluyorKızlar eşimle tartıştık
Hiç bir yere sığamıyorum
Bizi neler bekliyor bilmiyorum
30 yaşındayım.2 çocuğum var.hoşbuldum. çalışıyorum evli ve 1 çocukluyum erzurumda ikamet ediyorum ve karadenizliyim .sen de kendinden bahsedersen sevinirim :)
tuçe alemsinKatılıyorum
Tayin belli olunca alsaydınız keske biletleri20 sinde nasip olursa uçak biletlerini aldı eşim benim atamadan haber yok ne olur olsun haftaya salıya kadar çoksa git gel yapmak zorunda kalırım
Vekaletle ilisigi kesme durumun olmaz mi ?sen Van dayken çıkarsa bir arkadaşına vekalet versen halledemez mi ben bi kere öyle yapmıştım rahat olmustu20 sinde nasip olursa uçak biletlerini aldı eşim benim atamadan haber yok ne olur olsun haftaya salıya kadar çoksa git gel yapmak zorunda kalırım