Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizim listede birikti baya maaşı bekliyorum bende idare eder bi kaç gün ama süt ve yumurta alınacak acil
Bide aralıklı oruç şeysine başladım bakalim bugün iyi geçti 10 kilo vercem kafaya koydum oğlumla kek yaptik ıslak kek bi dilim bile yemedim

Kızıma bez sipariş verdim 160 li -$40

Bir büyük numara Phillips avent natural biberon emziği 4lu - $12

Minnak dislerini fırçalamak icin parmak fırçası $6

Kızım azar azar et balık tavuk hindi yiyor.
Evde lor yaptim hic yemedi, su an labne de yemiyor. Biz hangi peynirleri yiyorsak onları severek yiyor beyaz, kaşar, parmesan, tulum, cheddar, gouda, otlu peynir...
Fındık, fıstık, kaju gibi kuruyemisler... kivi ananas mango gibi tropikal meyveler.. hepsini yiyor alerji gozlemlemedim.
Doktor sadece inek sütü ve bal 1 yasina kadar yasak dedi yumurta beyazını bile söylemedi ama ben vermiyorum simdilik. Menemende falan tattı ama bisi olmadı.

Alerji cok zor kimsenin bebeginde olmasın

Evet canım bende inek sütü,yumurta beyazı ,bal vermedim.
Çoğu şeyi verdim.
Bazılarini sevdi bazılarını istemedi

Evet canım bende inek sütü,yumurta beyazı ,bal vermedim.
Çoğu şeyi verdim.
Bazılarini sevdi bazılarını istemedi
Pure gecen gün bebisin kabizligindan bahsetmistin.. kuru erik, incir, hurma kombosuyla 2 günde çözebildim. Artik her gun 1 tane kuru incir ve hurmali yulaflı muhallebi yediriyorum. Kuru eriği de az suda pişirip blender yaptim kavanoza koydum gun icinde bikac kere 2 ser kaşık veriyorum. Baya işe yaradı tavsiye ederim

Teşekkür ederim canım ben de yapayım.
Şimdi tam erik zamanı erik kompostosu yaptık erik konsantresi yaptık hem biz iciyoruz hem çocuklara içiriyoruz.
Ama kabızlık devam

Pertim cıktı kızlar. Eltim bir kaç gün sonra gelecekmiş bende tüm gün oğlanın huysuzluguyla uğraştım. Babası aldı bahçeye indirdi allahtan. Kızda hic uyumadı bugün sersem sersem turluyor yürütecinde. Bugün dünden kalan yemeklerim vardı yanina ek olarak mercimek çorbası yaptım ve taze bostan biberi kizarttim. Kıza domatesli tarhana çorbası yaptım içinede iki adet bebek ekmeği kattım severek yedi Eşim is çıkışı baklava almış cayın yanına iyi olur. Mutfak dağınık ama hic kalkacak halim yok

Bende yulaf irmik gün kurusu ve muzlu muhallebi veriyorum akşamları uyumadan evvel baya iyi . Sabahları da yulaf irmik ceviz muz pekmez Li veriyorum. Yiyor 2 saat sonra uyuyor geri uyanınca birlikte yumurtalı peynirli filan kahvaltı yapıyoruz. Hurmalı mama da yapabiliriz markette hurma bulamadım deneyeceğim incir iyi fikir aklıma gelmemişti teşekkür ederim

Ay öldüm bittim E Esila09 nasıl bir gün geçirdim allahım ya . Hafta sonu bebeğin beşiğinin kademesini en alt seviyeye indirmiştik . Bugün beşikte ayağa kalmış etrafa laf yetiştiriyor bi gittim ki şoka girdim eğer o kademe üstte kalsaydı kesin düşüp bir yerini kırmıştı . Eşim su soda yoğurt filan aldı kaç TL bilmiyorum . Bebekle balkondaydılar salıncaktan düşüyormuş eşim zor tutmuş yüzü kızardı . Zor uyuttum valla skandal kendimden geçtim

Bu arada 2 kg süt 10 yumurta 20 TL verdim ben . Eve getirdiler öğlen tam bebeği uyutuyordum zilden korktu saatlerce uyumadı beni de kendini de yedi 12 saatte 2 saat uyudu toplam . Bebeğin yoğurdunu mayaladım loru yaptım buzluğa kaldırdım peynir altı suyunu buzluğa attım . Haşlama yaptım suyundan kaldı onu da kaldırdım . Çay koyayım bari

aralıklı orucun hayırlı olsun şekerim Benim de son 10 kilom inşallah verebiliriz. ben de çiğ fındık ve bademi kendi beslenmem için aldım. Markete gidince hurma da aldım. Bunların hepsi sağlıklı ara öğünler :) Oğlana da veriyorum tabi

aralıklı orucu son bir aydır düzgün yapamadım ben. Bugün tekrar başladım. Akşam 6 da yemeğimi yedim Yemek işini bitirdim.

Kesinlikle akşam yemeğini erken yemek sonrasında sadece Şekersiz çay kahve soda içmek çok kilo verdiriyor. Aslında uzmanlar akşam 5 te öneriyor akşam yemeğini ama ben çok acıkıyorum o şekilde. Çünkü geç yatıyorum.
En erken 6 da yiyebiliyorum, çoğu zaman 7 oluyor ama yine o bile iyi geliyor

Bende 5 buçukta yedim cok heyecanliyim fındık badem bende yedim mi bi kilo yerim hiç yemesem daha mi iyi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…