- 13 Mayıs 2014
- 2.686
- 8.231
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.581
Bizim listede birikti baya maaşı bekliyorum bende idare eder bi kaç gün ama süt ve yumurta alınacak acilMigros’tan sipariş verdim 99 TL
Türk kahvesi bir paket
Maden suyu 6lı
Çiğ badem 200gr
Çiğ fındık 200 gr
Bir kilo tavuk bonfile
30lu yumurta
24 lü WC kağıdı
daha BİM’e gideceğim ordan da alınacaklar var. Biraz da kıyma ve meyve sebze alınacak. Bakalım günü kaç lira ile kapatacağım
Aynen ben dekendime sebze tavuk vs almam lazım akşam erken saatte yiyip bi daha hiç bişi yemediğimde kolay kilo gidiyo aslinda çayıma şeker bile atmadım bugün kafaya koydum verecem kiloları
Evet canım bende inek sütü,yumurta beyazı ,bal vermedim.Kızıma bez sipariş verdim 160 li -$40
Bir büyük numara Phillips avent natural biberon emziği 4lu - $12
Minnak dislerini fırçalamak icin parmak fırçası $6
Kızım azar azar et balık tavuk hindi yiyor.
Evde lor yaptim hic yemedi, su an labne de yemiyor. Biz hangi peynirleri yiyorsak onları severek yiyor beyaz, kaşar, parmesan, tulum, cheddar, gouda, otlu peynir...
Fındık, fıstık, kaju gibi kuruyemisler... kivi ananas mango gibi tropikal meyveler.. hepsini yiyor alerji gozlemlemedim.
Doktor sadece inek sütü ve bal 1 yasina kadar yasak dedi yumurta beyazını bile söylemedi ama ben vermiyorum simdilik. Menemende falan tattı ama bisi olmadı.
Alerji cok zor kimsenin bebeginde olmasın
Pure gecen gün bebisin kabizligindan bahsetmistin.. kuru erik, incir, hurma kombosuyla 2 günde çözebildim. Artik her gun 1 tane kuru incir ve hurmali yulaflı muhallebi yediriyorum. Kuru eriği de az suda pişirip blender yaptim kavanoza koydum gun icinde bikac kere 2 ser kaşık veriyorum. Baya işe yaradı tavsiye ederimEvet canım bende inek sütü,yumurta beyazı ,bal vermedim.
Çoğu şeyi verdim.
Bazılarini sevdi bazılarını istemedi
Teşekkür ederim canım ben de yapayım.Pure gecen gün bebisin kabizligindan bahsetmistin.. kuru erik, incir, hurma kombosuyla 2 günde çözebildim. Artik her gun 1 tane kuru incir ve hurmali yulaflı muhallebi yediriyorum. Kuru eriği de az suda pişirip blender yaptim kavanoza koydum gun icinde bikac kere 2 ser kaşık veriyorum. Baya işe yaradı tavsiye ederim
Bende yulaf irmik gün kurusu ve muzlu muhallebi veriyorum akşamları uyumadan evvel baya iyi . Sabahları da yulaf irmik ceviz muz pekmez Li veriyorum. Yiyor 2 saat sonra uyuyor geri uyanınca birlikte yumurtalı peynirli filan kahvaltı yapıyoruz. Hurmalı mama da yapabiliriz markette hurma bulamadım deneyeceğim incir iyi fikir aklıma gelmemişti teşekkür ederimPure gecen gün bebisin kabizligindan bahsetmistin.. kuru erik, incir, hurma kombosuyla 2 günde çözebildim. Artik her gun 1 tane kuru incir ve hurmali yulaflı muhallebi yediriyorum. Kuru eriği de az suda pişirip blender yaptim kavanoza koydum gun icinde bikac kere 2 ser kaşık veriyorum. Baya işe yaradı tavsiye ederim
Bizim listede birikti baya maaşı bekliyorum bende idare eder bi kaç gün ama süt ve yumurta alınacak acil
Bide aralıklı oruç şeysine başladım bakalim bugün iyi geçti 10 kilo vercem kafaya koydumoğlumla kek yaptik ıslak kek bi dilim bile yemedim
Bende 5 buçukta yedim cok heyecanliyimaralıklı orucun hayırlı olsun şekerimBenim de son 10 kilom inşallah verebiliriz. ben de çiğ fındık ve bademi kendi beslenmem için aldım. Markete gidince hurma da aldım. Bunların hepsi sağlıklı ara öğünler :) Oğlana da veriyorum tabi
aralıklı orucu son bir aydır düzgün yapamadım ben. Bugün tekrar başladım. Akşam 6 da yemeğimi yedim Yemek işini bitirdim.