- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.541
Aynen ellerinden teşbih düşmez ama adalet vicdan merhamet sıfır. Oda kendi başına çocuklarıyla mutlu olmaya calisiyor herşeyin tadını çıkarmaya çalışıyor eşine zerre minnet etmiyor o konuda artik.Senin eşinin kardeşi.
Anne babayı az çok tanıyoruz burdan.
Şaşırmadım kadına yapılan haksızlığa göz yummalarina.
Büyük kaç yasında?Bende koltuk alacağım ama kemer boynunu keser diye yükseltici almayacağım büyük olan oto koltuğundan alacağım birkaç ay bu idare eder.Kışın yenisini alacağımKüçüğün anakucağını sattım 300₺’ye. Akşamüstü gelip alacaklar. Üzerine biraz ekleyip büyüğe yükseltici alacağım.
Çocuğu bırak esinle başbaşa yemeğe çık sinemaya tiyatroya git daha neler yapılır neler arakadaslarinla vakit geçir bizde kimse olmadigi icin o kadar özeniyorum çocuğu bırakıp rahat rahat gezenlereevde niye bir büyüğün olması iyi olsun yaaaa
Bızde bu markanın küçük modeli var ben bunu almak istiyorum kışa doğruKüçüğün anakucağını sattım 300₺’ye. Akşamüstü gelip alacaklar. Üzerine biraz ekleyip büyüğe yükseltici alacağım.
Çocuğa ben bakarım kayınvalide cıkarÇocuğu bırak esinle başbaşa yemeğe çık sinemaya tiyatroya git daha neler yapılır neler arakadaslarinla vakit geçir bizde kimse olmadigi icin o kadar özeniyorum çocuğu bırakıp rahat rahat gezenlere
Tabi uzun vade de aynı evde olmak sıkıntı ben istemezdim kayınvalidemi hem de hiç istemezdim
Büyük kaç yasında?Bende koltuk alacağım ama kemer boynunu keser diye yükseltici almayacağım büyük olan oto koltuğundan alacağım birkaç ay bu idare eder.Kışın yenisini alacağım
Aynı benim kaynanatorÇocuğa ben bakarım kayınvalide cıkarÖyle sever gezmeyi ki anlatılmaz yaşanır
Elinde fazla mama var diye bir alternatif olur dedim. Ben mesela kendimize sebze çorbası yaptığımda içerisine krema yoksa bir bardak sut katıyorum yumuşak bir aroma verdiği için Mamada sut zaten aynı şekilde yumuşatır tadını vitamin katar hemde ziyan olmaz.Ben çorbalara İlik suyu ve peynir altı suyu kullandığım için aklıma gelmedi . Gelse de kullanmazdım zaten .
Krema ve inek sütü müElinde fazla mama var diye bir alternatif olur dedim. Ben mesela kendimize sebze çorbası yaptığımda içerisine krema yoksa bir bardak sut katıyorum yumuşak bir aroma verdiği için Mamada sut zaten aynı şekilde yumuşatır tadını vitamin katar hemde ziyan olmaz.
4aylikken ağzına nar sıkıyordum çok seviyor narı.Krema ve inek sütü müben hiç birisini vermiyorum
Dünya sağlık örgütü de aynısını söylüyor bal4aylikken ağzına nar sıkıyordum çok seviyor narı.
Domates çorbası veriyorum.
Çilek verdim.
Vucud tanisin hem.
Sadece bal vermedim. 1yasini bekleyecegim
Benimki 5.5yasında seninki dahada küçükmüş bence yükseltici alma daha büyük koltuk al.Allah korusun bir kaza anında bu koltuklar kafa darbesine karşıda koruyor.Adac testini geçen markalar tercih et bence3.5 yaşında. Yükseltici alınca boydan kurtaracak gibi.
Domates çorbası bende yediriyorum4aylikken ağzına nar sıkıyordum çok seviyor narı.
Domates çorbası veriyorum.
Çilek verdim.
Vucud tanisin hem.
Sadece bal vermedim. 1yasini bekleyecegim
Olan kadınlara oluyor adamlar çöpsüz üzüm.Günaydın kızlar..
KV lerin geneli rahat incitmiyorlar kendilerini. Allah güç kuvvet versin kimseye muhtaç olmadan büyüsün çocuklar..
Aklıma çocukların küçüklükleri geldi ne zorlanmıştım kızım doğunca hastaneden eve geldik sabahına eşim işe gitti 3.5 yaşında oğlan, yeni bebek, dikişli ben kaldık. bak yine üzüldüm kendime
o çok kötü olur arada eşin kalır eminim biri annesi diğeri eşi ortadaki dengeyi kuracak olan eşin inşallah sorunsuz atlatırsınızÇocuğa ben bakarım kayınvalide cıkarÖyle sever gezmeyi ki anlatılmaz yaşanır